Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
davis.ba wrote:A kako ti znaš jel bila žaluzina, nije li, odakle je snimao kako šta? I onda na osnovu nagađanja donosiš zaključke kako je cura kriva. Jesil to već poletila pa pogledala?
bojkotovala sam forum 7 dana radi maloumnika i laznih moralista.
Moje kupatilo ima takav prozor i zaluzinu...procitaj moj raniji post pa nesto pricaj..ne citaj parcijalno...
davis.ba wrote:A kako ti znaš jel bila žaluzina, nije li, odakle je snimao kako šta? I onda na osnovu nagađanja donosiš zaključke kako je cura kriva. Jesil to već poletila pa pogledala?
nesto mora biti da ga jebes..a na kraju krajeva..negdje pise da se moraju tusirati? ne mogu to uraditi kuci?..ako su vidjele postoji mogucnost da ih neko vidi..zasto su se tusirale?!
Moje kupatilo ima takav prozor i zaluzinu...procitaj moj raniji post pa nesto pricaj..ne citaj parcijalno...
super ste vi meni...
Maloumnika?
Tvoj prozor ima žaluzine??? To se ti tuširaš u Banovićima u dvorani jel?
super ste vi meni...
Maloumnika?
Zanimljivo isto da smo mi lažni moralisti jer mislimo da niko ne bi trebao biti slikan, sniman... gologuz bez svoje volje!?
super ste vi meni...
Maloumnika?
OMG WTF LOL
vrlo si pismen...
Ako ja odem na tusiranje i ne spustim zaluzine i neko me snimi, krivica je moja...
u prethodnom postu sam napisala da DJECAK NIJE BOLESTAN jer je sve bilo NA IZVOL'TE, i da treba zadaviti upravu sportske dvorane koja u tush kabinama ili hali ima PROZIRNE prozore....
dovidjenja i prijatno.
PS Da maloumnika, koji su meni i jos nekima rekli da smo ustase jer nam je drago sto je janica osvojila zlato.
vozdra
danas wrote:iduce ce biti, kriva je ona sto ju je silovao jer je imala mini suknju.
kriva je ona jer je usla u taksi navece. kriva je ona jer je isla tim dijelom grada... ma ja...
jebo balkan, nikad nece izac' iz nas.
Bas tako. Ako mu se gledalo mogao je gledati a ne vidim koji ga je djavo natjerao da snima djevojku.
Primitivizam do beskraja...
Licno sam vidjela kako "nase face" gledaju, tj bulje, samo kad zensko utrci u internet klub, a i tu ima dovoljno papaka da iskoristi priliku i uslika djevojku/e.... I na kraju ispada da je i tu djevojka kriva (nije trebala uci u internet klub). Fuj....
Zanimljivo isto da smo mi lažni moralisti jer mislimo da niko ne bi trebao biti slikan, sniman... gologuz bez svoje volje!?
Jebo ti ovaj forum.
a mi smo bolesni jer mislimo da ako ne zelis da te neko vidi kako se tusiras..da se onda ne trebas tusirati tamo gdje bi te neko mogao vidjeti!
nesto mora biti da ga jebes..a na kraju krajeva..negdje pise da se moraju tusirati? ne mogu to uraditi kuci?..ako su vidjele postoji mogucnost da ih neko vidi..zasto su se tusirale?!
da, slazem se... i da dodam... zasto ikako izlaze iz kuce? jer postoji mogucnost da ih neko safata i siluje dok hodaju mracnim ulicama...
treba da paze... vidis kakve su to profuknjace i kurvestine bile... hodale... i tusirale se u tus-kabini... tako im i treba, jel' tako...
danas wrote:iduce ce biti, kriva je ona sto ju je silovao jer je imala mini suknju.
kriva je ona jer je usla u taksi navece. kriva je ona jer je isla tim dijelom grada... ma ja...
jebo balkan, nikad nece izac' iz nas.
Bas tako. Ako mu se gledalo mogao je gledati a ne vidim koji ga je djavo natjerao da snima djevojku.
Primitivizam do beskraja...
Licno sam vidjela kako "nase face" gledaju, tj bulje, samo kad zensko utrci u internet klub, a i tu ima dovoljno papaka da iskoristi priliku i uslika djevojku/e.... I na kraju ispada da je i tu djevojka kriva (nije trebala uci u internet klub). Fuj....
primitivizam i papanluk DA, bolest NE...
shvatite da djeca mnogo ranije odrastaju i polno sazrijevaju a nisu oni krivi sto im hormoni pice brze od mozga.
Svemirski_Jebach wrote:a kako da se na malog ljutim kada sam i sam nekada davno radio slično. doduše nisam snimao ali da smo gledali - jesmo.
Jedno je viriti i vidjeti možda nešto a sasvim drugo snimiti i objaviti cijelom svijetu. Ti ako ovo ne vidiš onda ti tu niko ne može pomoći.
