Biti ISKREN ili fin
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
van dyk
stvarno il fakat kako vi kazete ne valja bit dobar sa trebom!
ovo nije sa strane ovo je moje iskustvo koje znam i koje me je sjebalo!
kad tepas trebi 1.5 god gotivis je nikad ti nije HANOOOO dosadno sa njom ni njoj sa mnom,maloj dosadi na kraju jer je gotivis i hos ovo hos ono(sad ti kontas pa nevalja treba iskoristila te)ma ne ona je ok vec kad si ti toliko dobar trebi dopizdi i hoce da proba neke druge situacije znate kako dalje....
Mislim da je najbolje bit glumac to najbolje pomaze,pravi se fin al ne budi ustvari samo glumi brato
ovo nije sa strane ovo je moje iskustvo koje znam i koje me je sjebalo!
kad tepas trebi 1.5 god gotivis je nikad ti nije HANOOOO dosadno sa njom ni njoj sa mnom,maloj dosadi na kraju jer je gotivis i hos ovo hos ono(sad ti kontas pa nevalja treba iskoristila te)ma ne ona je ok vec kad si ti toliko dobar trebi dopizdi i hoce da proba neke druge situacije znate kako dalje....
Mislim da je najbolje bit glumac to najbolje pomaze,pravi se fin al ne budi ustvari samo glumi brato
- pirmin
#53 Re: Biti ISKREN ili fin
zbunjivach_machaka wrote:Svi potenciraju iskrenost i traze iskrenost,do onog trenutka dok im ne ponudis isto...a onda nastaju problemi i ipak mislim da je bolje prosipat finjak.......sta ces ljudi se uvrijede,prepadnu.....na kraju pobjegnu od istine...ipak ISTINA boliiiii
- Tesssa
Ali to je u vecini slucajeva bas do onih prema kojima smo takvi.Ljudi znaju kome mogu a kome ne mogu...Pegasus317 wrote:Ljudi nemaju iste odnose sa svakim, prema nekome smo dobri, dok druge gazimo koliko stignemo. Naravno, uvijek postoje izuzeci, uglavnom negativni.
Ja sam imala prijateljicu koju je svaki momak handrio kako je stigao...e to vala nije vise ni do njih nego do nje, zato sto ih je pustala.
- anais_nin
ma nema sansemlada i zelena wrote:Ja mislim da danas covjek mora biti djubre da bi opstao![]()
fin i iskren= budala
a sto se romanticnih situacija tice, naravno da ne valja dozvoliti da bilo ko hoda po tebi, i igra "djubreta" u zenskom obliku je zabavna za povrsne flertove, ali u vezama, glasam za finocu
-
in medias res
ja sam i fina i iskrena...ali se uvijek drugi nadu oko mene koji bas i nisu takvi i koji ne cijene te moje osobine....nego tek nekad poslije dodu do pameti, pa skontaju kakvu su budalu imali....ali ja nemam nista od toga....vec se duze vrijeme mislim kako da se postavljam prema ljudima....i sve mislim kako trebam to promijeniti kod sebe...ali ne ide mi bas.....tako da sam ostala kod toga da ce ipak naici neko kome ce to biti vazno i ko ce znati cijeniti...a do tada cu misliti da mudrice i lukavistina ipak bolje prolazi....
- anais_nin
ne trebas mjenjati sebe, nego ljude kojima se okruzujesin medias res wrote:ja sam i fina i iskrena...ali se uvijek drugi nadu oko mene koji bas i nisu takvi i koji ne cijene te moje osobine....nego tek nekad poslije dodu do pameti, pa skontaju kakvu su budalu imali....ali ja nemam nista od toga....vec se duze vrijeme mislim kako da se postavljam prema ljudima....i sve mislim kako trebam to promijeniti kod sebe...ali ne ide mi bas.....tako da sam ostala kod toga da ce ipak naici neko kome ce to biti vazno i ko ce znati cijeniti...a do tada cu misliti da mudrice i lukavistina ipak bolje prolazi....
-
in medias res
da, u pravu si, hvala na savjetu.....
ne mogu biti dzubre pa hajd'

ne mogu biti dzubre pa hajd'
- taxi_driver
fin ili eben ti je isto.sto si gori sve te vise voli.
- anais_nin
garantujem da ima dovoljan broj ljudi koji cijene to sto je neko fin i dobar prema njimain medias res wrote:da, u pravu si, hvala na savjetu.....
ne mogu biti dzubre pa hajd'![]()
-
urbanagerila
Eh sad ostaje jos retoricko pitanje gdje mozes bit okruzen normalnim ljudima na ovim nasim prostorima. Sarajevo da ne pominjem upinjem se da vidim normalnu fizionomiju a kamoli sta vise. Iskren po naravi ali zagovornik "djonazhe" .... valjda poucen iskustvom.
- taxi_driver
sve je manje normalnih.na zalost
- anais_nin
eno sadurbanagerila wrote:Eh sad ostaje jos retoricko pitanje gdje mozes bit okruzen normalnim ljudima na ovim nasim prostorima. Sarajevo da ne pominjem upinjem se da vidim normalnu fizionomiju a kamoli sta vise. Iskren po naravi ali zagovornik "djonazhe" .... valjda poucen iskustvom.
-
urbanagerila
Sto jest - jest imam i ja one koje volim ali dok se skupimo i napravimo okruzenje treba nam godina... mislim generalno krizzzzza
- anais_nin
pa onda poradi malo na tomeurbanagerila wrote:Sto jest - jest imam i ja one koje volim ali dok se skupimo i napravimo okruzenje treba nam godina... mislim generalno krizzzzza
- taxi_driver
u danasnje vrijeme se ne isplati biti fin.sto si vece djubre sve te vise cijene.to je fakat.a sad je do osobe,da li zeli ili moze biti takav.
- anais_nin
i jos jednom da ponovim: apsolutno se ne slazemtaxi_driver wrote:u danasnje vrijeme se ne isplati biti fin.sto si vece djubre sve te vise cijene.to je fakat.a sad je do osobe,da li zeli ili moze biti takav.
moje iskustvo je da vrlo cesto cak i potpuni stranci izuzetno cijene kad si fin prema njima
-
Svemirski_Jebach
ja samo gledam svoja posla
i fin sam dok sam dobro raspolozen, kad sam lose raspolozen, nisam fin. A generalno sam lose raspolozen, sto znaci da sam generalno fin. Ili pak obratno?
elem, fin sam. I to plaho fin. A samo treba nauciti trpiti i sve ce bit u redu.

i fin sam dok sam dobro raspolozen, kad sam lose raspolozen, nisam fin. A generalno sam lose raspolozen, sto znaci da sam generalno fin. Ili pak obratno?
elem, fin sam. I to plaho fin. A samo treba nauciti trpiti i sve ce bit u redu.