Najseksi...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lisac

Post by Lisac »

jok :D ja htio chaskati :D ozbiljno :D :D

skrecesh sa teme :D a nisi surfer :D :D shta je tebi sexi :D
car-x

#52 Re: Najseksi...

Post by car-x »

ding-dong wrote:Sta je najseksi postupak ili stvar kod suprotnog pola? Jedva cekam odgovore, da vidimo na sta se sve loze posjetiteljke i posjetioci sa-x :D :D :D
obogacivanje urana.. ;)
car-x

Post by car-x »

Bumbar wrote:
anais_nin wrote: @Bumbi, seksi su i lijepe muske ruke je l de? :D

Oh da :D ...jos kad ima onako duge, vitke prste...i snazna ramena...kao sto idic rece...ne onako nabildano nego onak snazno... :D

Usne...mmmm
ovo je jedan od dokaza da zene definitivno ne znaju sta zele.. ;)

snazna ramena, ne nabildana, nego snazna..
wtf?!?!?

da mi je da mi ovo neko objasni.. mogu li ramena biti snazna, a da na njima nema misica, jer sumnjam da se pale na nekog zilavog, koji je uistinu snazan, a mrsav - ovakvi muskarci su tipicni za ruralne predjele BiH..
idic

Post by idic »

Kako ne kontaš razliku care, nabildani muškarci izgledaju kao napuhani baloni, ruka im izgleda ko teleći but. Prodno jake i mišićave ruke su lijepo izvajane, mišići se lijepo ocrtavaju.
Žena odmah pomisli kako je lijepo naći se u zagrljaju i onda ti padne mrak na oči. :P :)
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

meni je štošta seksi :-D svako malo neko žensko biće izvede neki seksi fol, u trajvanu, na ulici, u krevetu :D e da mal ne zaboravih, u trajvanu :D
idic

Post by idic »

recimo ovo je mmmmmmm

Image

ovo nije sexi uopšte, naprotiv fuj

Image
anais_nin

Post by anais_nin »

idic wrote:Kako ne kontaš razliku care, nabildani muškarci izgledaju kao napuhani baloni, ruka im izgleda ko teleći but. Prodno jake i mišićave ruke su lijepo izvajane, mišići se lijepo ocrtavaju.
Žena odmah pomisli kako je lijepo naći se u zagrljaju i onda ti padne mrak na oči. :P :)
tako je :D builderi nisu sexy :D jso ono kad obuku one utegnute majcice da pojacaju efekat :roll: :shock: uh katastrofa :oops: :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

pa dobro drage djevojke :D jel vi znate koliko truda treba da se izgleda ko onaj šef gore :D on 8 sati dnevno bilda, a npr. ja 8+5 sati sjedim za kompjuterom :D i opet me samo za bobu šije :D :D :D
remake

Post by remake »

i opet me samo za bobu šije :D :D :D[/quote]

samo za bobu ???? :? :? :D :D

http://snaps.snapsoid.com/~ultra-fat_ma ... r#snapsbig
anais_nin

Post by anais_nin »

MRAVOJED wrote:pa dobro drage djevojke :D jel vi znate koliko truda treba da se izgleda ko onaj šef gore :D
ih to :D a je l znas ti koliko nama truda treba da bismo izgledale kako izgledamo? :D :lol: i to ne racunajuci teretanu...nego samo ono osnovno, farbanje, depiliranje, sminkanje itd itd :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

a zuljaju li ove? :roll: :D

Image

Image
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

imam ja takve :D samo piše Galvin Klein :D
maccarona

Post by maccarona »

meni najseksi duge gace :skoljka: :D
car-x

Post by car-x »

idic wrote:Kako ne kontaš razliku care, nabildani muškarci izgledaju kao napuhani baloni, ruka im izgleda ko teleći but. Prodno jake i mišićave ruke su lijepo izvajane, mišići se lijepo ocrtavaju.
da bi se izgledalo ko ovi vasi "prirodni" muskarci treba vjezbati otprilike 2-3 sata 4 puta sedmicno i tako godinama..

jedina razlika u poredjenju sa guvernerom je sto ovi "prirodni" ne piju puno proteina.. tek onako malo, za "prirodno" oblikovanje..
crazybitch

