A ovdje cemo o Zlaji...

Post Reply
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Krv u mozak- lijepo zvuci, jeli to dalmatinska kuhinja?
wanderer

Post by wanderer »

umro je mostar wrote: Ja sam malokrvan tako da se ne mogu rasipati davanjem pojedinim organima vise nego sto zasluzuju, a mozak mi radi odlicno i sa ovom kolicinompa nije potrebno da povlacimn iz rezervi :D
Mislim da znam na koja dva organa tu mislis... :lol:
Last edited by wanderer on 15/12/2005 23:45, edited 1 time in total.
valterbranisarajevo

A sto nam se Jaganjac usutio. Ma ja, valja sutra sabahile u red za socijalu pa otisao covjek da spava.
mostarac

Post by mostarac »

wanderer wrote:[quote="umro je mostar]
Ja sam malokrvan tako da se ne mogu rasipati davanjem pojedinim organima vise nego sto zasluzuju, a mozak mi radi odlicno i sa ovom kolicinompa nije potrebno da povlacimn iz rezervi :D
Mislim da znam na koja dva organa tu mislis... :lol:[/quote]

slabo ti znas, jer niste jos presli ni bukvar, a ne da ucite anatomiju :D
stella_sa

Post by stella_sa »

valterbranisarajevo wrote:A sto nam se Jaganjac usutio. Ma ja, valja sutra sabahile u red za socijalu pa otisao covjek da spava.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
valterbranisarajevo

Uh nisam se ovako ismijao otkad mi je umro rahmetli dedo. Ne mogu vise, sve vas pozdravljam, mirno spavajte i sanjajte slobodu koja uskoro stize.

Smrt fasizmu, sloboda narodu!
wanderer

Post by wanderer »

Moke, dosta zajebancije (mada sam vise nade polagao u tebe na tom polju).

Odgovori mi samo na ovo: ima li iko s kim ti mozes? Ili su svuda oko tebe SDA-ovci, ustase, ovi oni? Ozbiljno si me sada zabrinuo.
mostarac

Post by mostarac »

wanderer wrote:
umro je mostar wrote:
wanderer wrote:[quote="umro je mostar]
Ja sam malokrvan tako da se ne mogu rasipati davanjem pojedinim organima vise nego sto zasluzuju, a mozak mi radi odlicno i sa ovom kolicinompa nije potrebno da povlacimn iz rezervi :D
Mislim da znam na koja dva organa tu mislis... :lol:
slabo ti znas, jer niste jos presli ni bukvar, a ne da ucite anatomiju :D
Moke, dosta zajebancije (mada sam vise nade polagao u tebe na tom polju).

Odgovori mi samo na ovo: ima li iko s kim ti mozes? Ili su svuda oko tebe SDA-ovci, ustase, ovi oni? Ozbiljno si me sada zabrinuo.[/quote]

mogu sa normalnim :D

Iskreno receno onaj koji glasa za SDA-SDS-HDZ nikako ne moze biti normalan i usitinu je retardiran, a to su je li balije,.ustase i cetnici :D
wanderer

Post by wanderer »

OK, vjerovao ili ne ovo za SDA/HDZ/SDS se slazem. A sad odgovori na sljedece pitanje: kakvi su ti normalni?
Kick off

Post by Kick off »

jaoooo teme... hahahaha :D i vi kritikujete sda-ovce.... kao lopovi licemjeri i seljaci... pa veceg primitivluka od ovog na ovom topicu odavno nisam cuo... i to onaj najgori.... pun licemjera... sve nest na hinjaka ... da ne kazem pederski pristup temi... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj glasao sam jedanput samo.. i to za sdp kada su uzeli izbore... a vi na ovom forumu ste mi toliko ogadili taj sdp da ni u snu ne bih za njih glasao... :-?
Last edited by Kick off on 16/12/2005 00:01, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

wanderer wrote:OK, vjerovao ili ne ovo za SDA/HDZ/SDS se slazem. A sad odgovori na sljedece pitanje: kakvi su ti normalni?
ima raznih,. vise normalnih i manje normalnih :D
mostarac

Post by mostarac »

Kick off wrote:jaoooo teme... hahahaha :D i vi kritikujete sda-ovce.... kao lopovi licemjeri i seljaci... pa veceg primitivluka od ovog na ovom topicu odavno nisam cuo... i to onaj najgori.... pun licemjera... sve nest na hinjaka ... da ne kazem pederski pristup temi... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj glasao sam jedanput samo.. i to za sdp kada su uzeli izbore... a vi na ovom forumu ste mi toliko ogadili taj sdp-a da ni u snu ne bih za njih glasao... :-?
dobro :D
Kick off

