komi wrote:
eh vidiš moje mišljenje je da su te djevojke nepravedne

:D:D kako... paaa kad mene boli stomak ili nešto slično NE IZLAZIM
isto i kad prekinem... ne izlazim nekoliko dana... uživam u samoći

dok napadi panike ne krenu... osta sam izlazi napolje...
međutim ovo boldirano potvrđuje moju rečenicu.. AKO ONA ŽELI da te upozna sve će biti OK pa makar i PMS rasturo

:D:D
anais_nin wrote:
p.p.s. kad tad ces naletiti na pravu

:D:D to mi i mama kaže ali do sada sam naletio na "nekoliko pravih"
koje ipak to nisu bile
jesen prođe ja se ne oženih

dolazi ljeto trideseto

eh sad pravda nepravda, treba se dosta stvari poklopiti...mislim nije jedino upoznavanje putem "prilazenja", nekad upoznas ljude slucajno, neformalno, nekad preko prijatelja, nekad poslom, postoje razne opcije

covjek je ipak drustvena zivotinja...
vidi ovo...ja kad sam bila mala...fakat me fascinirao koncept zaljubljivanja....stalno sam morila staru da mi objasni kako to da od svih ljudi na svijetu bas istih dvoje ljudi se zaljube jedno u drugo, ono kako se potrefe da bas on u nju, ona u njega, a ima toliko ljudi oko njih...jos pogotovo ako se ne poznaju??!!!! ono vide se i PUF!....

stara me vjerovatno cesto zeljela zadaviti zbog tih zapitkivanja...ali fakat ima nesto sto prevazilazi logiku u cijelom tom procesu, zato rekoh to ti je ko igra na srecu
p.p.s. mama je u pravu

isto sam papagaj jer cesto hvatam sebe da ovo ponavljam ljudima ali kad bi prva na koju naletis bila "prava", tj ona za citav zivot, zamisli kako bi to bilo dosadno...treba proci dosta krivih, da bi na kraju uopste bio u stanju da prepoznas onu pravu
a uz to po mom skromnom misljenju 90% muskaraca svakako ne bi trebalo da se zeni prije 30tih