puno ih hvalish...edu wrote:da znas kakve su i ti bi pricala..![]()
![]()
Joj jesam krizir'o dok ste mijenjali server :D
- manijak1
- manijak1
- manijak1
Čekam .......novalic wrote:jel' to cekas poseban poziv
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Stari wrote:@edu....eh pa stari je prije svega nekoliko dana boravio u Nizozemskoj...i svojom nogom prohodao (da vam kazem da sam tu dospio greskom ...necete mi vjerovati...pa vam to nemam namjeru ni govoriti) kroz cuveni distrikt crvene svetlosti u Amsterdamu...i vidio sam sve sto se desava u Izlozima...Ni obrve nisam zadignuo ....da ne kazem sta gore.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
novalic wrote:i jos vjerujes starom da je "zalut'o".. sto ja nisam zalutala tamo, nego fino, direktno otisla da vidim..
i vise necu..
- manijak1
Novo ne vidim poseban poziv
........vrijeme prolazi
a ja ......sam strpljiv
.
Stari drži se teme

Stari drži se teme
- manijak1
Pred svjedocima izjavljujem da ću razbit Starog ako se javi
( ne volim nelegalnu konkurenciju
) a tebi Novo isto pred ovim što kliknu pa se zajebu da kažem da ja ne znam izraditi .......Brazzo dobra tema
.....i Novo ne moram paziti na liniju još .......držim se kolko mogu
a nije za slabo srce Amsterdam
Roterdam još manje
.......server je tu .......i nek' trpi
kad mora.
-
micika
Papepape wrote:Stari wrote:@edu....eh pa stari je prije svega nekoliko dana boravio u Nizozemskoj...i svojom nogom prohodao (da vam kazem da sam tu dospio greskom ...necete mi vjerovati...pa vam to nemam namjeru ni govoriti) kroz cuveni distrikt crvene svetlosti u Amsterdamu...i vidio sam sve sto se desava u Izlozima...Ni obrve nisam zadignuo ....da ne kazem sta gore.Stari, .... ja kroz crveni distrikt ne mogu proci a da ne drhtim kao prut.
Drugi put ponesi iglu sa sobom i kod svakog izloga se bocni.
Ko tamo nicim ne mrdne, ..... taj mora da je mrtav.
-
EI Presidente
Ma kakav cr(ve)ni distrikt, samo ce vam lose bit'.pape wrote:Stari wrote:@edu....eh pa stari je prije svega nekoliko dana boravio u Nizozemskoj...i svojom nogom prohodao (da vam kazem da sam tu dospio greskom ...necete mi vjerovati...pa vam to nemam namjeru ni govoriti) kroz cuveni distrikt crvene svetlosti u Amsterdamu...i vidio sam sve sto se desava u Izlozima...Ni obrve nisam zadignuo ....da ne kazem sta gore.Stari, .... ja kroz crveni distrikt ne mogu proci a da ne drhtim kao prut.
Drugi put ponesi iglu sa sobom i kod svakog izloga se bocni.
Ko tamo nicim ne mrdne, ..... taj mora da je mrtav.
-
Stari
Hm...vidim situacija se nakon mog jucerasnjeg odlaska sa ove teme ...razvijala u, po mene, sasma nepovoljnom smijeru. Pred svjedocima se ovdje izjavilo svasta nesto ...pa hajd da i ja nastavim u slicnom stilu.
@zeljeznicarovci... Dakle , imajuci u vidu, izjave Manijaka1 o tome da ce me razbiti...a o tome da slicne namjere ima i njegov brat po navijanju (stanoviti H&D je u vise navrata dao natuknice koje su asocirale na to da ima takve namjere ...valjda zato sto sam ja bio dobar sa SMIB ...a on nju nemere ocima smisliti...ili sta li je vec... ) ...pred svjedocima izjavljujem ....da ako ikad ikad budem dosao u Sarajevo...to cu morati napraviti inkognito...sto-ce reci ...tajno ...onako kako starom KOS-ovcu & UDBASu & OZNA-su i dolikuje....
@ Novo vjerujem da je tvoj burek ...ma samo takav...no ovdje se pricalo o tome kakav je burek u Sarajevu... hiljadu mu slowmotion servera... Nego ovako evo prijedloga : kad me put nanese ... u tvoje krajeve ...naci cu te ja .....i kupit cu ti veliki buket svedskog sumskog cvijeca....ako i samo ako ...ovdje svecano i pred svjedocima izjavis .... da me neces pitati za...ime i godine.
@Zeno ...nas dvoje se vidimo jednog dana ....u buregdzinici i/ili slasticarnici po tvom slobodnom izboru....ali iskljucivo pod uslovom da to manija1 i eventualno H&D ne znaju...jer vidis kakve su im namjere.
@zeljeznicarovci... Dakle , imajuci u vidu, izjave Manijaka1 o tome da ce me razbiti...a o tome da slicne namjere ima i njegov brat po navijanju (stanoviti H&D je u vise navrata dao natuknice koje su asocirale na to da ima takve namjere ...valjda zato sto sam ja bio dobar sa SMIB ...a on nju nemere ocima smisliti...ili sta li je vec... ) ...pred svjedocima izjavljujem ....da ako ikad ikad budem dosao u Sarajevo...to cu morati napraviti inkognito...sto-ce reci ...tajno ...onako kako starom KOS-ovcu & UDBASu & OZNA-su i dolikuje....
@ Novo vjerujem da je tvoj burek ...ma samo takav...no ovdje se pricalo o tome kakav je burek u Sarajevu... hiljadu mu slowmotion servera... Nego ovako evo prijedloga : kad me put nanese ... u tvoje krajeve ...naci cu te ja .....i kupit cu ti veliki buket svedskog sumskog cvijeca....ako i samo ako ...ovdje svecano i pred svjedocima izjavis .... da me neces pitati za...ime i godine.
@Zeno ...nas dvoje se vidimo jednog dana ....u buregdzinici i/ili slasticarnici po tvom slobodnom izboru....ali iskljucivo pod uslovom da to manija1 i eventualno H&D ne znaju...jer vidis kakve su im namjere.