SNOVI

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

sojka

Post by sojka »

manijak1 wrote:Mislim da vi upravo realizirate ženske snove :D koja romantika :D vas dvije .........kese .........vreće ......... :D :D a ja vas pratim :D :D .
P.S Meni su potrebne zavjese :oops: :D
Ma god se mi dogovorimo oko snizenja, pa boje, pa kvaliteta i jos ....

:-)
manijak1

Post by manijak1 »

Da postiram dimenzije ? :D :D U snovima su veće a kad se probudim .........malo manje :D :D
mamica papucarka

#53 Re: SNOVI

Post by mamica papucarka »

mačak u čizmama wrote:
anais_nin wrote:
ma ja sam rodjeni sanjar, i budna sanjam :D

uh sinoc sam imala neopisivo intenzivan san...sanjala sma da sam trudna...ono momenat do poroda, stomak do zuba, ali citav san nikako da se porodim
i ja sam puno puta sanjala da sam pred porođajem :shock:
godinama mi se taj san ponavlja...

interesantno...:)
tzv, strah od poroda :oops:

Neko je spomenu da sanja u nastavcima. I ja isto tako. I jedva cekam da ponovo zaspim da vidim rasplet situacije :shock:
I u toku nocu kada me bebica probudi da je nahranim, samo se poslije toga vratim spavat i nastavljam zapoceti san :lol:
sojka

Post by sojka »

manijak1 wrote:Da postiram dimenzije ? :D :D U snovima su veće a kad se probudim .........malo manje :D :D
Ma neka. Pusti su snovi... :lol: :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Pazite samo budu prozračne , svijetle i euro prihvatljive , da ne sanjam .........odbijenice pri rabljenju kartice :D :D
edu

Post by edu »

od: flora.sa
za: edu
datum: 20.01.2005. u 12:45
naslov: levati

"ja mislila na mokre snove.. :-) :-) :-) "

uvijek sam govorio da je floriana perverzna.. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Pitanje je ..........ko su levati ? :D Nalik meni ? :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

crna_pantera wrote:Covjek sanja uvijek, samo se ne sjeca uvijek svog sna :oops:
ne sanjaju svi ljudi :roll: neki ljudi nikako ne upadnu u tu fazu sna...ali to su vec poremecaji :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Dublji ili zanemarljivi ? :oops:
edu

Post by edu »

manijak1 wrote:Pitanje je ..........ko su levati ? :D Nalik meni ? :D :D
ne znam na koga je mislila.. :D :D ..ali znam na koga nije.. :D :D :D

trebam li reci da sam ovo sve izmislio?! :D :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

ne trebas :D

posebno ne meni :oops: :roll: :D
sojka

Post by sojka »

Pa sad... ukoliko govorimo o "dnevnim" snovima sa njima bi trebali po pravilu prestati sa nekih 25...
mastarenja su nesto sasvim drugo...;)

Koristiti ih u kreativnost...nuzno dobro :) :-)
PR80.

Post by PR80. »

Jutros sanjala da sam u posjeti kod jednih poznanika u Bosni. Ljudi prodavali neku antiku pa isli kao da pogledamo.
Osjetim da moram u wc, izidjem iz njihove kuce, podjem trcati niz brdo i........................ pljas.... Probudim se, vidim krv oko sebe.
U snu kad sam trebala trcati niz brdo ja sam skocila iz kreveta, potrcalaprema wc-u i sa cijelim tijelom proletim kroz staklena vrata. :roll: :sad:
Zavrsila u Hitnoj, lijeva strana mi je u koncima. :sad:
Ipak sam dobro prosla.
Nova vrata ce se nabaviti, staklena ce se baciti.
Cika doktor je rekao da mi je glava dobro prosla.
Jos sam sokirana. Danas moram biti kuci, dobila vakcinu, Penicilin...

Ov sam htjela napisati iz tog razloga sto sigurno ima forumasa koji hodaju u snu (kao sto se meni desilo). Budite oprezni.
Meni je
ovo bila dobra lekcija.Izvinjavam se na greskicama, pisem samo sa jednom rukom. :roll:
vesela

Post by vesela »

cula sam da je ruzno sanjati bistru vodu...kazu bices bolesna...i da ne valja sanjati zub...i bijeli snijeg...vele da ce neko umrijeti...ja zato IZBJEGAVAM da sanjam ove baksuzli snove :D
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Hej, uspjesan oporavak ti zelim....

Meni se je nesto slicno desilo u Robnoj Kuci Travnik, kad sam imao mozda jedno 8 godina, krenuo sam da prodjem kroz izlog, mislim, nisam jos vidjeo staklenu povrsinu te velicine a da je bila tako cista i puf, glavom, poljubih Travnicanku, jos uvijek mi nos zakrivljen na jednu stranu, srecom igrao sam kosarke sa ciganima poslje toga, tako da su mi oni popravili prosjek....

Sto se tice snova, ne sanjam. Tj. ako i sanjam ne sjecam se sta je bilo. Znam se doduse cesto probuditi ovako, vikajuci neke neartikulisane krikove, za koje sam siguran da mi kosmije misle bog te dragi pita ste se desava, jer ovi zidovi od drywall-a Americki su pravo cudu, mislim da ih mozes nozem za putar, onim tupim, probiti. Toliko o zvucnoj barijeri.
flora.sa

Post by flora.sa »

PR80. wrote:Jutros sanjala da sam u posjeti kod jednih poznanika u Bosni. Ljudi prodavali neku antiku pa isli kao da pogledamo.
Osjetim da moram u wc, izidjem iz njihove kuce, podjem trcati niz brdo i........................ pljas.... Probudim se, vidim krv oko sebe.
U snu kad sam trebala trcati niz brdo ja sam skocila iz kreveta, potrcalaprema wc-u i sa cijelim tijelom proletim kroz staklena vrata. :roll: :sad:
Ipak sam dobro prosla.

