tako jehorns&drums wrote:O djevo, i ti si se samo zbog ovoga danas uclanila u nase malo bratstvo?
Ne treba ti ljubavi za setnju, moze i neki dobar prijatelj/ica, a mozes is ama, nema u tome nista lose
zasto???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dobro seko, znamo da si ovan i onda je logicno da volis jahati
:D:D
- manijak1
- anais_nin
#54 Re: zasto???
eh ali pomjesala si kategorije....Radiodjeva wrote:Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.
Zasto neke cure (ni uz najbolju volju) ne mogu postati sponzoruse???
Zar su neke od nas ''programirane'' samo za ljubav??? A ne dobijamo ni to... Vidi se da kucke najbolje prolaze u zivotu...
sponzorushe, kucke, zahtjevne, to su ti sve neovisne kategorije tj grupacije...kod nekih se preklapa vise ovih elemenata, ali sponzorusha ne mora biti kucka i obrnuto
i
p.s. svako malo (u odgovarajucoj situaciji) pozeljno je biti kucka
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dobro ti je rekla i zapamti jos i ovo, neke su cure preglupe da bi bile kucke

-
Frutek
#58 Re: zasto???
Zato što je kod sponzoruša poštenije...Zna se tačno šta one ganjaju i šta daju "zauvrat"Radiodjeva wrote:Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.
Zar su neke od nas ''programirane'' samo za ljubav??? A ne dobijamo ni to... Vidi se da kucke najbolje prolaze u zivotu...
To je bilo u redu ranije, u mlađim danima, ali ljudi su više siti vaših sranja tako da se često odlučuju za sponzoruše, jer su, kako to neko već reče, avioni od žena, otvorenije su itd.
Ne moraš bit sponzoruša, al budi malo otvorenija, malo olabavi ograde oko sebe, daj šansu svakom, pa ćeš vidit promjena...Toliko
- upala
#59 Re: zasto???
mislis daj svakomFrutek wrote:Zato što je kod sponzoruša poštenije...Zna se tačno šta one ganjaju i šta daju "zauvrat"Radiodjeva wrote:Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.
Zar su neke od nas ''programirane'' samo za ljubav??? A ne dobijamo ni to... Vidi se da kucke najbolje prolaze u zivotu...... Nema tolko prenemaganja, peglanja po 2 mjeseca za rukicu i sl. što je proces koji se sa finim curama skoro nezaobilazno prolazi...
To je bilo u redu ranije, u mlađim danima, ali ljudi su više siti vaših sranja tako da se često odlučuju za sponzoruše, jer su, kako to neko već reče, avioni od žena, otvorenije su itd.
Ne moraš bit sponzoruša, al budi malo otvorenija, malo olabavi ograde oko sebe, daj šansu svakom, pa ćeš vidit promjena...Toliko
mah sponzoruse su kratkog vijeka...ha 30-tu predju otirac postanu!
- Bosanac sa dna kace
chik pogodi!pirmin wrote:Koji li je forumas iskoristio trenutni hormonalni poremecaj kod radodjeve i uletio klizeci preko pm-a?
-
Frutek
#61 Re: zasto???
Mislio sam vise figurativno, vise figurativnoupala wrote: mislis daj svakom![]()
mah sponzoruse su kratkog vijeka...ha 30-tu predju otirac postanu!
A ne znam bil se slozio za taj otirac, kako ces nazvat onda vecinu zena od parajlija, budza te raznoraznih lovatora...Sanse su da je makar pola njih zavrsilo sa sponzorusom za sva vremena...dobro obadvoma
- Bosanac sa dna kace
evo javljam se ja prvi ako mjesto vec nije popunjeno!Jordan26 wrote:ev ja sam zensko i imam sve osobine koje inace imaju muskarci koji drze sponzorushu
raspisujem oglas
Trazi se muska sponzorusa iliti sponzorash ....da je zgodan i lijep..normalno-glup....da se lako odrzava a uvijek izgleda k'o da izashao iz kozm. radnje....da slusa, radi sve sto ja hocu ...ispunjava sve moje seksualne prohtjeve...ne svalera se okolo s drugim zenama...smjeska i suti cijelo vrijeme k'o ikebana...i sto manje razmislja..
