pa ne rece nam jesi ti veleizdajnik?
Da znamo odmah jel te vodimo u dzenet ili dzehenem posto senada dijeli karte za to.
e sto ti je identitetLucy01 wrote:muslimansko-italijansko-srpsko mijesana, a udata za hrvata![]()
![]()
![]()
![]()
Pa koja svekrva voli snahu? Sta mislis...kad bi ti mater presla na Islam...da bi ju nane zavol'la? Ma svekrva=SVE KRIVA!remake wrote:moji roditelji zive su tzv. mjesovitom braku, vole se, imaju mene i brata, zive zajedno vec 25 godina...
ali moja nana, tatina mama, nikada nije prihvatila moju mamu koja je katolkinja, vidjamo se, posjecujemo redovno ali nije to to..
kakva su vasa iskustva, vasih roditelja (mjesani brakovi)
...jaaaoj? cuj na lomacu? ja bih njih ubacila samo privremeno u moje cistokrvnicko krdo... a to je gore od lomace, mislim ucinkovitije... poslije lomace ostaje prah i pepeo, a poslije boravka u cistokrvnickom krdu - zivi peceni nedopeceni.. zivi klani ne zaklani zivi bijeni ne ubijeni... i to fantasticno vjesto izvodivo rijecima, izgladjivanjem, emocionalnim terorom, psihickim zlostavljanjem... da ne opisujem detalje, trebalo bi mnogo vremena i prostora...ne trebaju rekvizite, dovoljna su cvrsta, ubjedljiva, snazna obecanja... a oni su mali, naivni i ludi kao i njihovi roditelji...vjeruju u samo tamo neko cojstvo i u ljudstvo...e ne mere tako.. ima da misle u teokratsko demokratskome dobrome, milostivom duhu..kriticarka_nikova wrote:@senada
ako sam ja veleizdajnik,sta su onda djeca iz mjesovitih brakova?Ti bi njih odmah po rodjenju na lomacu,jelde?
senada...bogami nije ni tebi lakosenada wrote:...jaaaoj? cuj na lomacu? ja bih njih ubacila samo privremeno u moje cistokrvnicko krdo... a to je gore od lomace, mislim ucinkovitije... poslije lomace ostaje prah i pepeo, a poslije boravka u cistokrvnickom krdu - zivi peceni nedopeceni.. zivi klani ne zaklani zivi bijeni ne ubijeni... i to fantasticno vjesto izvodivo rijecima, izgladjivanjem, emocionalnim terorom, psihickim zlostavljanjem... da ne opisujem detalje, trebalo bi mnogo vremena i prostora...ne trebaju rekvizite, dovoljna su cvrsta, ubjedljiva, snazna obecanja... a oni su mali, naivni i ludi kao i njihovi roditelji...vjeruju u samo tamo neko cojstvo i u ljudstvo...e ne mere tako.. ima da misle u teokratsko demokratskome dobrome, milostivom duhu..kriticarka_nikova wrote:@senada
ako sam ja veleizdajnik,sta su onda djeca iz mjesovitih brakova?Ti bi njih odmah po rodjenju na lomacu,jelde?
...kod nas se tako tretira bracna zajednica zasnovana od dva vjerska veleizdajnika.. dakle svejedno je kojoj su konfesiji pripadali po rodjenju, oni su izdajnici svoje vjere...ako se priklone drugoj...mr__bosnjak wrote:Sta je tacno "mjesani brak". Jel´ nacionalno izmjesan? Vjerski? Rasno?
Moj je otac Arap a mati Bosnjakinja/Bosanka. Ali nemam bilo kakve veze nacionalno sa Arapima.
Halooooooooo... Saudijska Arabija cujemo´l sesenada wrote:...kod nas se tako tretira bracna zajednica zasnovana od dva vjerska veleizdajnika.. dakle svejedno je kojoj su konfesiji pripadali po rodjenju, oni su izdajnici svoje vjere...u tvom slucaju sa nase BH teokratsko demokratske tacke gledista ti bi mogao biti vele-vele izdajnik, jer nigdje ne spominjes religiju roditelja nego samo narodnost...mr__bosnjak wrote:Sta je tacno "mjesani brak". Jel´ nacionalno izmjesan? Vjerski? Rasno?
