Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pentijum wrote:Imam pitanje za sve vas dragi forumaši, a naročito forumašice. Za par dana mi je godina od kako sam u vezi s djevojkom. Neću vam ništa detaljno pisati o tome, ono što me zanima je sljedeće. Treba mi vaš savjet vezano za poklon. Eto, predložite šta vam već padne na um. Ja evo razmišljam već par dana, pa da vidim ima li neko prijedlog ili ideju. Možete nešto iz ličnog iskustva, šta ste poklanjali ili dobijali.
kilu kafe ,kilu kocke
neka je pristavi ,a ti poslije umaci
anais_nin wrote:
sta ces neke od nas zele vise od samo vrhunskog metka
racunalo.. ..vam je trazio savjet za poklon..nije vas pitao sta su vama donjemu kupovale..ali haj..zene...
momak je trazio ideje umjesto da prisvajam tudje, pa ih predstavljam kao svoje fiktivne, neostvarene, lakse napisat, sta su drugi meni radili sto me odusevilo i zapamtilo se, a on moze iz nasih postova probrat sta njemu pase think OUTSIDE of the box, EDU, outside
da..da.. ..haj nam jos pisi..sta su ti kupovali.. ..i jesu li zvali u 06:00 ili u 06:15..ali neka malo teatralnosti..holivuda..ricarda girova.. ..vole to trebe...
pentijum wrote:
E, sad ozbiljno, cure, šta mislite o ovome: partija Paintballa 1 na 1?!
katastrofa to pokloni najboljem jaranu za rodjendan
Tako znači. Ma bjaži.
Nego gdje ona Flora nestade, htio bih čuti njeno mišljenje?!
uh, ja bih voljela jedan na jedan ..bio to paintball, ili nesto slicno
meni je to ekstra ludo...a cim je ekstra ludo, onda je i ekstra dobro, zabavno...
meni je ovo super...
nakon toga onako prljavi, idete u kakav fini restoran, i svi vas gledaju kao da ste s Marsa pali, a vama doooobro, ispucali se u pravom smislu te rijeci naravno ...
edu wrote:
da..da.. ..haj nam jos pisi..sta su ti kupovali.. ..i jesu li zvali u 06:00 ili u 06:15..ali neka malo teatralnosti..holivuda..ricarda girova.. ..vole to trebe...
ma mrsh tamo neromanticno jedno bice naravno da je bitno sto je poziv dosao u 6 ujutru, jer tada 90% normalnog svijeta spava!!!!!! ta uopste ne bi bio isti efekat da se sve desilo u 6 popodne....faktor iznenadjenja, nepripremljenosti, mene je to (poslije kad sma se probudila) odusevilo
a ti samo i dalje nastavi rafalat, ima i u tome faktora iznenadjenja
novalic wrote:sta god vi.. meni je ona havetinjina prica.. mraaaak...
??? Koja priča?
havetinja.. kralj kraljeva.. jedanput bio na putu.. kako bih rekla.. da svoje snove.. ostvari.. pripreme trajale par dana.. cistio stan, kontao sta bi napravio za jesti, koje vino, sve i najmanje detalje kontao po tri puta.. kupao se vise puta na dan prije toga, sjekao nokte, turpijao ih, da je ne bi, gluho bilo, ogrebao.. cistio iza usiju, radijatora, mijenjao posteljinu, ponovo je prao da sto ljepse mirise, recet za ribu dvaputa prije pravio da se taj dan ne bi zajebao..
anais_nin wrote:
katastrofa to pokloni najboljem jaranu za rodjendan
Tako znači. Ma bjaži.
meni je to ekstra ludo...a cim je ekstra ludo, onda je i ekstra dobro, zabavno...
meni je ovo super...
nakon toga onako prljavi, idete u kakav fini restoran, i svi vas gledaju kao da ste s Marsa pali, a vama doooobro, ispucali se u pravom smislu te rijeci naravno ...
E to sam htio čuti.
