Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
*mima*

#51 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by *mima* »

Lara-sa wrote:
mima wrote:
Lara-sa wrote:Hajmo sa-x-ovci...
mora neko imati broj...
Mislim da to jeste ovaj lik o kojem Anonimna prica...
Broj, broj, broj... :D :D :D
Sta ti je...... :shock:
Pa nista mi nije :? :? :?
:roll: :roll:
Dobro.... 8)
Pasiflora

#52 Re: tjah

Post by Pasiflora »

buba wrote: Licno ne podnosim nafurane i precijenjene salone, a pogotovo suplju frizersku tipa ''ova boja vam otvara oci, a vidite ovde kad ovako napravimo, izgledate mladji 10 godina, znate to je sad u trendu....'' :D

Uglavnom idem na Dobrinju u KS, kod jedne djevojke, mlada, izuzetno dobar frizer, mislim da niko u gradu ne radi bolje pramenove od nje. Ne prica mnogo kad radi, tj. ne tusi bezveznim pitanjima i pricom, uskladi se sa raspolozenjem musterije u svakom slucaju.

Preporucujem :-D
Koji je to salon, molim te da mi malo poblize objasnis. Fakat i mene nerviraju sa glupim i nepotrebnim pricama.
inspire_me

Post by inspire_me »

Ima li negdje kakav katalog novijih frizura (po mogucnosti da nisu one od prije 10 godina, nego bas novije), bih da se osisam, al moram kakvu dobru sliku ponijeti ...
tech10

Post by tech10 »

"As" kod Hasiba
latinalover

Post by latinalover »

Upish wrote:Ma ne mogu da vjerujem da nije niko spomenuo frizerski salon "Seviljski Berberin" u Hrasnom. Mirza i Amir rade majstorski a atmosfera u salonu je da pozelis da ostanes da sjedis tu. Njihova klijentela se sastoji od sportista, politicara, lopova, "estradnih zvijezdi" tako da bude provala za pisati. Nisu skupi a ni ufurani. Jedino sto imaju puno posla pa je malo teze naci termin bez najave. U svakom slucaju otidji i neces se pokajati.

koa adresa?
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Anonymous wrote::D djevojcice, kakvog sam frizera upoznala :shock: :D lud je 100 %, plese kad shisha :D , ima plave, krupne oci :D zafrkantski baby face :D divna, "nemarna" frizura...kad ti pere kosu, masira njezno (nezaboravno iskustvo hihihihiihih) ...javite mi se na pp, ja vas vodim :D :D (ne smijete ici bez mene :D )...a frizura, pa to postaje najmanje bitno, zadovoljne ste, sta god vam uradi s glavurdom :D ...djecak je anbilivbl ...
ne volim vise ovog frizera :x :x
No_oNe__

Post by No_oNe__ »

Sisam se kod Seje frizerski salon 'Maestro' kod robota na otoci (ili je to hrasno).
Jest da sam prvi put dosla kao iz kamenog doba, sa kosom preko cijelih ledja i sa facom kao da sam dosla ja njega da koljem a ne on mene da sisa. Ali lik je legenda, zabavan je i radi mi sa kosom sta ja hocu, ako treba i on tako misli da neki manji savjet u smislu 'ja bih ovako, trebalo bi tako' i sl. Od mene je napravio covjeka :)
A farbanje radi PERFEKTNO! Cure je dovodio u takvo stanje da ih prepoznati nisu mogli.

A za ovaj frizeraj kod Ede sam cula i ja da je super, ali na zalost ne znam broj.
Lara-sa

Post by Lara-sa »

Nasla broj i osisala se...
Hvala!
Edo je i dalje najbolji! A zasto zmijazmaj nije zadovoljna?
luan

#59 najbolji frizer u sarajevu

Post by luan »

ma ljudi otidjite u skenderiju cura je otvorila frizerski i solarium u jednom sve je extra.frizerski je napucan do bola.
lolita_xx

#60 Re: najbolji frizer u sarajevu

Post by lolita_xx »

luan wrote:ma ljudi otidjite u skenderiju cura je otvorila frizerski i solarium u jednom sve je extra.frizerski je napucan do bola.
reklama :)
LANANA

Post by LANANA »

Evo moje prvo pojavljivanje :)
Preporučujem Evelina blizu bolnice Koševo i to još ako dođete u ruke Alisi bićete zadovoljni.Ja više nemjenjam i ne istražujem dalje
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

"Lorenzo" kod Estrade (bivse :-D ) :thumbup:
luan

Post by luan »

ma studio L ljudi u skenderiji idite da vidite sta je salon i sta je frizer
lolita_xx

