edu wrote:..moze pokret dosta od dijaspore primiti milion eura..ali ako na plato dodje samo stolac..kakve koristi od tih para?..
ali sve ja razumijem..i to je sada sve divno i krasno..ali glavno pitanje je:
Sta bi se desilo '92. da smo svi uradili ono sto ste uradili vi?
ps. ja sam ovu temu otvorio kao zajebanciju..jer ima 66 tema o amandmanima..i svaka druga se zavrsi sa pricom o tome..moji stavovi su jasni..nije idealno..ali je svakako u ovom trenutku ovo korak naprijed!
otvori ti temu kao zajebanciju, da bi, cisto iz zajebancije vrijedjao i generalizovao...nisu svi otisli 92.!!!...ja sam ostala, sa dva maksuma i debelo se zajebala...posto sam ostala dole, znam tacno o cemu govoris i zasto se palis...ali nemoj vrijedjati...
ja nisam vratila svoju imovinu, u mom licnom vlasnistvu, ja ne glasam, jer necu da uticem na politiku zemlje u kojoj ne zivim, ja ne posudjujem zdravstvene knjizice, ako mi zatreba kad sam u Sarajevu, nego placam ljekarske usluge, kao svaki strani drzavljanin, iako imam sva licna dokumenta izdata u Sarajevu...i nemoj, ziv bio, generalizovati! zajebaces se iz zajebancije!!!
ne trosi energiju na diskusije sa dijasporom, nego se pridruzi Stocu na platou...ja sam tamo stajala 6.4.92. i to pod metcima...sad je na tebe red, ali ne da prodjes ili stanes dva minuta...