Slazem sa ali pravi neoprostivo velik broj gresaka, "u igri" pogotovo... a ne znam ko je odgovoran sada (mozdaDino) najtanja karika nam je scoutingdavis.ba wrote:Svakako da je ASA tu glavni u smislu finansiranja ali bila je ASA tu i prije Mensura pa znamo gdje smo bili tada. Ja ne dižem Mensura u nebesa ali me nervira kad ljudi ne cijene uspješan rad, bez obzira na sve propuste i greške kad neko kaže da eto i nije nešto napravio to ne mogu da razumijem.
Final 8 !!!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Mahalac
-
edu
eto menso je doveo markovica..de ne lupetaj..pa markovic je izjavljiv'o da nista ne bi bilo da nije bilo dine..(i para naravno..)..uboli su zsa lensom..najvise..to im je nabolji potez..nazalost..najgore sto su sebi dopustili je odlazak jazvina..pa cak i zeleznika..koji je bolji od tomovica za klasu!davis.ba wrote:Ubo je sa Kovačevićem, Markovićem, Tomovićem, Parežaninom, Damjanovićem, Bavčićem, Lensom, Fenom( ne znam zašto njega stavljaš kao promašaj)edu wrote:ubo je sa djorićem..aleksicem..valjevcom..rightom..fenom..al' pravoooooooooooooooooooooo..![]()
![]()
-
radeljas
covjek je iz donjeg mostra kraj visokog i igrao je prvo za kakanj. kasnije igrao u celiku, pa u hrvatskoj i sloveniji. nije los igrac bio. ja mislim da jos igra u hrvatskoj, ali nisam siguran.sulesavic wrote:Jakub Genjac. ponikao u Čeliku, prije rata. Poslije rata im se nudio, nisu ga htjeli (navodno problemi s leđima), otišao u Kakanj, rasturao na četvorki i petici.edu wrote:genjac..![]()
..meni se cini igr'o za termoelektranu kakanj?!..
![]()
![]()
- Mahalac
Ocigledno je da drugacije vidimo kvalitet odredjenih igraca i nihov uspjeh/neuspjeh. Ja bih vam samo skrenuo paznju gdje je ko napravio uspjeh iliti razvaljivao kako kazete. U ovoj nasoj fildzan ligi ili onda kad se sustretnu sa pravim protivnikom kao sto je to slucaj sa mnogim bosninim igracima kad smo usli u goodyear ligu gdje se po meni i Memso pokazao kao nedorastao zadatku.
...ja sam trenirao 10 godina a skenderiji sam jedva primirisao 10-ak minuta utakmice, bivse nam lige....kako je danas
svi vidimo.
...ja sam trenirao 10 godina a skenderiji sam jedva primirisao 10-ak minuta utakmice, bivse nam lige....kako je danas
- Mahalac
-
radeljas
istina je to sto si rekaoMahalac wrote:.ebiga sta god da je bilo..bilo je...sve je moguce samo ono sto danas vidim "od ovih nasih" ne bi iz dvorane mojmilo-(bosnine nade?) izaslo ni za 15 godinadavis.ba wrote:Šta želiš Mahalac da kažeš da nisi bio talenat ili?
-
Santos
Sad ako neuzmemo kad onda.Bosna osvaja ligu i ode u Evropu.Ja mislim da Nick mora imati vecu minutazu.Njega kad krene trica to nije normalno.Pa protiv Olimpije on donese bodove inace bi prvu docekali Partizana.Mi uzimamo Zvjezdu a u polufinalu neznam ko nas ceka onda u polufinalu.Po meni Cibona je opasnija od Zvjezde.