Post by lolita_xx »

LANANA wrote:Evo moje prvo pojavljivanje :)
Preporučujem Evelina blizu bolnice Koševo i to još ako dođete u ruke Alisi bićete zadovoljni.Ja više nemjenjam i ne istražujem dalje
ok alisa kod tebe cemo :)
legionarka

Post by legionarka »

edo, dobar firzer....samo malo nabio cijene u zadnje vrijeme....:) iako ne znam kako je u zadnjih par mjeseci.....
lolita_xx

Post by lolita_xx »

legionarka wrote:edo, dobar firzer....samo malo nabio cijene u zadnje vrijeme....:) iako ne znam kako je u zadnjih par mjeseci.....
edo, jel to onaj salon en???
amarko

#67 friyura

Post by amarko »

interesuje me sta mislite o miskarcima sa podsisanom kosom odozdo a gore duzom nesto kao italijano ali jos pri tome da je farbano plavkasta
lolita_xx

#68 Re: friyura

Post by lolita_xx »

[quote="amarko"]interesuje me sta mislite o miskarcima sa podsisanom kosom odozdo a gore duzom nesto kao italijano ali jos pri tome da je farbano plavkasta[/quote
seljak :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

...
Last edited by basta sljezove boje on 26/02/2008 17:34, edited 1 time in total.
latinalover

Post by latinalover »

flora.sa wrote:
tigris wrote:onda dooooobro smisli sta hoces sa kosom :D tako sam ja uradila i onda svojoj lokalnoj frizerki nisam dala da me brzo sisa vec pramen po pramen pa ona pauza...ogledalo da vidim sa svih strana sta radi i tako :oops: :D

onaj Elvir sto je imao salon u vogosci dobro radi al je skup :oops: inace onako je skolovan frizer i ide u korak sa trendovima. Sad ima salon negdje u gradu e znam tacno gdje :oops: :D
Mula Mustafe Bašeskije...zgrada preko puta Ribarnice koja je do Gradske trznice...
je li to ovaj frizer sto sa emisije NA DRUGI NACIN....da li se jos uvijek nalazi u MULA MUSTAFA BASESKIJE
melb26sa

Post by melb26sa »

latinalover wrote:
flora.sa wrote:
tigris wrote:onda dooooobro smisli sta hoces sa kosom :D tako sam ja uradila i onda svojoj lokalnoj frizerki nisam dala da me brzo sisa vec pramen po pramen pa ona pauza...ogledalo da vidim sa svih strana sta radi i tako :oops: :D

onaj Elvir sto je imao salon u vogosci dobro radi al je skup :oops: inace onako je skolovan frizer i ide u korak sa trendovima. Sad ima salon negdje u gradu e znam tacno gdje :oops: :D
Mula Mustafe Bašeskije...zgrada preko puta Ribarnice koja je do Gradske trznice...
je li to ovaj frizer sto sa emisije NA DRUGI NACIN....da li se jos uvijek nalazi u MULA MUSTAFA BASESKIJE
Nije vise tamo, sad je preselio u Vogoscu, uvozi TIGI proizvode.

ELVIR SISTEM
ekskluzivni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu
Jošanička do Br. 70
71230 Vogošća
pinkzelena

#72 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by pinkzelena »

iceman ze wrote:Interesuje me gdje se sisati.........ili ko vas sisa :D .....po glavi naravno.....Evo vec dugo kontam da naravim nesto kvalitetno na svojoj glavi i tome sl. ali nikako da nadem nekog kvalitetnog frizera za muskarce, treba mi savjet koja friuzura moderna bi se mogla primjeniti i tome sl.......uglavnom danas frizeri rade po automatizmu, i sisaju kako oni znaju, a ne kako ja zelim, tako da poslije 10 dana opet moram na sisanje....

Image

:D bitno je da ti ostane dužine,da se može isfenirati... :D :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

dupli
Karen

Post by Karen »

još jedan članica foruma u nedoumici kome dati glavu u ruke
par frizera me u Sa šišalo, i sad tražim novu žrtvu :)

prijedlozi?

inače bi mi trebao neko ko pravo dobro radi ženske kraće shiz frizure :)
Edin H.

Post by Edin H. »

Karen wrote:još jedan članica foruma u nedoumici kome dati glavu u ruke
par frizera me u Sa šišalo, i sad tražim novu žrtvu :)

prijedlozi?

inače bi mi trebao neko ko pravo dobro radi ženske kraće shiz frizure :)
Goro na Cengic-Vili, on je prije vojsku sisao :D
Post Reply