sta sam ti ja sad skrivila????????kriticarka_nikova wrote:Pa pricala mi tvoja zenskazoom66 wrote:otkud znash?...kriticarka_nikova wrote:U Italiji i ne broje sa koliko su ih bili:D
Drugi???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- kriticarka_nikova
Ma znam...oboje ste shvatili da nema nista od vaseg zivota....ti impotentan...a ja tudja kci....zoom66 wrote:jel? davno sam se razveo od tvoje stare...kriticarka_nikova wrote:Pa pricala mi tvoja zenskazoom66 wrote: otkud znash?...:D
:D:D
- Meshtar
da se ne lazemo, ali po anketama medju zanama to su dva najcesce postavljena pitanja....kriticarka_nikova wrote:Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Inteligentan muskarac i muskarac od iskustva shvatice sam koliko je muskaraca imala zena prije njega i kakav je on u krevetu,tako da takva pitanja nece ni postavljati.
Toliko
Jesu primitivna, ali ih dosta ljudi postavlja....
Nemoj da si nervozna
- Murat Sabanovic
ja sam veseo i lud
joj forumaska nadigo se ud
lubenice moje obiljeno voce
pokaziteih njih murga hoce
joj forumaska nadigo se ud
lubenice moje obiljeno voce
pokaziteih njih murga hoce
- Murat Sabanovic
kada vidim ljubenice tvoje
drijese mi se gace moje
drijese mi se gace moje
- kriticarka_nikova
Nemam razloga da budem nervozna....Meshtar wrote:da se ne lazemo, ali po anketama medju zanama to su dva najcesce postavljena pitanja....kriticarka_nikova wrote:Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Inteligentan muskarac i muskarac od iskustva shvatice sam koliko je muskaraca imala zena prije njega i kakav je on u krevetu,tako da takva pitanja nece ni postavljati.
Toliko
Nemoj da si nervozna
- anais_nin
mislis od strane muskaraca???Meshtar wrote: da se ne lazemo, ali po anketama medju zanama to su dva najcesce postavljena pitanja....
Nemoj da si nervozna
- anais_nin
zoom66 wrote:jes, ic tru...anais_nin wrote:mislis od strane muskaraca???Meshtar wrote: da se ne lazemo, ali po anketama medju zanama to su dva najcesce postavljena pitanja....
Nemoj da si nervoznai do kojih godina??
jer mislim ako nakon toga MORA pitat kako je bilo, nesto tu ne stima
![]()
ja sa mnom, ja sa njim...
il' je do mene
![]()
ja navikla da se poslije samo cigara trazi
...ona trazi cigaru a ja se lupim po glavi i kazem zar jopet....
:D:D
- anais_nin
ne znam za ostale...ali meni je to normala...to sto je bilo prije mene apsolutno mi ne smeta, bitno je sta je od kako je sa mnomMeshtar wrote:Ja sam se samo zalio, a ovo se otelo kontroli![]()
![]()
![]()
Obavjestenje: Molimo gosta da pomakne crveni S-paket s talijanskim tablicama sa Skenderove medje. Fala!!!![]()
![]()
A fakat kako zene reaguju kad im kazes neku veliku cifru???
-
Stari
Hm...varam li se ili se polako ali zicher primicemo vrlo ucestalom fenomenu u datoj problematici...dakle mozda cifra ipak i nije tako bitna...koliko identitet tih bivsih. Kako ? Zasto ?
Pa jednostavno, moze stvarno i biti istina da sam recimo ja
drugi....
ali ako je prvi bio recimo moj veliki prijatelj, ili recimo brat ...ili prvi komsija (koji mi je pomagao na pokrivanju kuce)...e onda je situacija, usudjujem se reci...nista manje neprijatna. Cini mi se da bih radije volio cuti varijantu u kojoj ...sam ja istina mozda tek 14-ti...ali oni prije su bili sve same, jajare, bezvezinjosi, kratkochunaschi i latentno -potencijalni homosexualci,... samo sam ja schevac profesionalnih kvaliteta ....bio bih nacisto da laze ...al neka ...lijepo zvuci.
Pa jednostavno, moze stvarno i biti istina da sam recimo ja
-
Stari
Eheej bug... otkud ti na ovoj temi?
