slazem se sa papetompape wrote:FortunaBela wrote: Savjet prvo taslak, onda piće....Da sam ja kojim slucajem zensko, ....
.... p`jano se na mene nikada nebi uspentr`o, ...
... treba tu zivinu istrpiti dok brlja.
A STA AKO ON NE MOZE????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Novo, bil' mene pustila da se uspentram
:D:D:D:D
- horns&drums
Pase li ti subota ili srijeda? Odgovara li ti u sinagogi?

- horns&drums
Dogovorili smo se da se prljavi ves golubarnika ne iznosi kravakrava wrote:horni kad je pijan..on se samo prisloni....i ne mice se
Nego radosna vest za forumasice, Stanoviti Vlado dolazi 20-tog
- horns&drums
Na tebi je vettokrava wrote:zapisano!8-)
- horns&drums
Ne moze, rekla si da volis tehnicare
:D:D
-
FFK as Lucy01
Stvarno je glupa ta vjestacki stvorena fama da muskarac uvijek moze i mora
Nisam nikada imala takvo iskustvo
, ali i da jesam, sex nije samo ono u ono
, ima jos mali milion nacina da se zena zadovolji
Alkohol u neumjerenim kolicinama je odvratan za sex...u umjerenim moze da bude veoma dobar stimulans....isto vazi za travu i bobe

Nisam nikada imala takvo iskustvo
Alkohol u neumjerenim kolicinama je odvratan za sex...u umjerenim moze da bude veoma dobar stimulans....isto vazi za travu i bobe
- horns&drums
OOO vidi Lusi iskusne
:D
Spava mi se ali duzan sam ti objasnjenje za travu i bobice
Spava mi se ali duzan sam ti objasnjenje za travu i bobice
-
Stari
Ovaj Fair Lifeov prijedlog je pokusao stari sprovesti u djelo medjutim nisam uspio pronaci nikakvog metalostrugara (tokara) da skrati ovu drsku od ove dzezve ....jer sto je predugacko predugacko je. Rekose mi da bi to mogao i kakav bravar napraviti ...ali mi ni bravari nekako nisu bas najbliskije zanimanje.
Back to topic.
Sta se radi u tim slucajevima? ...eh tu ti ja imam ...hm ...stanovitog iskustva. Ako cijela situacija zavisi od toga sto je jebach p'jan, drogiran ili malaksao ...to je jos i uredu...sve sto treba da se radi je da se saceka malo dok momche malo dodje sebi...i kasnije stvar uobicava biti u redu. Ako nista od svega toga nije posrijedi ...ali stvar ne funkcionise iz nekog drugog razloga ...okreni se na drugu stranu kreveta i spavaj...sutradan podnesi tuzbu za razvod braka...i daj se u potjeru i potragu za tipovima Papetovih kapaciteta. Vele da ih ima dosta...pa ti vidi.
Back to topic.
Sta se radi u tim slucajevima? ...eh tu ti ja imam ...hm ...stanovitog iskustva. Ako cijela situacija zavisi od toga sto je jebach p'jan, drogiran ili malaksao ...to je jos i uredu...sve sto treba da se radi je da se saceka malo dok momche malo dodje sebi...i kasnije stvar uobicava biti u redu. Ako nista od svega toga nije posrijedi ...ali stvar ne funkcionise iz nekog drugog razloga ...okreni se na drugu stranu kreveta i spavaj...sutradan podnesi tuzbu za razvod braka...i daj se u potjeru i potragu za tipovima Papetovih kapaciteta. Vele da ih ima dosta...pa ti vidi.
-
Stari
Eh pa gdje si ti novo...znao sam ja da ces ti meni u ovoj raspravi zabiberiti oliti sto-ce -reci zapapriti...prije ili docnije.. Pa gdje sam ja to spomenuo da se pape hvali? ...i gdje sam ja to tvrdio da mislim da pretjeruje?novalic wrote:stari.. koliko ja znam... pape se ne hvali.. sto mu se hvali.. nego sto ga nahvalise...
i uopste mi se ne cini da pretjeruje.. kazu, pojedine ljude legenda... prestize...
Pape je bio dribler i pucac svjetkog kalibra ...dudse rijetko je zabijao glavom...ali je zabijao... nerijetko i po tri puta u jednoj te istoj partiji (fenomen poznat pod kodnim nazivom hattrick ili tako nekako)...i bio je i dan danas jest, pravi majstor na zelenim terenima. Kakav je pod plahtom oliti charschafom i schliferom ...nemam namjeru istrazivati....ako vama zenskima valja...ja nemam nista protiv.
vlastite sam driblerske kapacitete davno definisao jos na onom starom SA-x forumu.... monthly twice - that' s nice....u medjuvremenu Uskrsnjo -Ramazanski post po tom pitanju.
-
novalic
priznajes li ti ijedan drugi teren od zelenog.. i ijednu drugu sportsku aktivnost osim driblanja..
ako ti nije.. zamisli.. poslije tekme na zelenom terenu.. opustanje.. i jos ponesto.. mozda otkrijes.. da je i ta aktivnost.. prilicno privlacna, cak bih rekla i izuzetno privlacna...
ako ti nije.. zamisli.. poslije tekme na zelenom terenu.. opustanje.. i jos ponesto.. mozda otkrijes.. da je i ta aktivnost.. prilicno privlacna, cak bih rekla i izuzetno privlacna...