msn zabavljanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
inspire_me

Post by inspire_me »

Qler wrote:ako ti se svidi odmah u usta :) tako sam ja svoju pokupio :) i evo 3.5 godine zajedno :) jednom se vidjeli u kaficu :D drugi put cim je izasla iz tramvaja pao je poljubac :) i od tada je moja :) 8-)
Ih laHko je tebi, ti si muskarac :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Ispravi je ako smiješ :D :D
monolog

Post by monolog »

Joj kad ti se veceras pojavi cikica srednjih godina sa otiskom burme na prstu (i muzevnim glasom)... i kaze ona slika sto sam je poslao je malo starija... :D :-)

Salim se. Hrabro naprijed, vazno je probati. Mozda je ovo huhuhuhuhu SUDBONOSNI randes-vous :-) :-) :)
black

Post by black »

ma samo pusti da se samo odvija bez planiranja i razmisljanja unaprijed sta ce i kako ce biti..naravno bez obzira na slaganje online susret uzivo je ipak drugaciji..prvi put posebno..malo je zategnutiji...treba malo da prodje da se probije led i navikne na prisustvo..zato lagana setnja i obicna prica..a najbolje da sjednete dze nema puno guzve...a za prvi momenat susreta ostavi njemu da izabere da li ce samo pruziti ruku ili ce biti lagani poljubac.. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

onaa wrote: jos jedno pitanje (btw imam ih hiljadu i jedno) samo stisak ruke ili i poljubac u obraz? :(
kod mene ide obavezno i poljubac u obraz...meni stisak ruke nekako vise poslovan...ja drage ljude odmah cmacem :D
Vingo

Post by Vingo »

Sad cu ja biti poslovicno odvratna, ali zasto jedan zanimljiv je, pametan, krasan, divan mladic trazi vezu preko msn-a? Da nije nebudiprimijenjeno cafir? :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi :D :D a ti prihvati :-)
edu

Post by edu »

Vingo wrote:Sad cu ja biti poslovicno odvratna, ali zasto jedan zanimljiv je, pametan, krasan, divan mladic trazi vezu preko msn-a? Da nije nebudiprimijenjeno cafir? :D
ko kaze da trazi vezu? :D :D :D
tigris

Post by tigris »

ne ne ne ne prepustaj njemu nista ...zgrabi da odmah i poljubi u obraz da se zna ko je gazda jos od pocetka :D :D
edu

Post by edu »

inspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi :D :D a ti prihvati :-)
a mozda ce i on to isto skontati..predlazem..ako je sastanak u 20:00..da se nacrtas u 18:00.. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Držite se MSN-a :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: ruka bona..kakav crni poljubac..inace mi je taj poljubac u obraz veeeeeeeeeeliko sranje.. :D :D :D
naravno, kao i obicno ti i ja zastupamo potpuno suprotne stavove :D samo imam osjecaj da ovo tvoje ima veze sa onim "ko da ruke, da i...." :D :lol:
edu

Post by edu »

tigris wrote:ne ne ne ne prepustaj njemu nista ...zgrabi da odmah i poljubi u obraz da se zna ko je gazda jos od pocetka :D :D
tako je mene tigris odmah pocela dirati ispod stola.. :D :D ..rekoh..to mi radi gazdariceeeeeeeeeeeee.. :D :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Odmah rasiri noge ba :D:D samo gubite vrijeme na pricu :lol: :lol:
inspire_me

Post by inspire_me »

tigris wrote:ne ne ne ne prepustaj njemu nista ...zgrabi da odmah i poljubi u obraz da se zna ko je gazda jos od pocetka :D :D
A ako i on zeli biti odmah od pocetka dominantan, mogao bi on krenuti sa konkrevetnim prijedlogom, jer obzirom na to da ga je ona prva zgrabila :D :D , mora on otici malo dalje :D :D
Vingo

Post by Vingo »

edu wrote:
Vingo wrote:Sad cu ja biti poslovicno odvratna, ali zasto jedan zanimljiv je, pametan, krasan, divan mladic trazi vezu preko msn-a? Da nije nebudiprimijenjeno cafir? :D
ko kaze da trazi vezu? :D :D :D
...jos gore...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

onaa wrote:Posto se tako "slatko" cjenkas, najbolje je nemoj se ni pojavljivati al nemoj slucajno da mu javis da neces doci, nego pusti nek te levat ceka.

