Joj jesam krizir'o dok ste mijenjali server :D

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Kwaheri

Post by Kwaheri »

edu wrote:da znas kakve su i ti bi pricala.. :D :D :D
puno ih hvalish... :D hocemo li jednu starinsku, zelju :D ne kletvu, da ti se u dvoru nadju :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Možda se ne bi snašle sa ostalim obavezama ? :D :D
edu

Post by edu »

neka ih..nikad ne znas koja ce ti valjati.. :D :D :D
novalic

Post by novalic »

samo da kazem da bureka ima i u zenevi, odnedavno.. a kefir i hurmasice zna novalicka i sama..

stari, pusti sarajevo, dijaspora je zakon 8-)
novalic

Post by novalic »

i sto je najbolje, u svici primaju sve kartice.. profesionalna deformacija
8-)
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D .....Kad da krenem ? :D :D
novalic

Post by novalic »

jel' to cekas poseban poziv 8-)
novalic

Post by novalic »

za sada samo jedan kandidat za burek..

stari o'so na voz.. :D
manijak1

Post by manijak1 »

novalic wrote:jel' to cekas poseban poziv 8-)
Čekam ....... :D :D kao što sam i sam takav :D :D .
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Stari wrote:@edu....eh pa stari je prije svega nekoliko dana boravio u Nizozemskoj...i svojom nogom prohodao (da vam kazem da sam tu dospio greskom ...necete mi vjerovati...pa vam to nemam namjeru ni govoriti) kroz cuveni distrikt crvene svetlosti u Amsterdamu...i vidio sam sve sto se desava u Izlozima...Ni obrve nisam zadignuo ....da ne kazem sta gore.
:roll: Stari, .... ja kroz crveni distrikt ne mogu proci a da ne drhtim kao prut. :oops: Drugi put ponesi iglu sa sobom i kod svakog izloga se bocni. :D Ko tamo nicim ne mrdne, ..... taj mora da je mrtav. :-)
novalic

Post by novalic »

pape, ti jos samo drhtati mozes, a stari cuva ono malo snage ako bi nekada bila prava prilika
novalic

Post by novalic »

i jos vjerujes starom da je "zalut'o".. sto ja nisam zalutala tamo, nego fino, direktno otisla da vidim..

i vise necu..
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

novalic wrote:i jos vjerujes starom da je "zalut'o".. sto ja nisam zalutala tamo, nego fino, direktno otisla da vidim..

i vise necu..
:roll: Ah, ... moja Novo, .... ne bih ni ja vise nikad navratio, .... da su u izlozima muskarci. :D
novalic

Post by novalic »

trebao bi probat'.. te izloge sa muskarcima.. odlicno je, vjeruj mi 8-)
manijak1

Post by manijak1 »

Novo ne vidim poseban poziv :oops: :D ........vrijeme prolazi :D :D a ja ......sam strpljiv :D :D :D :D .
Stari drži se teme :oops: :D :D
novalic

Post by novalic »

stari.. gdje je stari..

nego.. pred svjedocima..
novaliceva te zove na sarmu, burek, sareni burek, kefir domace proizvodnje i meku ledenicku rakiju
manijak1

Post by manijak1 »

Pred svjedocima izjavljujem da ću razbit Starog ako se javi :D :D ( ne volim nelegalnu konkurenciju :D :D ) a tebi Novo isto pred ovim što kliknu pa se zajebu da kažem da ja ne znam izraditi .......Brazzo dobra tema :D :D .....i Novo ne moram paziti na liniju još .......držim se kolko mogu :D a nije za slabo srce Amsterdam :D Roterdam još manje :D :D .......server je tu .......i nek' trpi :D :D kad mora.
micika

Post by micika »

pape wrote:
Stari wrote:@edu....eh pa stari je prije svega nekoliko dana boravio u Nizozemskoj...i svojom nogom prohodao (da vam kazem da sam tu dospio greskom ...necete mi vjerovati...pa vam to nemam namjeru ni govoriti) kroz cuveni distrikt crvene svetlosti u Amsterdamu...i vidio sam sve sto se desava u Izlozima...Ni obrve nisam zadignuo ....da ne kazem sta gore.
:roll: Stari, .... ja kroz crveni distrikt ne mogu proci a da ne drhtim kao prut. :oops: Drugi put ponesi iglu sa sobom i kod svakog izloga se bocni. :D Ko tamo nicim ne mrdne, ..... taj mora da je mrtav. :-)
Pape :shock: :shock: zar i ti :shock: :D :D :D popricat cemo mi u cetiri oka :D :D
EI Presidente

Post by EI Presidente »

pape wrote:
Ma kakav cr(ve)ni distrikt, samo ce vam lose bit'. :D Nego iduci put pravac u kakav coffee shop, pa fino latte, pa zapali, pa malo gledaj raju, pa jos jednu kaficu, kasnije mozda u distrikt, cisto shege radi... :D
Stari

Post by Stari »

Hm...vidim situacija se nakon mog jucerasnjeg odlaska sa ove teme ...razvijala u, po mene, sasma nepovoljnom smijeru. Pred svjedocima se ovdje izjavilo svasta nesto ...pa hajd da i ja nastavim u slicnom stilu.

@zeljeznicarovci... Dakle , imajuci u vidu, izjave Manijaka1 o tome da ce me razbiti...a o tome da slicne namjere ima i njegov brat po navijanju (stanoviti H&D je u vise navrata dao natuknice koje su asocirale na to da ima takve namjere ...valjda zato sto sam ja bio dobar sa SMIB ...a on nju nemere ocima smisliti...ili sta li je vec... ) ...pred svjedocima izjavljujem ....da ako ikad ikad budem dosao u Sarajevo...to cu morati napraviti inkognito...sto-ce reci ...tajno ...onako kako starom KOS-ovcu & UDBASu & OZNA-su i dolikuje....

@ Novo vjerujem da je tvoj burek ...ma samo takav...no ovdje se pricalo o tome kakav je burek u Sarajevu... hiljadu mu slowmotion servera... Nego ovako evo prijedloga : kad me put nanese ... u tvoje krajeve ...naci cu te ja .....i kupit cu ti veliki buket svedskog sumskog cvijeca....ako i samo ako ...ovdje svecano i pred svjedocima izjavis .... da me neces pitati za...ime i godine.

@Zeno ...nas dvoje se vidimo jednog dana ....u buregdzinici i/ili slasticarnici po tvom slobodnom izboru....ali iskljucivo pod uslovom da to manija1 i eventualno H&D ne znaju...jer vidis kakve su im namjere.
edu

Post by edu »

ovo oni u inat prebacuju hornsove teme.. :D :D :D

ako se ne pobunis cappy si.. :D :D :D
novalic

Post by novalic »

stari, sta me briga za ime i godine, ponesi gruntovnicu, dosta je 8-)
micika

Post by micika »

novalic wrote:stari, sta me briga za ime i godine, ponesi gruntovnicu, dosta je 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: kono mrak si :D :D

Stari povedi i sina ako imas :D :D nova i ja smo iz istog kraja...haman pa komsiluka.Pokazat cu mu jezero :D :D
novalic

Post by novalic »

moja mici, pa poklonu se u zube ne gleda, zar ne..

ali me ovo zabrinjava.. stari.. ima sina.. .. imam i ja kcer...
novalic

Post by novalic »

moja mici, da ti znas sta je se meni jedanputa na hazni desilo...

sramota me kazat..
8-) a znas da mene nije lako sramota
Post Reply