Moj je otac Arap a mati Bosnjakinja/Bosanka. Ali nemam bilo kakve veze nacionalno sa Arapima.
cuuuj,Larci wrote:senada...bogami nije ni tebi lakosenada wrote:...jaaaoj? cuj na lomacu? ja bih njih ubacila samo privremeno u moje cistokrvnicko krdo... a to je gore od lomace, mislim ucinkovitije... poslije lomace ostaje prah i pepeo, a poslije boravka u cistokrvnickom krdu - zivi peceni nedopeceni.. zivi klani ne zaklani zivi bijeni ne ubijeni... i to fantasticno vjesto izvodivo rijecima, izgladjivanjem, emocionalnim terorom, psihickim zlostavljanjem... da ne opisujem detalje, trebalo bi mnogo vremena i prostora...ne trebaju rekvizite, dovoljna su cvrsta, ubjedljiva, snazna obecanja... a oni su mali, naivni i ludi kao i njihovi roditelji...vjeruju u samo tamo neko cojstvo i u ljudstvo...e ne mere tako.. ima da misle u teokratsko demokratskome dobrome, milostivom duhu..kriticarka_nikova wrote:@senada
ako sam ja veleizdajnik,sta su onda djeca iz mjesovitih brakova?Ti bi njih odmah po rodjenju na lomacu,jelde?![]()
![]()
![]()
![]()
citajuci ovo covjek moze rak ociju da dobije!!!!
Daj bona ohladi malo... procitaj na naslovnoj "Iranskim ženama dopušteno da dođu na sportske stadione"....jeli to po tebi ta cistokrvnost...??? Ma nebi ti ja dao pristup internetu.. poslao bi te Zibambwe pa tamo predike drzi!!!
Off coursewinetou wrote:Dabome, ti si gospodin Bošnjakmr__bosnjak wrote:Sta je tacno "mjesani brak". Jel´ nacionalno izmjesan? Vjerski? Rasno?
i oni su veleizdajnici .... arapagosi... moja rahmetli mater bi imala obicaj rijetmr__bosnjak wrote:Halooooooooo... Saudijska Arabija cujemo´l sesenada wrote:...kod nas se tako tretira bracna zajednica zasnovana od dva vjerska veleizdajnika.. dakle svejedno je kojoj su konfesiji pripadali po rodjenju, oni su izdajnici svoje vjere...u tvom slucaju sa nase BH teokratsko demokratske tacke gledista ti bi mogao biti vele-vele izdajnik, jer nigdje ne spominjes religiju roditelja nego samo narodnost...mr__bosnjak wrote:Sta je tacno "mjesani brak". Jel´ nacionalno izmjesan? Vjerski? Rasno?
Moj je otac Arap a mati Bosnjakinja/Bosanka. Ali nemam bilo kakve veze nacionalno sa Arapima.?
hmmmm... izvini Senada... Ne zivish ti u BiH... ti zivish u nekom svome ispran-mozak svijetu... i koliko vidim SAMA si u njemu!!! Zbog toga tikazem da ti nije lako... PLAHO MI TE ZAOsenada wrote:cuuuj,Larci wrote:senada...bogami nije ni tebi lakosenada wrote: ...jaaaoj? cuj na lomacu? ja bih njih ubacila samo privremeno u moje cistokrvnicko krdo... a to je gore od lomace, mislim ucinkovitije... poslije lomace ostaje prah i pepeo, a poslije boravka u cistokrvnickom krdu - zivi peceni nedopeceni.. zivi klani ne zaklani zivi bijeni ne ubijeni... i to fantasticno vjesto izvodivo rijecima, izgladjivanjem, emocionalnim terorom, psihickim zlostavljanjem... da ne opisujem detalje, trebalo bi mnogo vremena i prostora...ne trebaju rekvizite, dovoljna su cvrsta, ubjedljiva, snazna obecanja... a oni su mali, naivni i ludi kao i njihovi roditelji...vjeruju u samo tamo neko cojstvo i u ljudstvo...e ne mere tako.. ima da misle u teokratsko demokratskome dobrome, milostivom duhu..![]()
![]()
![]()
![]()
citajuci ovo covjek moze rak ociju da dobije!!!!
Daj bona ohladi malo... procitaj na naslovnoj "Iranskim ženama dopušteno da dođu na sportske stadione"....jeli to po tebi ta cistokrvnost...??? Ma nebi ti ja dao pristup internetu.. poslao bi te Zibambwe pa tamo predike drzi!!!tobejarabi poslo bi mene u zimbabve a meni bass plaho ovdek u BH palestini..
NemeRe.....ima covjek obavza sa drugim senadamaLarci wrote:E JESI I TI NEKA...HAJDE MALO POGURAJ DA TO BUDE DANAS!!!kriticarka_nikova wrote:draga senada danas mi je cika doktor psihijatar odsutan,budi tu sutra u dogovoreni termin![]()
P.S. Nemam nista protiv mjesanih brakova![]()
moj se ne mice od mene.kriticarka_nikova wrote:draga senada danas mi je cika doktor psihijatar odsutan,budi tu sutra u dogovoreni termin![]()
P.S. Nemam nista protiv mjesanih brakova
ima posla sa ajkulamakekec wrote:Senada je stari iskusni ribar.
Zabacila dobar mamac i vidi koliko se riba zakaci.![]()
Zar ne vidite da ste u njenoj "pilani".