Ne smijem te sad pozdravljati i pitati za zdravlje ...jer vec imam jedan zuti karton kod zooma....od onomad kad sam u po rasprave o piramidi u Visokom (zamisli stvarno sam bio drzak & bezobrazan) poceo sa Novalic pricati o Kamasutri...
....
Ne smijem te sad pozdravljati i pitati za zdravlje ...jer vec imam jedan zuti karton kod zooma....od onomad kad sam u po rasprave o piramidi u Visokom (zamisli stvarno sam bio drzak & bezobrazan) poceo sa Novalic pricati o Kamasutri...
-
Stari
Pa ...apropo teme
...kad smo vec duboko zagazili u licna ispovjedanja po tom pitanju....Ja dragi moji forumasi nikad nisam bio u situaciji da budem ni prvi, ni drugi ....ono...da sam bio prvi pa valjda bih to na neki nacin primjetio (uprkos cinjenici da sam, opcenito uzevsi, tukmez... sto se tice tako tih stvari) ... a da nisam bio ni drugi se takodjer dalo iz
prilozenog naslutiti. I na kraju krajeva ....jesam li bio 7-mi ...ili 14-ti ....mi nekako bilo sasvim svejedno. Valjda je to u nekakvoj povezanosti s tim sto sam ovakav ...kakav sam - ili sam ovakav kakav sam ...bas zbog toga
...the.
- kriticarka_nikova
I ne treba da vam smeta da li ste sedmi ili 14-i sve dotle dok koristitite zene.Vi ih koristite,a kasnije vam smeta sto niste prvi ili drugi....kako je to jadno 
- manijak1
- kriticarka_nikova
Gdje pise da sebe izostavljam?manijak1 wrote:Najjadnije je kritizirati druge
a sebe izostaviti
![]()
-
Stari
Nadam se ...da moj pokusaj usmjeravanja vase paznje k' nekim vaznijim sitnicama od broja prthodnika...a to bi po meni bilo ...identitet istih nije ostao nezapazen. Mozda sam vec prestar i time prekonzervativan....ali nemogu sebe zamisliti u intimnim odnosima sa pretpostavljenom partnericom ...kojoj se, meni bliski prijatelji (pa i rodjaci), knjize kao bivsi. Ne znam do cega je to ....mozda sam psihopata ....ili kako se to vec zove. Ali nekako kad bih zavrsio u krevetu sa partnericom koja je prije toga isto to uradila sa nekim od meni bliskih ljudi...osjecao bih se puno jadnije nego kad bih isto to uradio sa nekom koja je upravo pretovarila garnizon vojske preko sebe.
- anais_nin
ma isto je i zenamaStari wrote: Mozda sam vec prestar i time prekonzervativan....ali nemogu sebe zamisliti u intimnim odnosima sa pretpostavljenom partnericom ...kojoj se, meni bliski prijatelji (pa i rodjaci), knjize kao bivsi.
ili jos gore....u zanosu iskrenosti, on umjesto brojke zaleti se pa isprica detalje tog seksualnog odnosa, a ti curu znas
- manijak1
-
Stari
Dakle slozili smo se ....preventivna identifikacija bivsih partnericinih partnera je pozeljna....u svrhu izbjegavanja neprijatnih situacija u nastavku.
Ne bih sad o zabranama koje su jasno naznacene i u religioznim textovima nego o tome sta bih ja licno imao zelju izbjeci....ukratko...partnericini bivsi partneri ne bi , ni pod razno, smjeli biti:
Moja braca (rodjena)
Moje sestre (kojih istina nemam ...ali pretpostavimo)
Moji prijatelji s kojima idem na utakmicu
i jos poneki ...iz kafane.
Ostali /ostale mogu komforno......jednom u dva mjeseca.
Ne bih sad o zabranama koje su jasno naznacene i u religioznim textovima nego o tome sta bih ja licno imao zelju izbjeci....ukratko...partnericini bivsi partneri ne bi , ni pod razno, smjeli biti:
Moja braca (rodjena)
Moje sestre (kojih istina nemam ...ali pretpostavimo)
Moji prijatelji s kojima idem na utakmicu
i jos poneki ...iz kafane.
Ostali /ostale mogu komforno......jednom u dva mjeseca.