zasto???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tigris

Post by tigris »

horns&drums wrote:O djevo, i ti si se samo zbog ovoga danas uclanila u nase malo bratstvo?

Ne treba ti ljubavi za setnju, moze i neki dobar prijatelj/ica, a mozes is ama, nema u tome nista lose
tako je :-) npr. ja se u ovom periodu ponajvise druzim sa biciklom :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Dobro seko, znamo da si ovan i onda je logicno da volis jahati :D:D:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Ova je tema tako poznata :oops: kao da mi se dešava svake sekunde .......svakog proljeća :oops: :D
anais_nin

#54 Re: zasto???

Post by anais_nin »

Radiodjeva wrote:Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.

Zasto neke cure (ni uz najbolju volju :lol: ) ne mogu postati sponzoruse???

Zar su neke od nas ''programirane'' samo za ljubav??? A ne dobijamo ni to... Vidi se da kucke najbolje prolaze u zivotu... :angry:
eh ali pomjesala si kategorije....

sponzorushe, kucke, zahtjevne, to su ti sve neovisne kategorije tj grupacije...kod nekih se preklapa vise ovih elemenata, ali sponzorusha ne mora biti kucka i obrnuto :lol: :D

i

p.s. svako malo (u odgovarajucoj situaciji) pozeljno je biti kucka :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Dobro ti je rekla i zapamti jos i ovo, neke su cure preglupe da bi bile kucke :D :D
pirmin

Post by pirmin »

Koji li je forumas iskoristio trenutni hormonalni poremecaj kod radodjeve i uletio klizeci preko pm-a? :D
tigris

Post by tigris »

horns&drums wrote:Dobro ti je rekla i zapamti jos i ovo, neke su cure preglupe da bi bile kucke :D :D
kao npr.ovnovi :D :D

brazzo popravi biciklo nema ti druge :D :D
Frutek

#58 Re: zasto???

Post by Frutek »

Radiodjeva wrote:Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.

Zar su neke od nas ''programirane'' samo za ljubav??? A ne dobijamo ni to... Vidi se da kucke najbolje prolaze u zivotu... :angry:
Zato što je kod sponzoruša poštenije...Zna se tačno šta one ganjaju i šta daju "zauvrat" :-D ... Nema tolko prenemaganja, peglanja po 2 mjeseca za rukicu i sl. što je proces koji se sa finim curama skoro nezaobilazno prolazi...

To je bilo u redu ranije, u mlađim danima, ali ljudi su više siti vaših sranja tako da se često odlučuju za sponzoruše, jer su, kako to neko već reče, avioni od žena, otvorenije su itd.

Ne moraš bit sponzoruša, al budi malo otvorenija, malo olabavi ograde oko sebe, daj šansu svakom, pa ćeš vidit promjena...Toliko :-)
upala

#59 Re: zasto???

Post by upala »

Frutek wrote:

Zato što je kod sponzoruša poštenije...Zna se tačno šta one ganjaju i šta daju "zauvrat" :-D ... Nema tolko prenemaganja, peglanja po 2 mjeseca za rukicu i sl. što je proces koji se sa finim curama skoro nezaobilazno prolazi...

To je bilo u redu ranije, u mlađim danima, ali ljudi su više siti vaših sranja tako da se često odlučuju za sponzoruše, jer su, kako to neko već reče, avioni od žena, otvorenije su itd.

Ne moraš bit sponzoruša, al budi malo otvorenija, malo olabavi ograde oko sebe, daj šansu svakom, pa ćeš vidit promjena...Toliko :-)
mislis daj svakom :D
mah sponzoruse su kratkog vijeka...ha 30-tu predju otirac postanu!
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

pirmin wrote:Koji li je forumas iskoristio trenutni hormonalni poremecaj kod radodjeve i uletio klizeci preko pm-a? :D
chik pogodi! :D
Frutek

#61 Re: zasto???

Post by Frutek »

upala wrote: mislis daj svakom :D
Mislio sam vise figurativno, vise figurativno :D

A ne znam bil se slozio za taj otirac, kako ces nazvat onda vecinu zena od parajlija, budza te raznoraznih lovatora...Sanse su da je makar pola njih zavrsilo sa sponzorusom za sva vremena...dobro obadvoma :D
Bosanac sa dna kace

Jordan26 wrote:ev ja sam zensko i imam sve osobine koje inace imaju muskarci koji drze sponzorushu
raspisujem oglas
Trazi se muska sponzorusa iliti sponzorash ....da je zgodan i lijep..normalno-glup....da se lako odrzava a uvijek izgleda k'o da izashao iz kozm. radnje....da slusa, radi sve sto ja hocu ...ispunjava sve moje seksualne prohtjeve...ne svalera se okolo s drugim zenama...smjeska i suti cijelo vrijeme k'o ikebana...i sto manje razmislja..
:D :D :D
evo javljam se ja prvi ako mjesto vec nije popunjeno! :roll:
Radiodjeva

Post by Radiodjeva »

ah... nema pomoci od suplje price... dajte kakvog dobrog frajera... kad kazem dobrog mislim na dobricu :)
Bosanac sa dna kace

Radiodjeva wrote:ah... nema pomoci od suplje price... dajte kakvog dobrog frajera... kad kazem dobrog mislim na dobricu :)
Tu sam milostiva! :D
Radiodjeva

Post by Radiodjeva »

mislila sam da smo vec razjasnili da ti nisi taj :D
anais_nin

#66 Re: zasto???