Postavi drugačije pitanje sebi. Bil tebi smetalo da je tebe neko snimio golog i postavio to na internet? Još zamisli da živiš manjem gradu i da sutra svi to vide? Ma bilo bi ti svejedno al u qrcu.
da je neko mene golog postavio na internet...mislim da bi došlo do preopterećenja mreže.
samo bi se nadao da je uhvatio i ključni kadar...pa da makar svi vide
edu wrote:
nisam jednom gologuz izasao na balkon..a tek nudisiticka.. ..dajet malo..uozbiljite se.. ..nemate vi vise tako malo godina..
a sto se tice ovog hairlije za kosarku..nadji teren..pripremi novce!..
Jeste ali ti si svojevoljno izašao na balkon gologuz, one nisu. Očigledno i dalje ne kontaš.
Kakav teren bolan kad ne znaš osnove košarke. Jedno je basket drugo košarka.
kosarka se igra 5 na 5..no to nije tema..ja sam ti rekao..ako si takav znalac kakvim se predstavljas..bujrum..1 na 1!
Da imaš malo mozga znao bi da basketom jedan na jedan nećeš pokazati koliko se razumiješ u košarku. Ali džaba tebi govoriti.
edu wrote:
a mi smo bolesni jer mislimo da ako ne zelis da te neko vidi kako se tusiras..da se onda ne trebas tusirati tamo gdje bi te neko mogao vidjeti!
Ti tvrdiš da je uredu da kad se to desi da je svakom odobreno da to snima. Ti porediš te jadne djevojke sa curom koja se guzi sa četvoricom muških?
rekoh ja vec, severine
voajeru...drugo je hodati nag po balkonu u ocekivanju da te neko skuzi oli snimi.
a potpuno je drugo kada se tusiras pored otvorenog prozora..
mIRCerka wrote:
super ste vi meni...
Maloumnika?
OMG WTF LOL
vrlo si pismen...
Ako ja odem na tusiranje i ne spustim zaluzine i neko me snimi, krivica je moja...
u prethodnom postu sam napisala da DJECAK NIJE BOLESTAN jer je sve bilo NA IZVOL'TE, i da treba zadaviti upravu sportske dvorane koja u tush kabinama ili hali ima PROZIRNE prozore....
dovidjenja i prijatno.
PS Da maloumnika, koji su meni i jos nekima rekli da smo ustase jer nam je drago sto je janica osvojila zlato.
vozdra
Ti si kriva u tom slučaju ali opet niko nema pravo to da snima. O tome se radi. Ja ne govorim da je bolestan već tvrdim da je takvo ponašanje neprihvatljivo.
A druga stvar kako ti znaš da su one primjetile da se može vidjeti nešto? Pa piše da je on još jednom to pokušao i da su ga tek tada ulovili.
Ali opet ima cura koje se guze sa četvoricom pa onda izgleda da je to uredu što je neko snimao cure bez njihove volje. by Edu
i jos da kazem pa odlazim na vasu srecu:
kad smo pricali o severini i njenom videu, ja sam rekla SRAM JE BILO IMA SUMADIJU MEDJU NOGAMA a svi ste graktali da je ona fuj bljak losa i da je sama kriva jer se snimala i OSTAVILA SNIMAK NA DOHVAT RUKE SVIMA...
da su cure bile pametne, ako je uprava ignorisala, mogle su same pokriti prozore.
i nemojte vise s*ati da je djecak bolestan, samo je uzeo plod sa grane.
finders-keepers.
Laku noc
mIRCerka wrote:i jos da kazem pa odlazim na vasu srecu:
kad smo pricali o severini i njenom videu, ja sam rekla SRAM JE BILO IMA SUMADIJU MEDJU NOGAMA a svi ste graktali da je ona fuj bljak losa i da je sama kriva jer se snimala i OSTAVILA SNIMAK NA DOHVAT RUKE SVIMA...
da su cure bile pametne, ako je uprava ignorisala, mogle su same pokriti prozore.
i nemojte vise s*ati da je djecak bolestan, samo je uzeo plod sa grane.
finders-keepers.
Laku noc
mircy..BOKir'o sam te vec dva puta..ali samo da dodam..da je seve sjajna!
davis.ba wrote:
Ti si kriva u tom slučaju ali opet niko nema pravo to da snima. O tome se radi. Ja ne govorim da je bolestan već tvrdim da je takvo ponašanje neprihvatljivo.
A druga stvar kako ti znaš da su one primjetile da se može vidjeti nešto? Pa piše da je on još jednom to pokušao i da su ga tek tada ulovili.
Ali opet ima cura koje se guze sa četvoricom pa onda izgleda da je to uredu što je neko snimao cure bez njihove volje. by Edu
ne znam za tebe, ali kad udjem po prvi put u neki WC, dobro se osvrnem i kad vrsim nuzdu pokusavam da pokrijem sve sto se ne bi trebalo vidjeti upravo radi takvih mogucnosti. Ako se one redovno tusiraju, i ako su ga vec jednom ulovili, ZASTO SU ONDA PROZORI I DALJE BILI OTKRIVENI?
i nisam se obratila tebi direktno, vec svima koji za njega kazu da je bolestan.
off