Zasto napadate hananah.hananah wrote:Da – srbi su mi pobili najmilije, zato ih ne volim
Da – srbi su mi unistili imovinu, zato ne zelim da zivim s njima
Da – srbi su me skoro silovali, isti oni s kojima sam se druzila, bezbrizni i bezazleni momci sa nestasnim cuperkom na kosi, zato im ne vjerujem
Da – srbi su me zarobili ’92. godine, i zato im jos vise ne vjerujem
Eto, posto ste me vec osudili zelim da kazem zasto ih ne volim ne zelim da zivim s njima niti se druzim i zasto im ne vjerujem. Bas sam grozna kako ove tri “sitnice” ne halalim i ne postanem malo tolerantnija, pa treba i njih shvatiti, morali su valjda, hajd dobro – “oprastam” im i “razumijem” ih.
A sto se tice foruma, nije ovo moj forum, niste vi moji ljudi, jer oni koji opravdavaju zlocine a mene “s razlogom” stavljaju na lomacu, wjesticu koja se usudila pisati sto je pisala, koja se usudila reci svoje misljenje, u svoje ime, pri tom ni od kog ne trazeci da shvati ili razumije nego samo ukazujuci na povjesne cinjenice koje se ponavljaju a do vas je da donesete zakljucak.
I ovo gornje nisam napisala da trazim sazaljenje od vas radi onog sto mi se desilo, kao ni da se opravdam sto ih ne volim (vidite ne volim ih a ne mrzim, tesko za shvatiti mnogima zar ne?) nego da znate koga ste osudili, i da znate da ce se ako ne vama onda vasoj djeci ponavljati proslost, sve dok ne pocnete razumjeti da ko vas tri puta izda samo |”razvod braka” je moguc.
Dovidjenja za sada a ja cu pisati na ovom forumu kao i do sada – onda kad mi za to bude cejf
Ja se potpuno slazem sa njenim misljenjem.
Ni ja ne volim niti srbe niti hrvate kao narod jer mi se nista dobro posljednji godina nije desilo od tih istih. Pojedince cijenim ( Stipe Mesic , Natasa Kandic i.t.d. )jer se razlikuju od razmisljanja zlocinaca koji su napravili genocid u mojoj DOMOVINI , ali uvijek imam dozu opreznosti prema svi srbima i hrvatima jer su pripadnici tog naroda izvrsili agresiju na BiH. I opcenito ih ne volim sto znaci da bi pojedinac presao put iz tog ne volim u volim je barem deset puta duzi od onog koji jedan Bosnjo treba da predje.
Onaj koji drugacije razmislja ili je naivan ili nije dovoljno inteligentan da shvati da psu koji te jednom ujede nikada vise ne trebas potpuno vjerovati a pogotovo ne staviti svoju ruku u njegova usta.
Ne mojte da izokrecete rijeci ne volim i mrzim su dvije potpuno razlicite rijeci.
Srbe i Hrvate - ne volim i ne vjerujem im ( cast pojedincima)
cetnike i ustase MRZIM
Onaj koji im vjeruje neka se zamisli da je bio u Srebrenici jula 1995.