Sjecam se prvog poljupca...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

black wrote:naravno da se sjecas pa nije to tako davno ni bilo :oops: :lol: :D
Bolje biti mlad neg` :oops: penzioner. :D :P :D
ding-dong

#52 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by ding-dong »

anais_nin wrote:
Sjecate li se svog prvog poljupca? Kako? Kada? S kim? Je li bilo onako kako ste zamisljali da ce biti? :D Je li obarao s nogu? Je li bio smjesan, vlazan, nespretan? :D Hajmo, price na sunce :lol: :D
gdje se necu sjecati. bio je super i famozan, bas je obarao sa nogu. da je sve tako dobro kao prvi poljubac zivot bi bio prelijep :)
amalka

Post by amalka »

Meni "prvi" bas i nije bio nesto, jer ta osoba nije bila "nesto" u mom zivotu...Ali, svaki "prvi" s drugom osobom je bio interesantniji...Ili sada svaki prvi s momkom, to je za pamcenje....
anais_nin

#54 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by anais_nin »

hajmo, svjeziji kolaci, prve poljupce na sunce :D
Kjajević Majko

#55 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Kjajević Majko »

U ratu u podrumu, sjedili nas 4 i ovo dvoje starijih nas nagovaralo ajde poljubite se u usta i mi popustimo na kraju. Napućili usne u spojili ih na par sekundi. :-) Mislim da smo imali 6 ili 7 godina. :)

Baš nedavno pričam o prvim stvarima s jednom curom i oboje zaključimo da se bolje i ljepše sjećam prvog poljupca nego nekih drugih stvari. :D :-) To mi prije nije ni padalo na pamet. :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#56 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by pici »

ja se sjecam da sam je gledao netremice u grudi i da me je ona iznenada poljubila,ja sam stao i nisam znao sta cu i ufatio je za grudi a ona meni pljusku,tako da je moj prvi poljubac bio iznenadan i bolan :evil:
Prozor

#57 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Prozor »

prvi poljubac davno zaboravljen
fantom slobode

#58 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by fantom slobode »

Davno, predavno.Ali je bio divan.Desio se u blizini Stojcevca, ljeto davne ....neki se forumasi nisu ni rodili :) Ona je imala sivi, a ja zeleni pony, sjeli smo da odmorimo.Gledala me je plavim ocima, punih usana, divnih lijepih bijelih zuba, sa njenim djecijim osmijehom, koji nije ,nadam se, nikada izgubila.
Sjedeci na travi, jedno pored drugog poceli smo da se ljubimo i nismo prestajali, cekali smo nakon toga taj juni iduce tri godine uzastopno. Bili smo zajedno, divna djecija ljubav puna iskrenosti i lijepih trenutaka. Vracali smo se jedno drugom i rastajali se, cak i ne znam da smo se i razisli, naprosto je opet dosao septembar...

Image
RenaTTa

#59 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by RenaTTa »

Eh kako se nechu sjechati :)

