Hehe za njega neznam al' ja ne radim za njih. Uvijek su mi pomogli kad je nesto trebalo...havetinja wrote:nineac, ili radis za njih ili fakat imas dobra iskustva. hajd, odoh onda prvo do njih. to su oni kod strojorada?
I da, oni su kod strojorada.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Hehe za njega neznam al' ja ne radim za njih. Uvijek su mi pomogli kad je nesto trebalo...havetinja wrote:nineac, ili radis za njih ili fakat imas dobra iskustva. hajd, odoh onda prvo do njih. to su oni kod strojorada?
Pa jašta!The_Flyer2002 wrote:niti jedn od ovoih auta nevalja. opela posjeduje gm koji pravi super auta ali ako kostaju preko 40,000. sve ispod te cifre nevalja. imao sam opela mazdu i golfa. ova nova auta mazda 3,atra,vw. nisu nesto narucito poredeci sa toyotom i hondom. od kada je ford preuzeo mazdu ona je otisla u kur.. a vw je ok samo sto su povecali cjene svojih vozila do neba. ako mislis birati izmedju ova tri auta izaberi hondu.
Hej pa normalno da je tako jeftiniji jer ovdje se za Golf V placa 7% poreza dok na ostala auta ide 20%.vier_ringe wrote:Ninaec, GOLF V 2.0 tdi trendline(ima dosta opreme, klima itd..sem koze i navigacije) je 36.675 km do registracije (porez 7% sve uracunato), jos dodas kozu, 6cd changer, dsg, i dodje oko 42-3!Peugeot je 51 hiljada sa 2.0 hdi(136ks) ali bez automatike, navigacije, koze itd...samo st paket(drugi po redu)...a oni skuplji su i preko 60.Evo ovo sad gledam u pro auto novinama i oni su najtacniji(imaju opremu, tehnicke karaktersitike itd)