Jeste li religiozni?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

A wrote:
Ahmmed wrote:Pošto ovim ateistima ne mogu ništa narediti :D, mogu, valjda, ubijeđenim muslimanima: Hajde, brzo, abdest, pa klanjati, a ne ovdje šupljirati :D
Ahmede, ti to tako lijepo kazes, da i ja pozelim da te poslusam :D
moji omiljeni objašnjivači :D na kupu

vezano za temu :D pa i ja sam pomalo religiozan :D ustvari bio bih mnogo religiozniji da više razmišljam o tome
Ahmmed

Post by Ahmmed »

danas wrote:
Ahmmed wrote: A, slušaj svoje srce :)
jel' to slusaj srce posto mi ateisti nemamo razuma? :D :D :D

Ma, abla, nije. :) Nego,ja sam ti plaho pristalica onoga što iz srca dolazi :)
danas

Post by danas »

Ahmmed wrote: Ma, abla, nije. :) Nego,ja sam ti plaho pristalica onoga što iz srca dolazi :)
iz srca? :)
pazi onda da se ne zaljubis u kjafirku ili kakvu munafikinju ili nedo bog ateistiknju :-) :-) :-) zna srce da prevari :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Ahmmed wrote: Ma, abla, nije. :) Nego,ja sam ti plaho pristalica onoga što iz srca dolazi :)
I ja sam, ako je dobro, jer nekada i mrznja dolazi iz srca.

Danas, evo ja opet supljiram :lol:
danas

Post by danas »

Lucy01 wrote:
I ja sam, ako je dobro, jer nekada i mrznja dolazi iz srca.

Danas, evo ja opet supljiram :lol:
fakat :D :D :D :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

A Boze :D sta li je glavni simbol kod ateista? :D Srce :? :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

danas wrote:
iz srca? :)
pazi onda da se ne zaljubis u kjafirku ili kakvu munafikinju ili nedo bog ateistiknju :-) :-) :-) zna srce da prevari :D

Srce ne vara :-) Nego nam najlakše na srce sve svaliti :)

A to....kjafirka ili ateistkinja.... :-) Pa, Allah je milostiv i mnogo prašta....A i Ahmi nije mahane, a ljubav je čudo :)

O munafikinjama.....Ma, neće valjda takva Ahmu zapasti :lol:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Monter wrote:
Vodenjak wrote:Sve i da sam nekad bio pobozan, postao bih ateista poslije svega sto su nam oni koji su se na boga pozivali pripremili!

e vala svakakvih komentara :shock:
Da vala... :oops:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Monter wrote::P 8)
:D
avicena

Post by avicena »

Dobro je jedan čovjek rekao...
Čitao sam jako mnogo Nichea. On cijelo vrijeme tvrdi da nema Boga...Onda sam sjeo i pogledao gomilu njegovih knjiga koje sam pročitao i zapitao se zašto je taj isti Niche napisao toliko knjiga o nečemu što po njemu ne postoji i u što on ne vjeruje... ?!
sffovac

Post by sffovac »

i opet ne dobih odgovo

ali ne znam sto se svi toliko vezete za religije, mozete biti vjernik, a da ne pripadate ijednoj od njih, ne kontam sto odmah idete ovom balkaskom linijom nacionalne mrznje i netrpeljivosti, goriste od ovih nasih politicara

dobar je komunizam bio, ali imao je manu sto je ikako ostavio vjeru, mislim vjeru da vjerujes da nema boga i to je nema vrsta vjere, trebo je sve ukinut i nihilizam zavest, a ne jos jednu religiju uvoditi i ove 4 su bile previse, sad moramo i neokomuniste slusati

ta su vremena davno prosla, do kad cete zivjeti u proslosti, mislis da je nekog na zapadu briga da li ti vjerujes ili ne

ovo moze ici u nedogleda, ako ko hoce nek vjeruje, ko nece ne mora, samo nemojte nabijati ljudima svoje stavove, budite malo vise liberalni, a malo manje balkanci
sffovac

Post by sffovac »

avicena wrote:Dobro je jedan čovjek rekao...
Čitao sam jako mnogo Nichea. On cijelo vrijeme tvrdi da nema Boga...Onda sam sjeo i pogledao gomilu njegovih knjiga koje sam pročitao i zapitao se zašto je taj isti Niche napisao toliko knjiga o nečemu što po njemu ne postoji i u što on ne vjeruje... ?!
svaka cast za ovo :D
Post Reply