Post by anais_nin »

Frutek wrote: A ne znam bil se slozio za taj otirac, kako ces nazvat onda vecinu zena od parajlija, budza te raznoraznih lovatora...Sanse su da je makar pola njih zavrsilo sa sponzorusom za sva vremena...dobro obadvoma :D
opila ih ona zeljkova "sve je moje tvoje" :D nego je l to neformalna prostitucija? :roll: kad one daju momku/muzu za bundu? ili auto? ili nakit? :D
Bosanac sa dna kace

Radiodjeva wrote:mislila sam da smo vec razjasnili da ti nisi taj :D
vala do sad nisi rekla tako direktno! :-D
nem ba veze dogovoricemo se oko cijene! za mlade dame pocetnike popust i do 50%! :D
shin

Post by shin »

Jordan26 wrote:ev ja sam zensko i imam sve osobine koje inace imaju muskarci koji drze sponzorushu
raspisujem oglas
Trazi se muska sponzorusa iliti sponzorash ....da je zgodan i lijep..normalno-glup....da se lako odrzava a uvijek izgleda k'o da izashao iz kozm. radnje....da slusa, radi sve sto ja hocu ...ispunjava sve moje seksualne prohtjeve...ne svalera se okolo s drugim zenama...smjeska i suti cijelo vrijeme k'o ikebana...i sto manje razmislja..
Jesi li ti sigurna da trazis musko?
edu

Post by edu »

izgleda da se bosancu crvene usi.. :D :D :D
upala

#70 Re: zasto???

Post by upala »

Frutek wrote:

A ne znam bil se slozio za taj otirac, kako ces nazvat onda vecinu zena od parajlija, budza te raznoraznih lovatora...Sanse su da je makar pola njih zavrsilo sa sponzorusom za sva vremena...dobro obadvoma :D
ne bih ja bas bila sigurna u to "dobro obadvoma"....sta ti mislis da ti vlastita supruga mati moze biti...(kao sto eto njih vecina, mislim na sponzoruse zavrsi sa nekim bogatim starcem...cast naravno izuzecima)
dzaba im sva lova svijeta, mercedesi i slicne materijalne gluposti
stresem se na tu pomisao...al BOze moj njihov izbor :D
Bosanac sa dna kace

edu wrote:
izgleda da se bosancu crvene usi.. :D :D :D
crvene crvene! :D :D :D
edu

Post by edu »

haj barem si prob'o.. :D :D :D
Frutek

#73 Re: zasto???

Post by Frutek »

upala wrote:
Frutek wrote:

ne bih ja bas bila sigurna u to "dobro obadvoma"....sta ti mislis da ti vlastita supruga mati moze biti...(kao sto eto njih vecina, mislim na sponzoruse zavrsi sa nekim bogatim starcem...cast naravno izuzecima)
dzaba im sva lova svijeta, mercedesi i slicne materijalne gluposti
stresem se na tu pomisao...al BOze moj njihov izbor :D
Malo to posmatraš previše crno-bijelo. Ima malo i sivog tu :D Nije rijetkost da se muškarac zacopa u takvu ženu do ušiju, a i ona u njega (ali samo njega, a ne u Audi ili Mercedes). Takve situacije su moguće i znam za dosta takvih...

Dosta tih današnjih sponzoruša su postale takve jer je eto to "in" - moda je, pa vide drugarice da se vozaju u Audiju, pa kontaju što i ja ne bi isto tako, međutim u suštini nisu takve...dakle, ne kažem da pravih sponzoruša nema, al postoje "faze" kroz koje svi mi prolazimo, tako da ne mora značit da će ostat takve cijelog života....
Zilber_Beko

#74 joj price

Post by Zilber_Beko »

Jordan26 wrote:
shin wrote:
raspisujem oglas
Jesi li ti sigurna da trazis musko?
Jesam... :D :D moze, eventualno i biseksualno muskko....nisam peka a ni puno probirljiva...:D :D :D
je l se ti to prijavljujesh na audiciju.. :D prvo ce biti jedan casting sa 500 kandidata... :D dok ih proshmekamo..itd... :D ziri ce biti pet clanova...4 zene koje znaju kakva sam i sta volim...i ja ... 8-)
pa cemo onda to srezati na pola.. :D ..pa na deset. :D ..pa cemo svaka isprobati tih deset, i naci jednu musku sponzorushu :D :D
znas kakve smo mi zene i cipele probamo triput prije nego sto ih kupimo..
rok upotrebe zenske/muske sponzoruse:godinica, mozda dvije..ne duze...ubudjaju se vremenom
Radiodjeva uzmi bosanca i gotovo... :oops:
Bosanac sa dna kace

#75 Re: joj price

Zilber_Beko wrote:
Radiodjeva uzmi bosanca i gotovo... :oops:
:thumbup:
Post Reply