Ov sam htjela napisati iz tog razloga sto sigurno ima forumasa koji hodaju u snu (kao sto se meni desilo). Budite oprezni.
Meni je
ovo bila dobra lekcija.Izvinjavam se na greskicama, pisem samo sa jednom rukom. :roll:
Perka :shock: :( :(

tebi zabranjujem da sanjas!!!!
PR80.

Post by PR80. »

Nesferatu wrote:Hej, uspjesan oporavak ti zelim....

Meni se je nesto slicno desilo u Robnoj Kuci Travnik, kad sam imao mozda jedno 8 godina, krenuo sam da prodjem kroz izlog, mislim, nisam jos vidjeo staklenu povrsinu te velicine a da je bila tako cista i puf, glavom, poljubih Travnicanku, jos uvijek mi nos zakrivljen na jednu stranu, srecom igrao sam kosarke sa ciganima poslje toga, tako da su mi oni popravili prosjek....
Hvala Nesferatu.
Moj nos nije iskrivljen ali rezultate cu tek moci vidjeti za 3 - 4 dana posto je otekao. Zato na lijevoj ruci imam konce, na lijevoj nozi. :roll:
Dobro je pa vrat i glavu nisam posjekla, ipak mogu reci da je bilo srece u nesreci.
PR80.

Post by PR80. »

flora.sa wrote:Perka :shock: :( :(

:roll: :roll: :kiss:
Nabavit cemo obicna vrata, a to sto nekad znam hodati u snu je bas zafrkano.
A forumasima koji imaju malu djecu preporucujem da ne nabavljaju staklena vrata, i ja nikad ni pomislila nisam da mi se ovako nesto moglo desiti. Sve u svemu drago mi je da sam ja protrcala i da nije neko drugi.
Sve ovo pisem zato sto zelim da znate koliko ovakve stvari mogu biti opasne, ako se meni desilo ne mora se nesto ovako vama desiti.
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Najvaznije je da nisi ostetila arteriju i venu, a za oziljke, posjekotine, rane i vidanje, nista se ne brini. Ti ces to sve, sarmom nadoknaditi, i onako i ovako....
PR80.

Post by PR80. »

Nesferatu wrote:Najvaznije je da nisi ostetila arteriju i venu, a za oziljke, posjekotine, rane i vidanje, nista se ne brini. Ti ces to sve, sarmom nadoknaditi, i onako i ovako....
Tnx. :)
Na ruci imam posjekotinu do samog zgloba, sve pregledali, nista osteceno (kod kaziprsta). Na nozi ostaje par oziljaka, ali to mi nije ni na kraj pameti trenutno. Jos samo cekati 2-3 dana pa vidjeti kako je nos prosao.
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

PR80. wrote:Jutros sanjala da sam u posjeti kod jednih poznanika u Bosni. Ljudi prodavali neku antiku pa isli kao da pogledamo.
Ipak sam dobro prosla.

Meni je
Nedaj se PR :)
anais_nin

Post by anais_nin »

PR80. wrote:
flora.sa wrote:Perka :shock: :( :(

:roll: :roll: :kiss:
Nabavit cemo obicna vrata, a to sto nekad znam hodati u snu je bas zafrkano.
A forumasima koji imaju malu djecu preporucujem da ne nabavljaju staklena vrata, i ja nikad ni pomislila nisam da mi se ovako nesto moglo desiti. Sve u svemu drago mi je da sam ja protrcala i da nije neko drugi.
Sve ovo pisem zato sto zelim da znate koliko ovakve stvari mogu biti opasne, ako se meni desilo ne mora se nesto ovako vama desiti.
Malena brzo se oporavi :kiss: zao mi je pravo sto ti se to desilo :roll: uh pricanje u snu je mila majka u poredjenju s ovim :sad:
PR80.

Post by PR80. »

Hvala vam svima na lijepim zeljama. :kiss:
@anais Pricam po nekad u snu i to je u redu, ali trenutno me uhvatio strah zaspati. Od staklenih vrata imamo jos na balkonu, nadam se da cu od sada imati vecu kontrolu nad sobom u toku noci. :roll:
Za par dana idem na kontrolu, javit cu kako je proslo.
Jos jednom vam hvaJa.
xygirl

Post by xygirl »

uh losee PR :-?
zeno dobro si prosla, obzirom da je staklo u pitanju... u svakom slucaju zelim da nam sto prije ozdravis :)

ma joj ja sam isto grozna sa svojim snovima... uvijek se ismijem u jutro kad mi ispricaju kako se provaljujem u snu :D
neku noc sam navodno ustala krenula do wc i probudila brata :) izruzila ga nemam pojma zasto, da bi se samo vratila ponovo u krevet i nastavila spavati :D a kad mi je u jutro ispricao za scenu ja ga pitala otkud on zna za to, jer sam mislila da sam to sanjala :D
ma ti snovi su cudo jedno...
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Sanjao sam noćas da te nemam, da leži budan na postelji od snijega.... :)

Izvini Florentina, morala sam.... :roll:
Post Reply