No name opet za SCG

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

edu

Post by edu »

pa oni za razliku od nas barem imaju neki izbor.. :D :D ..mi sve dobijemo na gotovo..i niko se ne buni.. :D :D :D
micika

Post by micika »

Ana_Ana wrote:
Irm@ wrote:ama nije mi jasno nest...kak se No name uopce mogu prijaviti dvije godine zaredom...ne sjecam se da se nama iko prijavio tako...
a i oni da su fer i posteni bi rekli isli smo prosle godine...a ove godine Flamingosi imaju bolju pjesmu nek idu... :-?
inace mislim da ako odu Flamingosi jer nist jos nije zvanicno da SiCG moze biti baaas visoko pozicionirana... :-D
a inace Crnoj Gori bas treba otcjepljenje pa nek svake godine onda salju No name :lol: :-D
inace ima li neko link gdje mogu skinuti Ludi letnji ples...unaprjed hvala :)
http://tekstovi.net/forum/?opt=thread&t ... ge=1#89548

pogledaj ovde.
Ana,ja cu da navijam za srbiju kad posaljete amadeus band :D :D :D do tad nula bodova :D :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

a dje je sinan :? :D
trinaesti

Post by trinaesti »

NAPRIJED NO NAME. SVAKA CAST CG ZIRIJU. SRPSKOM ZIRIJU SMETA PJESMA KOJA, AKO SE MALO BOLJE POSLUSA, PJEVA O CRNOJ GORI, PA SE SAD BUNE RADI NEFER GLASANJA.
A NIJE BILO NEFER OMALOVAŽAVATI PJEVAČE IZ CG DVA DANA PRIJE I PROGLASITI POBJEDNICIMA FLAMINGOSE PRIJE KRAJA.
JOS JEDINO STO BIH DODAO:
"RAZVEDRILO IZNAD GORA!!!"

pocelo je da se razvedrava na "evropjesmi", a potpuno ce da se razvedri 21. maja, poslije referenduma!
japaja

Post by japaja »

Dragi Srbi, srbska dijasporo širom Europe, batalite crnogorce, obrukaše vas, oduzeli vam ''pobedu'', glasajte za vaš uradak u izvodenju Harija :D

Dragi Crnogorci, crnogorska mafijo i dijasporo, glasajte za Harija, vraticemo vam na referendumu :D

Dragi Hrvati, hrvatska dijasporo i branitelji, ne dozvolite da vam turbofolk pobjedi na Evrosongu, glasajte za Harija i pravicemo vam jos super dueta :D

:lol:
neutral

Post by neutral »

nastup Flamingosa:

http://www.filegone.com/bp3l
trinaesti

Post by trinaesti »

"neutralni" svih zemalja ujedinite se!
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Sad Srbi pricaju da ce No Name, ako nastupe, u Atini izaci na pozornicu u majicama na kojima ce pisati "Reci DA Crnoj Gori na referendumu" posto je referendum dan nakon Eurosonga. :lol: Genijalno :lol: Valjda ce stici na vrijeme iz Atine da glasaju ako su punoljetni. Svaki glas je vazan jer po nacionalnoj strukturi: Crnogorci+Bosnjaci+Muslimani+Albanci+Hrvati=62%; Srbi=38%.
Nadajmo se da ce se 21. maja "Razvedriti iznad gora"... 8) dobicemo trecu drzavu sa kojom granicimo.
Viva Montenegro!
Sanjao sam cudan san: Makadam na Eurosongu za CG, Dordje Balasevic za Vojvodinu, Emina Jahovic za Sandzak 8)
Nina_1

Post by Nina_1 »

sudnjidan wrote:Sad Srbi pricaju da ce No Name, ako nastupe, u Atini izaci na pozornicu u majicama na kojima ce pisati "Reci DA Crnoj Gori na referendumu" posto je referendum dan nakon Eurosonga. :lol: Genijalno :lol: Valjda ce stici na vrijeme iz Atine da glasaju ako su punoljetni. Svaki glas je vazan jer po nacionalnoj strukturi: Crnogorci+Bosnjaci+Muslimani+Albanci+Hrvati=62%; Srbi=38%.
Nadajmo se da ce se 21. maja "Razvedriti iznad gora"... 8) dobicemo trecu drzavu sa kojom granicimo.
Viva Montenegro!
Sanjao sam cudan san: Makadam na Eurosongu za CG, Dordje Balasevic za Vojvodinu, Emina Jahovic za Sandzak 8)
Romana za RS,
neutral

Post by neutral »

glasanj prva cetiri zirija: (RTCG - RTS - RTCG - RTS)

http://www.filegone.com/tp5i

glasanje zadnja cetri:

http://rapidshare.de/files/15411887/Gla ... a.wmv.html

Situacija poslije zvana flasarenje:

http://rapidshare.de/files/15412228/Fla ... j.wmv.html
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Nina_1 wrote:
sudnjidan wrote:Sad Srbi pricaju da ce No Name, ako nastupe, u Atini izaci na pozornicu u majicama na kojima ce pisati "Reci DA Crnoj Gori na referendumu" posto je referendum dan nakon Eurosonga. :lol: Genijalno :lol: Valjda ce stici na vrijeme iz Atine da glasaju ako su punoljetni. Svaki glas je vazan jer po nacionalnoj strukturi: Crnogorci+Bosnjaci+Muslimani+Albanci+Hrvati=62%; Srbi=38%.
Viva Montenegro!
Romana za RS,
Ricard Holbruk: "Na Balkanu svi imaju pravo na samopredjeljenje osim bosanskih Srba. Znate zasto." 8)
neutral

Post by neutral »