P.S. Za 'tragičnog pubertetliju zarobljenog u tijelu odraslog čovjeka'(prepoznaće se): htio sam da čujem njihova iskustva, šta su dobijale, da li im se i koliko svidjelo i šta vole dobijati.
edu wrote:
ma mrsh tamo neromanticno jedno bice naravno da je bitno sto je poziv dosao u 6 ujutru, jer tada 90% normalnog svijeta spava!!!!!! ta uopste ne bi bio isti efekat da se sve desilo u 6 popodne....faktor iznenadjenja, nepripremljenosti, mene je to (poslije kad sma se probudila) odusevilo
a ti samo i dalje nastavi rafalat, ima i u tome faktora iznenadjenja
nervira me vase preseravanje..i nervira me sto neko nakon godinu dana zabavljanja sa nekom djevojkom trazi savjet sta da joj kupi na poklon..a vi jedva docekala..nugatino i masta mogu svasta..
meni je ovo super...
E to sam htio čuti.
P.S. Za 'tragičnog pubertetliju zarobljenog u tijelu odraslog čovjeka'(prepoznaće se): htio sam da čujem njihova iskustva, šta su dobijale, da li im se i koliko svidjelo i šta vole dobijati.
osim ako je i ona luda za paintball-om, nemoj ni u ludilu to je ok za neki ludi randes, ali za godisnjicu??!!!! pazi da ne zavrsis u "kazni" zbog pokusaja ka prevelikoj orginalnosti....
p.s. ma mi smo tebe upratile, ali voli edulino mene "ujest" vise nego ista
edu wrote:
nervira me vase preseravanje..i nervira me sto neko nakon godinu dana zabavljanja sa nekom djevojkom trazi savjet sta da joj kupi na poklon..a vi jedva docekala..nugatino i masta mogu svasta..
haj sad fino priznaj ljudima da si se nalozio pravo od ove teme, i da te po cijelom tijelu nesto golica od topline
volim ujesti sve ono sto me nervira..nervira me sto neko nakon godinu dana veze sa djevojkom dodje na forum i pita sta joj pokloniti..pa ako nisi za godinu dana skontao sta voli skoci sa zgrade..ili nemoj joj nista ni kupovati..a onda se vi raskokodakale..onako kako samo vi znate..sticajem okolnosti.. ..herka je ta koja prednjaci..i to ne samo na ovoj temi..
edu wrote:
haj sad fino priznaj ljudima da si se nalozio pravo od ove teme, i da te po cijelom tijelu nesto golica od topline
jesam se nalozio.. ..odoh vidjeti ima li sta na smokvi..
edu wrote:volim ujesti sve ono sto me nervira..nervira me sto neko nakon godinu dana veze sa djevojkom dodje na forum i pita sta joj pokloniti..pa ako nisi za godinu dana skontao sta voli skoci sa zgrade..ili nemoj joj nista ni kupovati..a onda se vi raskokodakale..onako kako samo vi znate..sticajem okolnosti.. ..herka je ta koja prednjaci..i to ne samo na ovoj temi..
eh sad je meni toplo oko srca....jer je i u novoj godini sve kako treba bit jos uvijek te nerviram
i stipu covjeka na miru...pa sta ako je godinu dana s curom...ja znam likove koji su godinama sa zenama pa opet veze s mozgom nemaju...ko pita ne skita bolje se posavjetovat, ako vec nisi siguran....
edu wrote:volim ujesti sve ono sto me nervira..nervira me sto neko nakon godinu dana veze sa djevojkom dodje na forum i pita sta joj pokloniti..pa ako nisi za godinu dana skontao sta voli skoci sa zgrade..ili nemoj joj nista ni kupovati..a onda se vi raskokodakale..onako kako samo vi znate..sticajem okolnosti.. ..herka je ta koja prednjaci..i to ne samo na ovoj temi..
eh sad je meni toplo oko srca....jer je i u novoj godini sve kako treba bit jos uvijek te nerviram
i stipu covjeka na miru...pa sta ako je godinu dana s curom...ja znam likove koji su godinama sa zenama pa opet veze s mozgom nemaju...ko pita ne skita bolje se posavjetovat, ako vec nisi siguran....
a sto se kokodakanja tice, pa kokokokoko
nego herka..haj ti nama reci sta je za tebe romantika..