Dobro....Lara-sa wrote:Pa nista mi nijemima wrote:Sta ti je......Lara-sa wrote:Hajmo sa-x-ovci...
mora neko imati broj...
Mislim da to jeste ovaj lik o kojem Anonimna prica...
Broj, broj, broj...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
-
*mima*
#51 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
- Pasiflora
#52 Re: tjah
Koji je to salon, molim te da mi malo poblize objasnis. Fakat i mene nerviraju sa glupim i nepotrebnim pricama.buba wrote: Licno ne podnosim nafurane i precijenjene salone, a pogotovo suplju frizersku tipa ''ova boja vam otvara oci, a vidite ovde kad ovako napravimo, izgledate mladji 10 godina, znate to je sad u trendu....''![]()
Uglavnom idem na Dobrinju u KS, kod jedne djevojke, mlada, izuzetno dobar frizer, mislim da niko u gradu ne radi bolje pramenove od nje. Ne prica mnogo kad radi, tj. ne tusi bezveznim pitanjima i pricom, uskladi se sa raspolozenjem musterije u svakom slucaju.
Preporucujem
-
inspire_me
Ima li negdje kakav katalog novijih frizura (po mogucnosti da nisu one od prije 10 godina, nego bas novije), bih da se osisam, al moram kakvu dobru sliku ponijeti ...
-
latinalover
Upish wrote:Ma ne mogu da vjerujem da nije niko spomenuo frizerski salon "Seviljski Berberin" u Hrasnom. Mirza i Amir rade majstorski a atmosfera u salonu je da pozelis da ostanes da sjedis tu. Njihova klijentela se sastoji od sportista, politicara, lopova, "estradnih zvijezdi" tako da bude provala za pisati. Nisu skupi a ni ufurani. Jedino sto imaju puno posla pa je malo teze naci termin bez najave. U svakom slucaju otidji i neces se pokajati.
koa adresa?
-
zmijaIzmaj
ne volim vise ovog frizeraAnonymous wrote:djevojcice, kakvog sam frizera upoznala
![]()
lud je 100 %, plese kad shisha
, ima plave, krupne oci
zafrkantski baby face
divna, "nemarna" frizura...kad ti pere kosu, masira njezno (nezaboravno iskustvo hihihihiihih) ...javite mi se na pp, ja vas vodim
![]()
(ne smijete ici bez mene
)...a frizura, pa to postaje najmanje bitno, zadovoljne ste, sta god vam uradi s glavurdom
...djecak je anbilivbl ...
-
No_oNe__
Sisam se kod Seje frizerski salon 'Maestro' kod robota na otoci (ili je to hrasno).
Jest da sam prvi put dosla kao iz kamenog doba, sa kosom preko cijelih ledja i sa facom kao da sam dosla ja njega da koljem a ne on mene da sisa. Ali lik je legenda, zabavan je i radi mi sa kosom sta ja hocu, ako treba i on tako misli da neki manji savjet u smislu 'ja bih ovako, trebalo bi tako' i sl. Od mene je napravio covjeka
A farbanje radi PERFEKTNO! Cure je dovodio u takvo stanje da ih prepoznati nisu mogli.
A za ovaj frizeraj kod Ede sam cula i ja da je super, ali na zalost ne znam broj.
Jest da sam prvi put dosla kao iz kamenog doba, sa kosom preko cijelih ledja i sa facom kao da sam dosla ja njega da koljem a ne on mene da sisa. Ali lik je legenda, zabavan je i radi mi sa kosom sta ja hocu, ako treba i on tako misli da neki manji savjet u smislu 'ja bih ovako, trebalo bi tako' i sl. Od mene je napravio covjeka
A farbanje radi PERFEKTNO! Cure je dovodio u takvo stanje da ih prepoznati nisu mogli.
A za ovaj frizeraj kod Ede sam cula i ja da je super, ali na zalost ne znam broj.
-
luan
#59 najbolji frizer u sarajevu
ma ljudi otidjite u skenderiju cura je otvorila frizerski i solarium u jednom sve je extra.frizerski je napucan do bola.
- lolita_xx
#60 Re: najbolji frizer u sarajevu
reklamaluan wrote:ma ljudi otidjite u skenderiju cura je otvorila frizerski i solarium u jednom sve je extra.frizerski je napucan do bola.
- Bullet Tooth Tony
"Lorenzo" kod Estrade (bivse
) 
- legionarka
edo, dobar firzer....samo malo nabio cijene u zadnje vrijeme....
iako ne znam kako je u zadnjih par mjeseci.....
-
amarko
#67 friyura
interesuje me sta mislite o miskarcima sa podsisanom kosom odozdo a gore duzom nesto kao italijano ali jos pri tome da je farbano plavkasta
- lolita_xx
#68 Re: friyura
[quote="amarko"]interesuje me sta mislite o miskarcima sa podsisanom kosom odozdo a gore duzom nesto kao italijano ali jos pri tome da je farbano plavkasta[/quote
seljak
seljak
-
basta sljezove boje
-
latinalover
je li to ovaj frizer sto sa emisije NA DRUGI NACIN....da li se jos uvijek nalazi u MULA MUSTAFA BASESKIJEflora.sa wrote:Mula Mustafe Bašeskije...zgrada preko puta Ribarnice koja je do Gradske trznice...tigris wrote:onda dooooobro smisli sta hoces sa kosomtako sam ja uradila i onda svojoj lokalnoj frizerki nisam dala da me brzo sisa vec pramen po pramen pa ona pauza...ogledalo da vidim sa svih strana sta radi i tako
![]()
![]()
onaj Elvir sto je imao salon u vogosci dobro radi al je skupinace onako je skolovan frizer i ide u korak sa trendovima. Sad ima salon negdje u gradu e znam tacno gdje
![]()
-
melb26sa
Nije vise tamo, sad je preselio u Vogoscu, uvozi TIGI proizvode.latinalover wrote:je li to ovaj frizer sto sa emisije NA DRUGI NACIN....da li se jos uvijek nalazi u MULA MUSTAFA BASESKIJEflora.sa wrote:Mula Mustafe Bašeskije...zgrada preko puta Ribarnice koja je do Gradske trznice...tigris wrote:onda dooooobro smisli sta hoces sa kosomtako sam ja uradila i onda svojoj lokalnoj frizerki nisam dala da me brzo sisa vec pramen po pramen pa ona pauza...ogledalo da vidim sa svih strana sta radi i tako
![]()
![]()
onaj Elvir sto je imao salon u vogosci dobro radi al je skupinace onako je skolovan frizer i ide u korak sa trendovima. Sad ima salon negdje u gradu e znam tacno gdje
![]()
ELVIR SISTEM
ekskluzivni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu
Jošanička do Br. 70
71230 Vogošća
-
pinkzelena
#72 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
iceman ze wrote:Interesuje me gdje se sisati.........ili ko vas sisa.....po glavi naravno.....Evo vec dugo kontam da naravim nesto kvalitetno na svojoj glavi i tome sl. ali nikako da nadem nekog kvalitetnog frizera za muskarce, treba mi savjet koja friuzura moderna bi se mogla primjeniti i tome sl.......uglavnom danas frizeri rade po automatizmu, i sisaju kako oni znaju, a ne kako ja zelim, tako da poslije 10 dana opet moram na sisanje....

- Edin H.
Goro na Cengic-Vili, on je prije vojsku sisaoKaren wrote:još jedan članica foruma u nedoumici kome dati glavu u ruke
par frizera me u Sa šišalo, i sad tražim novu žrtvu![]()
prijedlozi?
inače bi mi trebao neko ko pravo dobro radi ženske kraće shiz frizure