Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahmmed wrote:Pošto ovim ateistima ne mogu ništa narediti , mogu, valjda, ubijeđenim muslimanima: Hajde, brzo, abdest, pa klanjati, a ne ovdje šupljirati
Ahmede, ti to tako lijepo kazes, da i ja pozelim da te poslusam
moji omiljeni objašnjivači na kupu
vezano za temu pa i ja sam pomalo religiozan ustvari bio bih mnogo religiozniji da više razmišljam o tome
Dobro je jedan čovjek rekao...
Čitao sam jako mnogo Nichea. On cijelo vrijeme tvrdi da nema Boga...Onda sam sjeo i pogledao gomilu njegovih knjiga koje sam pročitao i zapitao se zašto je taj isti Niche napisao toliko knjiga o nečemu što po njemu ne postoji i u što on ne vjeruje... ?!
ali ne znam sto se svi toliko vezete za religije, mozete biti vjernik, a da ne pripadate ijednoj od njih, ne kontam sto odmah idete ovom balkaskom linijom nacionalne mrznje i netrpeljivosti, goriste od ovih nasih politicara
dobar je komunizam bio, ali imao je manu sto je ikako ostavio vjeru, mislim vjeru da vjerujes da nema boga i to je nema vrsta vjere, trebo je sve ukinut i nihilizam zavest, a ne jos jednu religiju uvoditi i ove 4 su bile previse, sad moramo i neokomuniste slusati
ta su vremena davno prosla, do kad cete zivjeti u proslosti, mislis da je nekog na zapadu briga da li ti vjerujes ili ne
ovo moze ici u nedogleda, ako ko hoce nek vjeruje, ko nece ne mora, samo nemojte nabijati ljudima svoje stavove, budite malo vise liberalni, a malo manje balkanci
avicena wrote:Dobro je jedan čovjek rekao...
Čitao sam jako mnogo Nichea. On cijelo vrijeme tvrdi da nema Boga...Onda sam sjeo i pogledao gomilu njegovih knjiga koje sam pročitao i zapitao se zašto je taj isti Niche napisao toliko knjiga o nečemu što po njemu ne postoji i u što on ne vjeruje... ?!