Mene sutra ne zanima hoce li pored mene biti sa bradom ili ne, sve dok je pored mene. Ti izgleda imas fobiju od brade, Islama, i sve sto se moze povezati uz to. Pa covjece ne mozes ti nekome braniti da se oblaci kako on hoce i pusta bradu ili ne. Dajte budite realni malo i da kakve slike ne trebaju? Takve da svijet vidi da su muslimani Bosne jedan ponosan narod koji je ostao dosljedan svojoj naciji, vjeri i principima. A na kraju krajeva kojem svijetu da se prikazem, onome sto je dopustio genocid nad tim istim muslimanima, agresiju na BiH preko 100.000 mrtvih(ili koliko vec) i sve ostalo. Pravo da ti kazem JEBE mi se za Svijet.Vodenjak wrote: I na kraju, shvati, ja govorim o trenutku u kojem ce se u Sarajevu protestvovati!
Smio bih se kladiti da cu sutra na zapadnim televizijama i u slucaju da SVE bude u najvecem miru, vidjeti samo face bradonjica u trofrtaljkama!
Takve slike Sarajeva ne trebaju nikome od nas!
Danas da Chomsky je jos gori, normalno da je svakog Bosnjaka uvrijedio, da su bili protesti i tada otisao bih kao sto cu sutra, ali pusti Chomskog sada, pitaj sebe sto ti nisi otisla i 99% vas ovdje da odate pocast tim istim zrtvama genocida u Srebrenici.