Mislim da ce ti to priciniti najvise zadovoljstva.
Ne kontam razlog, ali nisi fer[/quote]

Ma bice to ok
anais_nin

Post by anais_nin »

inspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi :D :D a ti prihvati :-)
prava zena uvijek kasni 5 minuta na randes :D
onaa

Post by onaa »

upravo sam imala priliku cuti jos komentara - off the record - od jednog dugogodisnjeg forumasa,

kaze da mu nije jasno kako svoju "intimu" tako lako iznosim ostalim forumasima,

dragi moji forumasi, od jutros sam pravo nervozna zbog susreta, a niko meni blizak nema pojma za ovaj msn-ovski dogovor jer bi me inace zezali sljedecih sto godina,
ovako sam kontala podijeliti "intimu" sa vama neznacima i cuti par veselih, zanimljivih a mozda i korisnih savjeta od ljudi koji me ne poznaju i koje ja ne poznajem

pozdrav spavacu
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
edu wrote: ruka bona..kakav crni poljubac..inace mi je taj poljubac u obraz veeeeeeeeeeliko sranje.. :D :D :D
naravno, kao i obicno ti i ja zastupamo potpuno suprotne stavove :D samo imam osjecaj da ovo tvoje ima veze sa onim "ko da ruke, da i...." :D :lol:
u obraz ljubim samo mamu i tetku.. :D :D :D

horns..odvratan si.. :D :D :D
edu

Post by edu »

onaa wrote:upravo sam imala priliku cuti jos komentara - off the record - od jednog dugogodisnjeg forumasa,

dragi moji forumasi, od jutros sam pravo nervozna zbog susreta, a niko meni blizak nema pojma za ovaj msn-ovski dogovor jer bi me inace zezali sljedecih sto godina, ovako sam kontala podijeliti "intimu" sa vama neznacima i cuti par veselih, zanimljivih a mozda i korisnih savjeta od ljudi koji me ne poznaju i koje ja ne poznajem

pozdrav spavacu
ma ja ba..pazi sta ce mahala reci...
manijak1

Post by manijak1 »

Da ti pravo kažem vako ......... :D :D da sam je nekog zbario na tom čudu :D :D poklopio bi se i .........sve ostalo je historija :D :D ........Brazzo je pragmatičan :oops: :D a tepsijaš i ja smo ..........gadovi :oops: :D
Vingo

Post by Vingo »

onaa wrote:upravo sam imala priliku cuti jos komentara - off the record - od jednog dugogodisnjeg forumasa,

dragi moji forumasi, od jutros sam pravo nervozna zbog susreta, a niko meni blizak nema pojma za ovaj msn-ovski dogovor jer bi me inace zezali sljedecih sto godina,
ovako sam kontala podijeliti "intimu" sa vama neznacima i cuti par veselih, zanimljivih a mozda i korisnih savjeta od ljudi koji me ne poznaju i koje ja ne poznajem

pozdrav spavacu

Mozda je to bio The On(e)? :shock:
inspire_me

Post by inspire_me »

anais_nin wrote:
prava zena uvijek kasni 5 minuta na randes :D
Ne znadoh za to pravilo, ja sam mislila da je tacnost vrlina
anais_nin

Post by anais_nin »

ja se ne slazem s ovim stavom :D mislim da jako malo ljudi trazi vezu nekim specificnim putem :D nego jednostavno zadnjih godina svi mi puno vise vremena provodimo online, pa zato ni te veze nisu vise cudne...nevezano za romanticne veze, ja sam npr dosta ljudi s kojima se intenzivno druzim, eto cak i moju naj prijateljicu, upoznala online, igrom slucaja....a nisam isla online da nadjem prijatelje :D
Post Reply