BiH 2006 ponovo štela-pa dokle ljudi???
Moderator: _BataZiv_0809
-
anaMi
Stitch__ wrote:uh, suana i igor i nemaju bas vokale za pohvalit se
Neznam koliko si bio u prilici slušati ih ali vjeruj mi iznenadio bi se vrlo pozitivno kao i ja.
Ali bez obzira na vokal koji se pretenduje mislim da pjevači trbaju imati još dosta toga.Primjera radi Eurosong u Istambulu ,predstavnik mislim da je bio iz Izraela,Pjevao je i operu i vokal boli glava, pjesma je bila baladična ali njegove godine i ozbiljan izgled su sve to pokvarili.
Pa s toga mislim da je ipak neko mladji potreban za ovakve stvari,Hari izgleda previše ozbiljno da bi stekao simpatije publike.Hrvatska pjesma je bila dobra od Ivana Mikulića ali Ivan "mrtvac" žešći na sceni.
Jedina nada nam je medjusobno komšisko pomaganje prilikom glasanja i Željkovo lobiranje Grka za povoljan plasman .
-
rumenko
meni je eurovizija odlicna...cim se zavrsi ove godine ja se vec pripremam za iducu godinu...zapikam mjesto na kaucu....jos da se hoce vratti Vas slager sezone ...(diger ce se sjetiti)...Lola Novakovic...Tereza Kesovija...Djordje Marijanovic...i naravno nasi puleni Edo Pandur & Sabahudin Kurt...doajeni....i ja toplite se...obavezno debele carape...s nogu se navlaci....