Greatest Shits
- cHupjahalic@
Svi moguci glasovi od mene za ovo. Sretno mostarac.
-
Prenj
FORUMOV SA 5C DO MARSA
Namik Kupusovic u Dnevnom AvazuNamik Kupusović, koordinator projekta izgradnje autoputa na koridoru 5C, jučer je sa bh. ekspertima, Mirzom Bašagićem i Nijazom Škripićem, obišao dionicu u regiji Doboja, tačnije od Karuša do Nemile. Oni su markirali tačke sa kojih će geolozi uzeti uzorke tla i poslati ih na analizu.
- Cilj je doći do detalja sastava tla
- Vodenjak

Povodom informacije da je predlozen za kandidata za novog Generalnog Sekretara UN-a isti izjavi:
http://www.rtvfbih.ba/loc/news.wbsp?WBF_ID=3637Ja samo to čuo i naravno, to predstavlja čast. Ali, imamo posla kojeg prvo moramo završiti u BiH
-
Stitch__
kod nas nema suzivota ni ljudi, kamoli ptichurinaPrenj wrote:FORUMOVO PTICJE ZAJEDNISTVODirektor Ureda za veterinarstvo Jozo Bagarić na RFI-u.Kod nas nema suzivota peradi i divljih ptica kao u Aziji, pa je prema tome i opasnost prenosa virusa manja
-
Vingo
Vodenjak wrote:
Povodom informacije da je predlozen za kandidata za novog Generalnog Sekretara UN-a isti izjavi:
http://www.rtvfbih.ba/loc/news.wbsp?WBF_ID=3637Ja samo to čuo i naravno, to predstavlja čast. Ali, imamo posla kojeg prvo moramo završiti u BiH
E ovo ja zovem vrhunski shit. Bullshit! Shit dekade....
- dexcox
FORUMOV BR1.
"Među deset najuspješnijih marki u BiH samo je jedan domaći brand, toaletni papir Violeta.
Najuspješniji brand široke potrošnje u BiH je čokolada Milka, slijede pašteta Argeta i Floriol. Na četvrtom i petom mjestu su Violeta (toaletni papir) i Coca-cola. U odnosu na prethodne podatke, Violeta je napravila najveći skok."
Slobodna Dalmacija

"Među deset najuspješnijih marki u BiH samo je jedan domaći brand, toaletni papir Violeta.
Najuspješniji brand široke potrošnje u BiH je čokolada Milka, slijede pašteta Argeta i Floriol. Na četvrtom i petom mjestu su Violeta (toaletni papir) i Coca-cola. U odnosu na prethodne podatke, Violeta je napravila najveći skok."
Slobodna Dalmacija
- DaysleepeR
Procitajte uvodnik novog broja Dana.Vingo wrote:Vodenjak wrote:
E ovo ja zovem vrhunski shit. Bullshit! Shit dekade....
Vijest da je Haris kandidat za Generalnog Sekretara UN-a je cista laz
-
cackalica
dexcox wrote:FORUMOV BR1.
"Među deset najuspješnijih marki u BiH samo je jedan domaći brand, toaletni papir Violeta.Najuspješniji brand široke potrošnje u BiH je čokolada Milka, slijede pašteta Argeta i Floriol. Na četvrtom i petom mjestu su Violeta (toaletni papir) i Coca-cola. U odnosu na prethodne podatke, Violeta je napravila najveći skok."
Slobodna Dalmacija
ehehehehe
ovo zvuči baš simbolično s obzirom na temu..više sranja, više violeta pakovanja.. .. barem smo skontali da počnemo proizvodit dobar tariguz, valja njegovat šupak kroz koji prođe toliko govana.. . uh degutantno.. e baš..
- DaysleepeR
Kakav crni bosnjo, Violeta je hrvatska firmadexcox wrote:ko kaze da bosnjo nema zicu za biznis
- DaysleepeR
Momak, bosnjaci u toj firmi ne rade, gdje god da ona biladexcox wrote:ocito nismo na istoj talasnoj, kod mene je hrvatska tek kod metkovicaDaysleepeR wrote:Kakav crni bosnjo, Violeta je hrvatska firmadexcox wrote:ko kaze da bosnjo nema zicu za biznis
-
Prenj
FORUMOV BORDZIJA
Odgovor Envera Krese, direktora Elektroprivrede, na pitanje ko ce nadoknaditi nastalu stetu gradjanima Citluka, Capljine i drugih naselja koja su ostala bez vode, dnevnik FTV."Zavodi za javno zdravstvo koji su im rekli da voda nije za pice!"
-
Joni
rumenko wrote:ima ovoga k'o sodera....
Lider PDP-a Mladen Ivanić podsjetio je da za stranke iz RS nije prihvatljivo ukidanje rotacije u Predsjedništvu BiH i parlamentu i ukidanje entitetskog glasanja i uticaj entiteta na izbor članova Predsjedništva.
najbolje sve trojicu na rigispil i vrtiti dok im se ono malo mozga ne zavrti u glavusama...
najbolje sve trojicu na rigispil[/ bez vezanja i zaustavljanja , 48 sahata ,
-
Joni
moze li ono obavjestenje od ambasade bih u njemackoj objavljeno u "oslobodjenju",
"posto je Nova godina , medjunarodni praznik koji -pada" u nedelju ( 01.jabnuar ) pa se obavjestavaju gradjani da ambasada bih i njeni konzulati u njemackoj nece raditi u ponedeljak i utorak "!
a njemci kao i svi europljani osvanuli u ponedeljak na poslu .

"posto je Nova godina , medjunarodni praznik koji -pada" u nedelju ( 01.jabnuar ) pa se obavjestavaju gradjani da ambasada bih i njeni konzulati u njemackoj nece raditi u ponedeljak i utorak "!
a njemci kao i svi europljani osvanuli u ponedeljak na poslu .
Last edited by Joni on 12/03/2006 16:08, edited 2 times in total.