Vingo wrote:Oh, a ja sve cekam tvoj detaljni odgovor...jos od sinoc.
Zasto mislis da nema svrhe dalje pisati? Ja samo hocu cuti agrumente, jer u 90% slucajeva ljudi nemaju argumente (ili im je domet argumentacije ukradena fotelja ili neka druga nepodobstina iz AVAZa)
Cistka u stranci - Ok, uvazavam
Ali i dalje stoji pitanje kako je to nas kao gradjane BiH pogodilo?
To za kredite ti je opet AVAZ info...Pa i meni su odobreni krediti, a nisam u stranci...
Okruzio se poltronima...
Posve je prirodna i normalna stvar sa se okruzis ljudima kojima vjerujes kad si na odgovornoj i zahtjevnoj funkciji. Daj mi jednog covjeka, vladara, direktora, boga oca....koji to nije uradio.
I opet ti samo o Lagumdziji, a ne o konceptu....
Posto me, sa svim duznim postovanjem, tvoja i argumentacija i kontra-argumentacija veoma potsjecaju na slicne onih koji i danas bezuvjetno glasaju za npr. SDA, ipak mi se ne da previse mlatiti praznu slamu. Taj "koncepAt" mi smrdi, jer je truHo. Pa "implementirala" ga SDP ili SDA, sasvim mi je svejedno.
To za kredite nije samo Avaz info, mada Lagumdziji kao samoproglasenom predstavniku socijaldemokratije u BiH ipak moramo pripisati jednu vrstu doprinosa, a to je nesto sto nazivam "Avaz kao krajnji argument". Siguran sam da i ti imas pristup trazilicama pa brate potrazi i pogledaj izvore, kojih u "papirnim" verzijama ima od Dana preko SB do nekakvih zescih letaka tipa Saffova i kragujevackih Pogleda. Posto Lagumdziju znamo kao istinskog legalistu koji stalno nekoga tuzi, cudi da te sve procese nije vec zapoceo i izdobijao. Dobra bi to "pinka" bila, mozda bolja i od samog "kredita".
Takodjer, ne vjerujem da si i ti dobijala kredite preko nekavih fakulteta i univerziteta (koji ipak nisu za to zaduzeni, pa ni u jednoj od bratskih soc-dem zemalja na koje nam Zlaja tako cesto ukazuje) pod smijesnim uslovima. Ako se varam, tek tada nemamo sta dalje pricati. Nista licno, u svakom slucaju.