Redovno cujem ove price:nestasna wrote:ne ljutim se ja zbog nje, njena stvar, ali niko mi ne moze reci da je normalno da porodicu pogazis, pa zaboga Kuran nam nareduje da se brinemo i postujemo roditelje. I koliko god to nas da boli, svi znamo da u Sarajevu se zene placaju da se pokriju, i da postoje kojekakve da ne kazem sekte, koje prave ruglo od Islama, prema tome, nije to nikakva tajna.zena wrote:nestashna...ne budi ljuta, mozda je do mene, al rekoh dio od onog sto se pishe...nestasna wrote: Tebi je normalno dakle ako se ona pokrila da popljuje porodicu i prijatelje? ja sam pod tim mislila normalna, nisam rekla da su nenormalne zene i djevojke koje su pokrivene, ne stavljaj mi rijeci u usta, nego procitaj sve.
a druga stvar, iz tvog zivota je neko otisao, na ovaj ili onaj nacin...sto nikad ne prolazi bezbolno...zao mi je osoba koje misle da se "novi zivot" pocinje tako sto se ruse mostovi za sobom...jer ne mislim da je takav nacin ispravan...zivot se gradi...jednom sam to vec rekla, gdje god da odesh sebe nosish...
...ali nadam se, da kakvu god je odluku donijela tvoja prijateljica, da je to bila njena odluka...s kojom ce se morati ona nositi, ali i vi, koji ste bili dio njenog zivota
Lijep pozdrav.
Drugo, Islamska zajednica BiH ne dozvoljava samo serijatska vjencanja, niti se bilo ko moze vjencati serijatski bez opstinskog vjencanja, prema tome, to gdje se ona vjencala serijatski, samo potvrduje ono sto sam gore napisala, da su to kojekakve sekte i kojekakva sijela. Nek joj je dragi Allah na pomoci...
"Ima jedna djevojka svasta je radila pa se pokrila, ja sam postena sto je ona bolje od mene".
Ko je kad i gdje reko da je ona bolja od vas?
Ovo mi isto zvuci kao:
"Ima jedna ucenica stalno prepisuje zasto moze ona da ima bolju ocenu od mene?".
Ako se moze ucitelj prevarit Bog se nemoze!
[/b]