Lili za Hercegovinu
Irm@

Post by Irm@ »

edu wrote:pa oni za razliku od nas barem imaju neki izbor.. :D :D ..mi sve dobijemo na gotovo..i niko se ne buni.. :D :D :D
:D upravo...i njihov narod se barem nest pita...nas nit je ko pitao... eberecke eberutute eber hocete li Harija... pa ni hocete li Lejlu...pa ni hocete li Zeljka...nego evo vam ga na...ispade da samo ta grupica ljudi s Javnog servisa zivi u BiH :D
montenegrin

Post by montenegrin »

Eee stvarno !
Ko odlucuje koji ce pjevac da ponudi pjesme?
daduli_sa

Post by daduli_sa »

E koja patriotska pjesma... Ni ovi Crnogorci nisu ludi, cuj im samo texta, muzika skroz CG... A tako su lijepo prosle godine vec spotom najavili ovogodisnja dogadjanja... Djevojka, crveni konac oko brda, polja, mora... 8-)

Ruku na srce, pjesma je preglupa za Eurosong ali hajd, koga predstavlja super je!

Nego, Romana nam je definitivno presla na "ekavicu"... :x
E sto volim sto je zavrsila sa Eurosongom sto se Bosne tice... Bitch!
breskva

Post by breskva »

Meni su Flamingosi super :D originalni :D i onda Luis...Dabadu, dabadu dudili duuu... :D
flora.sa

Post by flora.sa »

a sta da odu Flamingosi, i pobijede u Atini...gdje ce onda biti odrzan Eurosong :roll: jer je pitanje dana kada ce CG postati samostalna....U Srbiji (Ognjen Amidžić), ili u CG (Marinko Madžgalj) :? ...Mozda da polufinale bude u Podgorici, a finale u Beogradu :D ...To bi bilo prvi put da Eurosong bude u 2 razlicite drzave... :D

Kako ce rijesiti ovo pitanje od vitalnog znacaja za obje drzave? :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Provala :D no na ovome se vidjelo :D :D kako bi bilo da je bilo :D drugačije :D .........aplaudira se Slovencu , Makedonki :D pa i Severini :D :D pa Hariju dva puta :D .........a No name se otjera :D tek onako :D zarad Flamenga :oops: .
inspire_me

Post by inspire_me »

Ne gledah ja ovo finale, tj. ovaj izbor za evrop(j)esmu. kakve su bile reakcije na harija?
manijak1

Post by manijak1 »

kakve su bile reakcije na harija?
.........svršavajuće :D :D :D
breskva

Post by breskva »

Nego Mane ako meni umre drzava :D za koga ces ti onda da navijas u Dojclandu?? :D za obalu Bjelokosti??? :D :D

Hari je super, Seve je super ali pelikani:))))))

Evo vic...
Idu pandur i plavusa i vide pelikana...
Vikne plavusa:" jaooo jebote eno roda""
a pandur ce:" glupaco jedna nije to roda to je pelikan, od njega se prave gumice"...

:D :D
Frutek

Post by Frutek »

Ova pjesme "ludi letnji ples" je extra. Imaju i koreografiju 1 liga. Ako odu, bice medju 3 garant - samo ako glupo glasovanje komsijama ne odradi svoje :x
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Frutek wrote:Ova pjesme "ludi letnji ples" je extra. Imaju i koreografiju 1 liga. Ako odu, bice medju 3 garant - samo ako glupo glasovanje komsijama ne odradi svoje :x
Daj majke ti popustite sa tim s**njem da je ono neka extra pjesma... Covjece, furka izfurana 60tih, nesto sto su u SCG ganjali po bini u svakom tv-show-u tokom 90tih sa smijesnom gardarobom i vazda bili retro u negativnom smislu! Sada im dosla napokon prilika da kao budu u fazonu i svi kao po komandi svrsavaju na par stihova koji te kao trebaju motivirati na ples. Ma daj! :-)
Frutek

Post by Frutek »

daduli_sa wrote:
Frutek wrote:Ova pjesme "ludi letnji ples" je extra. Imaju i koreografiju 1 liga. Ako odu, bice medju 3 garant - samo ako glupo glasovanje komsijama ne odradi svoje :x
Daj majke ti popustite sa tim s**njem da je ono neka extra pjesma... Covjece, furka izfurana 60tih, nesto sto su u SCG ganjali po bini u svakom tv-show-u tokom 90tih sa smijesnom gardarobom i vazda bili retro u negativnom smislu! Sada im dosla napokon prilika da kao budu u fazonu i svi kao po komandi svrsavaju na par stihova koji te kao trebaju motivirati na ples. Ma daj! :-)
Jarane na evroviziji se najvise gledaju 2 stvari, a to je ritam pjesme i koreografija (izvedba)...Ova pjesma ima i jedno i drugo...Niko tamo nece razmatrat tvoju istoriju Beogradske televizije nego ce se gledat show na sceni...Meni je pjesma dobra i da, motivira na ples i to vise (moram da kazem) nego ona Harijeva koja je ko za samoubistva...Mislim da njihova pjesma ima puno vece sanse za bolji rezultat...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Da, kako da ne, scenski nastup jedan od onih za koji covjek u momentu ima osjecaj dejavu-a! O muzici da ne govorim!
Text?! Nekako me posjeti na one nase pjesme kada smo mislili da kada stranci cuju "goodbuy", "i love you", "in the disco" da ce pohrliti da glasaju za nas.. e tako i sa ovim "crazy sommer dance".... :-) Originalnost je u pitanju! A u ovoj pjesmi, muzici, textu, scenskom nastupu nema ni trunke originalnosti i autohtonosti zemlje iz koje dolazi pjesma!
Ali inace, ne brinem ja da ce oni dobro proci, vazda dobra "ko_ovca_dirigovana" dijaspora.... 8-)
Post Reply