Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tuhaj27 wrote:
Izvini molim te, ali meni vise smeta prostitucija nego vehabije.
znaci li ovo jarane da je prostitucija isto sto i poseksati se sa svojom curom / momkom??
meni se cini da ti opasno brkas kruske i jabuke.. pocesljaj malo bradu, mozda ne vidis od nje..
Park je javno mjesto. Seksanje po parkova je i zakonom zabranjeno.
Da je policija bila u blizini isto bi kao vehabije reagovala.
Ali sve sto vehabije urade je pogresno.
PS: Nemam bradu niti sam vehabija
Nije problem sta misle vehabije.Problem je sto oni glume policiju,izgleda uzimaju zakon u svoje ruke.I ko ih finansira.
I jos veci problem su takvi kao ti sto ih podrzavate.
Svemirski_Jebach wrote:ono što me nervira na ovom forumu je da svi trče da osude nešto za što baš i nema nekih dokaza da se desilo...
u pravu si... nije jos potvrdjeno... ali nije ni da se ne desava...
zadnja recenica iz clanka, sta je rekao potparol policije... ne negira covjek mogucnost da se desilo, jer vec znaju za slicne slucajeve...
"Ovaj incident, za koji vi tvrdite da se desio i koji bi se mogao podvesti pod narušavanje javnog reda i mira, nije prijavljen policiji. Ranije je bilo slučajeva sličnog ponašanja pojedinaca. Činjenica je da tog nedoličnog ponašanja ima i da ostavlja ružnu sliku o gradu, ali nažalost obično se ništa ne uradi. Teško je ljudima priznati i nakon izlaska s djevojkom doći i policiji prijaviti slučaj. To je 'sramota' i nama uveliko otežava posao", kazao je Jusuf Zornić, portparol sarajevske policije.
Svemirski_Jebach wrote:ono što me nervira na ovom forumu je da svi trče da osude nešto za što baš i nema nekih dokaza da se desilo...a dok sam ja pozivao ljude da osude mržnju i fašizam koju je neko vrijeme po cijelom forumu prosipala hannanah niko se nije odazvao da to osudi.
Maca...
kad ces mi doc da te vodim na kafu u Emila Zole :D:D
po uslovom da se razgolitis i pokazes bicepce tricepse i ostale cepse
pa da vidis svojim ocima, u po bijela dana
ko je maltretirao mIRCi
Svemirski_Jebach wrote:ono što me nervira na ovom forumu je da svi trče da osude nešto za što baš i nema nekih dokaza da se desilo...a dok sam ja pozivao ljude da osude mržnju i fašizam koju je neko vrijeme po cijelom forumu prosipala hannanah niko se nije odazvao da to osudi.
Maca...
kad ces mi doc da te vodim na kafu u Emila Zole :D:D
po uslovom da se razgolitis i pokazes bicepce tricepse i ostale cepse
pa da vidis svojim ocima, u po bijela dana
ko je maltretirao mIRCi
moja mirci sada sam bas govorio nekome na PP da vjerujem da se desava..samo sam htio povuci paralelu sa onim sto je hana govorila. a niko nije reagovao...ne smijemo sebi dopustiti to...a mirci...ti si ipak naša (znaš šta znači ovo naša..)
@ Vingo - nešto si mi zbunjena previše! nisi mi tako djelovala...
Svemirski_Jebach wrote:
moja mirci sada sam bas govorio nekome na PP da vjerujem da se desava..samo sam htio povuci paralelu sa onim sto je hana govorila. a niko nije reagovao...ne smijemo sebi dopustiti to...a mirci...ti si ipak naša (znaš šta znači ovo naša..)
swemirko, sreca moja pa nemam vise toliko vremena da forumam :D:D nekad je znalo bit po 30 postova dnevno...
inace bi bilo krvi do koljena.. :D:D
Svemirski_Jebach wrote:
swemirko, sreca moja pa nemam vise toliko vremena da forumam :D:D nekad je znalo bit po 30 postova dnevno...
inace bi bilo krvi do koljena.. :D:D
Mislim da je ovo malo prenapuhano, ali da ima ovakvih situacija to je tacno... Ne treba bas biti indiferentan kada su u pitanju ovakve stvari. Policija vas nece zastititi, tako da je predlazem uzimanje pravde u svoje ruke. Kao sto sam govorio da se nista ne moze rijesiti mirnim protestima, mislim inace, isto mislim i za ovo. Nego fino kada ti pocne pricati nesto ti ga "preventivno" slozis sakom
Ne volim bas te bradonje i osudjujem svaki nacin takvog ponasanja.Ima brate mili murija pa neka razgoni sve one koji se guze po parkusama i ostalim slicnim mjestima u gradu.Nije ni to fino,kad vec ima auto neka izadje malo dalje od grada i neka guzi do sabaha ako hoce a ne na javnom mjestu.Sve u svemu sramota!
Mogu misliti kako je tim jadnim,malim smradovima,opranog mozga,testisa nateklih poput germe preko noci.Imam,Hodza ili neki od tih mudonja im je sa svojih 60-tak godina postavio nacela o tome sta valja a sta ne(naravno po sopstvenim nahodjenjima-njihovo karisanje je proslo i ne dize im se vise a rado bi ga stavili kadkad) glede sexa i odnosa sa suprotnim polom i sad oni onako dezorijentisani,izgubljeni u vremenu i prostoru sire vlastitu frustraciju maltretirajuci sasvim normalne ljude,sa pritajenom tugom u ocima zaleci za vlastitom srecom.
Zov Afganistana ili Pakistana...ili neke druge vukojebine.
Ma da su meni dosli poludio bih. Oni da nekome prosipaju svoje price. Nego mene zanima sto oni ne idu na dilere, drogerase ili mozda sto ne odu do "RS"-a pa neke "bivse" zlocince ne proganjaju. Bila bi efikasna ta "vehabijska tajna sluzba" ali zato znaju na ove sto se plase kod kuce pa idu u aute.
mr__bosnjak wrote:Ma da su meni dosli poludio bih. Oni da nekome prosipaju svoje price. Nego mene zanima sto oni ne idu na dilere, drogerase ili mozda sto ne odu do "RS"-a pa neke "bivse" zlocince ne proganjaju. Bila bi efikasna ta "vehabijska tajna sluzba" ali zato znaju na ove sto se plase kod kuce pa idu u aute.
zato sto nemaju mooda za to....
isto kao sto revizori traze kartu meni, a frajere preskacu...
mr__bosnjak wrote:Ma da su meni dosli poludio bih. Oni da nekome prosipaju svoje price. Nego mene zanima sto oni ne idu na dilere, drogerase ili mozda sto ne odu do "RS"-a pa neke "bivse" zlocince ne proganjaju. Bila bi efikasna ta "vehabijska tajna sluzba" ali zato znaju na ove sto se plase kod kuce pa idu u aute.
zato sto nemaju mooda za to....
isto kao sto revizori traze kartu meni, a frajere preskacu...
Dariva pjehoke--eeeeeeeeee--mladosti moja--gadan vakat s komunjarama proživjeh-nisam čak ni auto zaključavao i to još kod Prvog Šumara.
Kako bih volio nastavit po ovoj temi al evo mi se javlja život moj na MSN--čitam vas i nastavak slijedi
Ejh, jaro to su oni tako radili u Zenici 1993-1995, dok se vojna policija nije s njima obracunala. Poslije je bilo OK, osim par izdvojenih slucajeva, ali vec 5-6 godina nema nista od toga, jer su se "cuvari" morala preselili u Sarajevo, pa ako neko nesto ne uradi povodom toga, ko zna sta ce uraditi z agodinu dana!