Post by Kick off »

umro je mostar wrote:
Kick off wrote:jaoooo teme... hahahaha :D i vi kritikujete sda-ovce.... kao lopovi licemjeri i seljaci... pa veceg primitivluka od ovog na ovom topicu odavno nisam cuo... i to onaj najgori.... pun licemjera... sve nest na hinjaka ... da ne kazem pederski pristup temi... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj glasao sam jedanput samo.. i to za sdp kada su uzeli izbore... a vi na ovom forumu ste mi toliko ogadili taj sdp-a da ni u snu ne bih za njih glasao... :-?
dobro :D
a ti si poseban slucaj jarane :D
wanderer

Post by wanderer »

umro je mostar wrote:
wanderer wrote:OK, vjerovao ili ne ovo za SDA/HDZ/SDS se slazem. A sad odgovori na sljedece pitanje: kakvi su ti normalni?
ima raznih,. vise normalnih i manje normalnih :D
A jesu li svi normala na isti nacin ko i ti? :D
zikamu

Post by zikamu »

Stara narodna kaze da se ZA DOBRIM KONJEM PRASINA DIZE. To ova tema samo potvrdjuje. Aferim ZLAJA, sokole! Neka crknu svi nasi dusmani!
E. Jaganjac

Post by E. Jaganjac »

stella_sa wrote:
E. Jaganjac wrote:Zlaja je onliko vjecan i neunistiv koliko i nasa glupost.
ehamdulilah :D
i jarabi shucur po tisucu puta
mostarac

Post by mostarac »

E. Jaganjac wrote:
stella_sa wrote:
E. Jaganjac wrote:Zlaja je onliko vjecan i neunistiv koliko i nasa glupost.
ehamdulilah :D
i jarabi shucur po tisucu puta
da si citao einsteina ( a kao inzinjer trebalo bi da jesi, ali u ludilu koje te zahvatilo izlapilo ti valjda) ne bi tako zborio :D

Kako je ono rekao:

"Samo su svemir i ljudska glupost neograniceni, mada za ovo prvo nisam 100% siguran" :D

Eto Jaganjac pozelio dug i uspjesan rad Zlatku Lagumdziji
wanderer

Post by wanderer »

Da zakljucimo i o ovu temu:

Glasajmo za lopove, ovi ce biti bolji!
:bih:

P.S. Grunf je bio intelektualac.
mostarac

Post by mostarac »

wanderer wrote:Da zakljucimo i o ovu temu:

Glasajmo za lopove, ovi ce biti bolji!
:bih:

P.S. Grunf je bio intelektualac.
Ne postoji nijedna politicka partija na svijetu, ali bas nijedna, u kojoj nema i lopova pa ih tako ima i u SDP-u sasvim sigurno i 100%. Ali isto je tako cinjenica da ih je u SDP-u u Bosni i Hercegovini najmanje
wanderer

Post by wanderer »

Nema, ali ipak ih je malo gdje su Predsjednici dokazani lopovi.
mostarac

Post by mostarac »

wanderer wrote:Nema, ali ipak ih je malo gdje su Predsjednici dokazani lopovi.
ne bi rekao da je Zlaja osudjen za bilo sta, a sudstvo kao sto znamo nije u vlasti SDP-a, a isto tako znamo da je u vlasti onih koji bi vise volili viditi Zlatka iza resetaka nego sve na svijetu. Namece se logican zakljucak :D
wanderer

Post by wanderer »

Pa zar mu sud nije naredio da jadnoj zeni vrati namjestaj? Koliko moras i kao lopov biti jadan da zenama regale otimas... :sad:

Only in :bih:
Last edited by wanderer on 16/12/2005 02:15, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

wanderer wrote:Pa zar mu sud nije naredio da jadnoj zeni vrati namjestaj? Koliko moras i kao lopov biti jadan da zenama kauce otimas... :sad:
koliko znam nije naredio
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

umro je mostar wrote:
wanderer wrote:Pa zar mu sud nije naredio da jadnoj zeni vrati namjestaj? Koliko moras i kao lopov biti jadan da zenama kauce otimas... :sad:
koliko znam nije naredio
Pa zar nije vaznija cinjenica da se zna da je zeni ukro namjestaj od toga sta je sud naredio
mostarac

Post by mostarac »

DiplomataSaSela wrote:
umro je mostar wrote:
koliko znam nije naredio
Pa zar nije vaznija cinjenica da se zna da je zeni ukro namjestaj od toga sta je sud naredio
pa da je ukrao sud bi presudio i donio adekvatne mjere, a nije presudio nista koliko znam :D

sad odoh spavat
Post Reply