![]()
![]()
-
Radiodjeva
ah... nema pomoci od suplje price... dajte kakvog dobrog frajera... kad kazem dobrog mislim na dobricu 
- Bosanac sa dna kace
Tu sam milostiva!Radiodjeva wrote:ah... nema pomoci od suplje price... dajte kakvog dobrog frajera... kad kazem dobrog mislim na dobricu
-
Radiodjeva
mislila sam da smo vec razjasnili da ti nisi taj 
- anais_nin
#66 Re: zasto???
opila ih ona zeljkova "sve je moje tvoje"Frutek wrote: A ne znam bil se slozio za taj otirac, kako ces nazvat onda vecinu zena od parajlija, budza te raznoraznih lovatora...Sanse su da je makar pola njih zavrsilo sa sponzorusom za sva vremena...dobro obadvoma
- Bosanac sa dna kace
vala do sad nisi rekla tako direktno!Radiodjeva wrote:mislila sam da smo vec razjasnili da ti nisi taj
nem ba veze dogovoricemo se oko cijene! za mlade dame pocetnike popust i do 50%!
-
shin
Jesi li ti sigurna da trazis musko?Jordan26 wrote:ev ja sam zensko i imam sve osobine koje inace imaju muskarci koji drze sponzorushu
raspisujem oglas
Trazi se muska sponzorusa iliti sponzorash ....da je zgodan i lijep..normalno-glup....da se lako odrzava a uvijek izgleda k'o da izashao iz kozm. radnje....da slusa, radi sve sto ja hocu ...ispunjava sve moje seksualne prohtjeve...ne svalera se okolo s drugim zenama...smjeska i suti cijelo vrijeme k'o ikebana...i sto manje razmislja..
![]()
![]()
- upala
#70 Re: zasto???
ne bih ja bas bila sigurna u to "dobro obadvoma"....sta ti mislis da ti vlastita supruga mati moze biti...(kao sto eto njih vecina, mislim na sponzoruse zavrsi sa nekim bogatim starcem...cast naravno izuzecima)Frutek wrote:Mislio sam vise figurativno, vise figurativnoupala wrote: mislis daj svakom![]()
mah sponzoruse su kratkog vijeka...ha 30-tu predju otirac postanu!![]()
A ne znam bil se slozio za taj otirac, kako ces nazvat onda vecinu zena od parajlija, budza te raznoraznih lovatora...Sanse su da je makar pola njih zavrsilo sa sponzorusom za sva vremena...dobro obadvoma
dzaba im sva lova svijeta, mercedesi i slicne materijalne gluposti
stresem se na tu pomisao...al BOze moj njihov izbor
- Bosanac sa dna kace
crvene crvene!edu wrote:izgleda da se bosancu crvene usi..Radiodjeva wrote:mislila sam da smo vec razjasnili da ti nisi taj![]()
![]()
-
Frutek
#73 Re: zasto???
Malo to posmatraš previše crno-bijelo. Ima malo i sivog tuupala wrote:ne bih ja bas bila sigurna u to "dobro obadvoma"....sta ti mislis da ti vlastita supruga mati moze biti...(kao sto eto njih vecina, mislim na sponzoruse zavrsi sa nekim bogatim starcem...cast naravno izuzecima)Frutek wrote:Mislio sam vise figurativno, vise figurativnoupala wrote: mislis daj svakom![]()
mah sponzoruse su kratkog vijeka...ha 30-tu predju otirac postanu!![]()
dzaba im sva lova svijeta, mercedesi i slicne materijalne gluposti
stresem se na tu pomisao...al BOze moj njihov izbor
Dosta tih današnjih sponzoruša su postale takve jer je eto to "in" - moda je, pa vide drugarice da se vozaju u Audiju, pa kontaju što i ja ne bi isto tako, međutim u suštini nisu takve...dakle, ne kažem da pravih sponzoruša nema, al postoje "faze" kroz koje svi mi prolazimo, tako da ne mora značit da će ostat takve cijelog života....
-
Zilber_Beko
#74 joj price
Radiodjeva uzmi bosanca i gotovo...Jordan26 wrote:Jesam...shin wrote:Jesi li ti sigurna da trazis musko?Jordan26 wrote:ev ja sam zensko i imam sve osobine koje inace imaju muskarci koji drze sponzorushu
raspisujem oglas
![]()
![]()
![]()
moze, eventualno i biseksualno muskko....nisam peka a ni puno probirljiva...
![]()
![]()
![]()
je l se ti to prijavljujesh na audiciju..prvo ce biti jedan casting sa 500 kandidata...
dok ih proshmekamo..itd...
ziri ce biti pet clanova...4 zene koje znaju kakva sam i sta volim...i ja ...
![]()
pa cemo onda to srezati na pola....pa na deset.
..pa cemo svaka isprobati tih deset, i naci jednu musku sponzorushu
![]()
![]()
znas kakve smo mi zene i cipele probamo triput prije nego sto ih kupimo..
rok upotrebe zenske/muske sponzoruse:godinica, mozda dvije..ne duze...ubudjaju se vremenom
- Bosanac sa dna kace
#75 Re: joj price
Zilber_Beko wrote:
Radiodjeva uzmi bosanca i gotovo...