Bio je 22.08.1999 :) vruche uzas jedan.
Avi mi se josh u shkoli svidjao :) uvijek sam koristila priliku da radim sa njim skupa referate, vjerovatno je bilo toliko ofirno to sto sam radila da je i on sam znao koliko je sati :) ali ja nisam odustajala, a on nebi trazhio izgovore. Curu nije imao, jer sam ga pratila u stopu, kao pravi pravcati spijun :) I te nochi 99'te sjedim ja ispred nashe kuce (kad smo josh svi skupa bili ovdje u ISR sa roditeljima) i citala sam neku knjigu, ne mogu se sjetiti naziva da me yebesh* :)
Seka otisla sa momkom, starci izasli skupa na veceru, Renata po obicaju ostala kuci i gledala kud sunce zalazi :)
Kad eto ti ga, k'o andjeo da se spustio pred mene...ja zinula ko kljaka neka :) i nemogu da sklonim pogleda sa njegovih ociju, a kamoli da sta promuhabetim sto nebi bio odron odrona :)
Avi je imao zelene oci, ona zelena boja koju obicno cvijet fikusa ima kad mi se skine prashina koja se skupljala mjesecima po njemu :)
Kosa mu je bila kratka, na kec sto bi rekli, oshtra na dodir i crna :) kao tinta crna, tinta prolivena na bijeli papir :)
Stasa je imao, bio je povisok, dodushe nikad ga nisam mjerila ali dalo se pretpostaviti da je tada bio nekih solidnih 1,80 :)
Tamnije puti, kao pijesak na plazi u Tel Avivu pri prvom zalasku sunca :)
I nakon tog dubokoumnog razmisljanja u samoj sebi vratim se back to reality. Pitao me zasto ovako lijepa cura (mora da je sharmirao) sjedi sama pred kucom, a petak veche :)
Kazem ja njemu, pripremam referat za skolu (sutradan je subota, zapamtite) :) na sta se on grohotno nasmijao :) skonto valjda je suplja
Sjeo je pored mene, ja se naravno pravila maca prve klase kao da ne begenishem njegove namjere pocela da mi citam citate iz knjige.
dodirnuo mi je ruku, lijepi uobliceni prsti i mekana kozha...imala sam osjecaj da se topim kao punomasni maslac na tavi livenog zeljeza :)
U tom trenutku sam ga pogledala :) cisto nehoticno i on me poljubio :) sastavili smo usne i najednom se u sekundi trgnuh...u nedoumici sta to ja radim i da li je ispravno :)
On me njezno privukao k sebi i ponovo smo spojili usne, iz provila se moglo vidjeti sklapanje usana na sjenci zalazeceg sunca. Ja i Avi :)
Bili smo par, hodali smo skupa 4 godine, ujedno mi je bio i prva a i do sada jedina iskrena ljubav...vojska nas je rastavila
Avi je otisao na jednu, a ja na drugu stranu :)
Kada sam se vratila iz vojske (trajalo je 2 godine) on je imao josh 1 godinu da odsluzi :)
Iscekivala sam ga, kao supruga muza koji se vraca od nekud daleko-u meni ceznja za polupcima, nocima i trenucima provedenim skupa :)
Danas je 16.06.2008. godine i Avi je ozenjen, ne vidim ga. Znam da zivi u Jerusalemu i da ima dvije male curice :)
Ostala su samo sjecanja na jednu nedovrsenu ljubavnu pricu :)
shana_majka

#60 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by shana_majka »

Jes' da je bilo davno, al se dobro sjecam i poljupca :-) , a bogami i ljubomore (ove shto sa strane gleda ,jedne nashe forumashice :P )
Image
Phantea

#61 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Phantea »

Pihh...sad se podsjetih.Ja prvi razred,gimnazijalka..
Sreca pa je proslo :lol:
Last edited by Phantea on 02/03/2009 22:49, edited 1 time in total.
*mima*

#62 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by *mima* »

Wooow.....kakav je to prvi poljubac bio....8 razred... :D ....nas dvoje se sakrili iza skole....i sad pretrnem od tog poljupca... :-)
d2

#63 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by d2 »

neka nova godina, tesko se sjetiti koja :)
BRCAK27

#64 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by BRCAK27 »

Prvi poljubac je nesto sto se nikada nezaboravlja, vjerujte bilo je to tacno prije 12 god , ja sam bio prvi srednje ona maturant, neznam ni sam zasto ali nikad nisam imao potrebu lagati da sam ljubio i da sam bio sa nekom trebom , kao moji vrsnjaci , kod mene se to znalo nisam i tacka... helem i tog dana na casu fizickog sjedimo nas 4 i tako ... muske price ...hvala ovo ono a ja kao zaliven ...
Pocela je zeza kako ja neznam nista ,nemam pojma , a ja ko mumija kao i uvjek ,sve je to slusala JEDNA MALA PJEGAVA PLAVA...
Navece se obreh na obali Drave po kozna koji put ,, neko mi priđe zagrli me i kaze " PA GJDE SI BOSANAC"( bio sam jedini u skoli iz Bosne)
Krenu ragovor ,ovo ono ...kontam ja valja sad opravdat epitet BOSANACA...
Kud cu , sta cu ,osjecam cemu razgovor vodi i ja bubnem kao iz vedra neba " mogul te poljubit " a ona " pa probaj"
I bi sta bi .... tu noc se ja vinu nebu pod oblake ...necu reci da je bilo nesto lijepo...bilo je to nesto najljepse sto cu pamtiti dok sam ziv...bili smo skupa dugo ..a naj smjesnije mi je bilo da smo kasnije ustanovili da nam je oboma bilo Prvi put... proslo je puno godina ,i dan danas se cujemo jer ipak poklonolili smo jedno drugom te snove, ta nadanja i tu ljepotu nevinosti ...
A od svega najvaznije pjevala je " ALI NIKO KO BOSANAC! :P :bih:

Pozdrav za jednu malu slatku Varazdinku ( CITACE ZNAM )
sanjex

#65 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by sanjex »

Prvi poljubac u prvom srednje. On stariji od mene jedno cetri godine i ono ko on je glavni frajer (a nije vala bio),
i vidim da ce to biti bas to vece pa odugovalcila do posljednjeg trenutka. Usla ja u bus i stala na stepenice, tad se poljubili i samo sto smo se odvojili jedno od drugog vrata se zatvorise (valjda i vozac vidio da je katastrofa).
sojka

#66 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by sojka »

Samo cu reci da ima nesto u tim augustima :-) ..na ovoj stranici 4 prva poljupca..
:)
Dori

#67 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Dori »

sanjex wrote:Prvi poljubac u prvom srednje. On stariji od mene jedno cetri godine i ono ko on je glavni frajer (a nije vala bio),
i vidim da ce to biti bas to vece pa odugovalcila do posljednjeg trenutka. Usla ja u bus i stala na stepenice, tad se poljubili i samo sto smo se odvojili jedno od drugog vrata se zatvorise (valjda i vozac vidio da je katastrofa).
Slicna situacija.....ja prvi srednje, on 4 godine stariji......poljubac sam po sebi katastrofa! Bar onaj prvi :-)
sanjex

#68 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by sanjex »

Ma mora biti lose kad nisi ispraksan :-)
sojka

#69 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by sojka »

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#70 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by ladyblue18 »

...
Last edited by ladyblue18 on 08/06/2009 01:49, edited 1 time in total.
BarbaDue

#71 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by BarbaDue »

Imao sam ko mali srece da uzivam prelijepe slatke poljubce :kiss:
u naselju su pravili put pa su u blizini bile one ogromne cijevi, u koje smo se kokanom krili igrajuci se partizana. Nas je bilo oko 5-6 djecaka i sa nama se igrala Dalila.
Bila je starija godinu dana od mene, ali uprkos tome uspio sam osvojiti njene prelijepe usnice :kiss:
Jos uvjek se sjetim Dalilice mada je nisam vidio jedno 25 godina. To su bili moji prvi slatki djeciji poljubci :)
kenanz

#72 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by kenanz »

prvog...tesko da se mogu sjetiti...
Last edited by kenanz on 18/06/2008 21:07, edited 1 time in total.
Daphna

#73 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Daphna »

kenanz wrote:prvog...tesko da se mogu sjetiti...

ali ima onih koji ostaju u sjecanju cijeli zivot....

recimo neki "svjeziji"------------- PRVI POLJUBAC...( DAVNO ZABORAVLJEN...):

6/7 04 2006 studentski dom Bjelave
21 04 2006 radijator medicinskog fakulteta u sarajevu.
10 09 2004 la Gitara Sarajevo...

imena....nevazno....

Meni ovo boldirano nešto poznato :? :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#74 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by pici »

kenanz wrote:prvog...tesko da se mogu sjetiti...

ali ima onih koji ostaju u sjecanju cijeli zivot....

recimo neki "svjeziji"------------- PRVI POLJUBAC...( DAVNO ZABORAVLJEN...):

6/7 04 2006 studentski dom Bjelave
21 04 2006 radijator medicinskog fakulteta u sarajevu.
10 09 2004 la Gitara Sarajevo...

imena....nevazno....
ovdje sam vodio najzesce bitke........... :mrgreen:

najljepsi poljubac sam dozivio na radnoj akciji jos daaaavne 1981 od jedne studentice iz Egipta,imala je velike zelene oci i bila je preljepa,a ljubila se je ko ....ma to se ne moze opisati...... eeeeeeee
RIZVA

#75 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by RIZVA »

ja se ne sjecam nicega :-)
Post Reply