lolo..ako ti ovaj slucajno posalje pp ne otvaraj ni za zivu glavu..meni je jednom poslao virus..Lola_77 wrote:rumenko wrote:evo borim se sa edu-om...kuca frajer nije normalno...ko da i rukama i nogama kuca...dok ja jedno napisem on vec 4 posta ostavio...ja mislim da je njih dvojica kod edu-a...sjede jedan drugom u krilu i kucaju.
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah i ja od smijeha..
Kada saznas da je stvarno kraj..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
edu
-
novalic
ti ovo ostro kono.. rumeni, komi.. edu.. jel ti ratne rezerve stvaras.. decki.. polako.. jen po jen..micika wrote:komikomi wrote:![]()
![]()
topik je tuga
![]()
![]()
meni je najčudnije, a to nije boljka samo ovoga nego svih foruma, da ovakve tužne i životne teme pokreću ljudi koji su se tek registrovali koji imaju samo dvadesetak postova...o kojima ništa više i ne znamo...
da li su to klonovi forumaša koji imaju i po 5000 postova o kojima sve već znamo pa ih je stid priznati da su emocionalniili da su u daunu
javi mi se na pp
![]()
![]()
i ja imam slicnu pricu
ali me sramota priznati
![]()
pa eto ako tebi treba neko da te tjesi....javi se![]()
![]()
- taxi_driver
oplakahmicika wrote:rumenko wrote:komi uz duzno postovanj...ovo nije za osobe bez sexualnih iskustava...molim te idi na temu "protest zbog poskupljenja struje..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rumenko,ti si moj idol![]()
![]()
-
Lola_77
Samo malo......Topik je jedna prica zivotna...Pa necu se ubiti valjda, sta vam jekomi wrote:![]()
![]()
topik je tuga
![]()
![]()
meni je najčudnije, a to nije boljka samo ovoga nego svih foruma, da ovakve tužne i životne teme pokreću ljudi koji su se tek registrovali koji imaju samo dvadesetak postova...o kojima ništa više i ne znamo...
da li su to klonovi forumaša koji imaju i po 5000 postova o kojima sve već znamo pa ih je stid priznati da su emocionalniili da su u daunu
Komi, nova jesam, nikakv klon
Edu, uspori..pa nemogu stici i na pp i ovamo odgovarati
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
micika wrote:ma jok kono......![]()
edu nije moj tip,iako je pitar
![]()
![]()
komi nije iskusan a uz to je i moj drug....jedino jos rumenko ostaje u igri
![]()
![]()
![]()
Ja sam samo solidarna![]()
![]()
pokretačici topika
a?
elem oženio se a ti bi radije da je ostao sam
-
edu
eno sad..Lola_77 wrote:rumenko wrote:komi uz duzno postovanj...ovo nije za osobe bez sexualnih iskustava...molim te idi na temu "protest zbog poskupljenja struje..."
![]()
![]()
![]()
Rumenko, povlacim ono za nick..oprosti
-
edu
lolo..jesam li ti rek'o da je peder..rumenko wrote:e i meni ste popravili sa ovom zafrkancijom ...moram ici...limvo vas sviju (i tebe edu)....mici kraljice ti ostajes za mene nr1 na forumu...lola macko...sve ce to biti OK....vozdra...
ps. jesam li propustio nesto odvratno da kazem o rumenku???..
- Lace
slazem se...edu wrote:bojim se da ovaj za tebe vec postao proslost..ali glavu gore..ko zna zasto je dobro sto niste ostali skupa..mozda naleti bolji od njega..![]()
![]()
meni se haman svi ozenili...recimo da su mi 3 bila jako bitna u zivotu
trebalo je vremena da mi prestanu klecati koljena kada ih vidim...a sada ne postoji apsolutno nikakav osjecaj
to sto osjecas ce proci