Post by crazybitch »

najseksi je kad partner/ka dodje...pogleda te u oci.....uhvati te za ruku....izvuce iz guzve i odvede na neko posebno mjesto
:D :D :D
Brega

Post by Brega »

kriticarka_nikova wrote:lozim se na kajmak.........ti :-)

I ja , ali samo onaj tvoj , domaci , iz mijeha , najbolji i najsexypilniji kajmak na forumu :lol: :lol:
Brega

Post by Brega »

crazybitch wrote:najseksi je kad partner/ka dodje...pogleda te u oci.....uhvati te za ruku....izvuce iz guzve i odvede na neko posebno mjesto
:D :D :D

U Ameriku ili Kanadu , na primjer :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Monter wrote: ne ne!!
komocije mora biti!!! obavezno :-D
pa ne znam muskadija cesto izjavljuje da su ove boxerice-gace pravo udobne :D a sto jest jest izgledaju bolje od boxerica :D very sexy :D
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote: da bi se izgledalo ko ovi vasi "prirodni" muskarci treba vjezbati otprilike 2-3 sata 4 puta sedmicno i tako godinama..
opet ne kontam u cemu je problem :roll: znam jako puno frajera koji izgledaju ovako a nisu OPSJEDNUTI svojim izgledom...znaci nije teretana svaki dan 2 sata, orilo gorilo...vise se svodi na redovnu kolicinu neke fizicke aktivnosti, treniranje nekog sporta....bavljenje vecinom borilackih vjestina daje takvo tijelo :D i sta je u tome lose? :roll:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Fino je gledati do sebe ali ako ce se tip slomiti jadan 8 sati dnevno samo da zadovolji moja :? ocekivanja :D onda je najbolje da me otkaci. :lol: :lol: :lol: :lol:

I ovo zvuci nekako sexy. :D
Otkaciti nekoga :? :D :D
Meshtar

Post by Meshtar »

ccc, pa od žena bi se bar čovjek moga nadati nečem konkretnom. Ljudi dragi, ako neko nema u glavi džaba i sto kila mišića...mozak je najvažniji polni organ. (Mada se Ron Jeremy ne bi složio :D :D )

i još nešto...

KO VIDI LICE PRAVOG NINJE UMRIJEĆE U NAJGORIM MUKAMA :-) :-)
xygirl

Post by xygirl »

uh ove gore boxerice dobre sto jes jes :D a nisu ni nabildane :lol: :D :D eto sad zaboravih sto sam ono hOtjela reci...
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:Fino je gledati do sebe ali ako ce se tip slomiti jadan 8 sati dnevno samo da zadovolji moja :? ocekivanja :D onda je najbolje da me otkaci. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :D jao jao pola foruma izljepljeno slikama sexy zenskih guza i sisa, mi pocnemo pricati o tome kako su seksi ne previse nabildana muska ramena i torso i odmah ispada da to zahtjevamo od partnera :roll: pa chupo zar i ti sine brute :lol: :D

kulturni seksizam jos uvijek zivi u nama :roll:
xygirl

Post by xygirl »

kako ne kontate razliku izmedju nabildanog i lijepo gradjenog frajera... ovo prvo je pacenik :D a ovo drugo se dobije uz malo pomoci majke prirode plus koji sat sedmicno vjezbanja sto je ok, usput i zdravo... pa i zene treniraju pobogu, valja celulit rastjerati a da se vecera ne izbaci :D
anais_nin

Post by anais_nin »

xygirl wrote:kako ne kontate razliku izmedju nabildanog i lijepo gradjenog frajera... ovo prvo je pacenik :D a ovo drugo se dobije uz malo pomoci majke prirode plus koji sat sedmicno vjezbanja sto je ok, usput i zdravo... pa i zene treniraju pobogu, valja celulit rastjerati a da se vecera ne izbaci :D
thanx xy :D ne kontam sta je tu tako komplikovano :D jos smo mi i umjerene, sta bismo mi tek trebale reci kad oni pocnu uzdisat za plastikom, silikonima i neizmjernim plasticnim operacijama :D
Post Reply