Vakat je da malo smrsam...
Moderator: anex
-
digger
Izvinjavam se za upad.
Molim sve one koji su zainteresovani da pomognu akciju slanja novogodisnjih paketica djeci u BiH, da posjete temu "N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU."
Link:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 987#645987
Tu su i informacije kako poslati doprinos. Svaki paketic kosta 15 KM sto bi trebao da bude najmanji prilog.
Za uplate iz inostranstva, idite na moj post u plavom, strana # 8.
Za domaca placanja gotovinom, idite na stranu 11 i dalje.
Hvala unaprijed na prilozima.
Digger.
Molim sve one koji su zainteresovani da pomognu akciju slanja novogodisnjih paketica djeci u BiH, da posjete temu "N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU."
Link:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 987#645987
Tu su i informacije kako poslati doprinos. Svaki paketic kosta 15 KM sto bi trebao da bude najmanji prilog.
Za uplate iz inostranstva, idite na moj post u plavom, strana # 8.
Za domaca placanja gotovinom, idite na stranu 11 i dalje.
Hvala unaprijed na prilozima.
Digger.
- Bosanac sa dna kace
#52 Re: Vakat je da malo smrsam...
kad bi se mogli malo zamijenit, ja sve hocu da se udebljam al nikako da uspijem, ko cackalica sam!edu wrote:pomoc..uz trbusnjake..sta ne bih trebao jesti da malo smrsam..hajde..pametnice pomoc...
-
edu
hvala na savjetima..volim ja trcanje..ali da me jebes zimi ga ne volim..nineac wrote:EDU evo ti savjet, mislim da je dobra jer sam 20 godina u sportu a i sam sam podlozan debljanju cim se malo opustim.
Nastavi jesti normalno, ali izbjegavaj kasno navece jesti.
Kani se pive, predji na pelinkovac, stok, viski, jeger, vino tako nesto
TRCANJE!!! Bez toga zaboravi ostalo. Nemoras ti puno sletiti vazno je kako organizam funkcionise. Nema veze sto je zima. Duge gace, Trenerka, suskavac, preko stomaka obljepi obicne najlonske kese, kapa, rukavvice i trcanje. Ako nisi u fazonu, postepeno treci. Pravi dan koliko ti osjecas da mozes, drugi dan isto, treci isto, cetvrti povecaj za 10% itd, dok nedpdjes do 4-6km sto je neka optimalna distanca.
Kada dodje ljeto trci u sorcu. Pusti ti ono suskavac na plus 40! To je zastarjelo misljenje. Nova istrazivanja su pokazala sto laganiju odjecu ljeti tako da mozes sto duze trcati. Vazna je daljina a ne kolicina znoja!
Baci cigare (ako pusis). S tim da bi te trcanje vrlo lako moglo natjerati na to.
I jos nesto!
Prva tri mjeseca su najvaznija. Kada to izdrzis naviknut ces organizam na taj ritam i neces poslije moci bez trcanja i fizicke aktivnosti.
Takodje, planina, setnja (hiking) i slicne gluposti, ili jos bolje skijanje.
Kada trcis napravi tri serije po 20 skelkova, 3X20 trbusnih, 3X20 cucnjeva.
Tesko jeste, alis e ispalti!
tigris..bio sam playmaker..183 cm i 79-80 kg..(jest se ponadala..pa da sam visi prijavio bih se na one nezenje..
-
FortunaBela
Jedi samo meso prvu sedmicu tu nema kolhidrata....
-
tigris
maccarona wrote:ja sam za mjesec dana smrsala 8 kg, a nisam gladovala. jedi sta hoces, puno vode, i navece voce.
naravno, slazem se sa floromnejbolje se trosit`, i kalorije se samo tope
i ne moras gladovati
za mjesec dana 8 kg
moj tata imaprob.sa tezinom i ja se stalno borim oko toga sa njim al salbo sta pomaze
mora da si smanjila hranu slatko......mislim to je rekordno 8 kg....puno je to za mjesec
de pojasni sta kako nemoj mi samo aktivnosti to moj stari ne voli nikako
-
Stari
Ma dajte manite se nekonstruktivnog naprdjivanja...ta svaka mazga zna...kad se o zenskim guzovima radi ...masa isto kao i zapremina imaju sekundarnu ulogu...primarna uloga je dochim dodijeljena ...proporciji izmedju forme (izgleda) i specificne tvrdoce .... mislim da se morate vratiti svoi vi na pubertetski stadij i ponovite gradivo...
Kako stoji situacija kud muskaraca i njihovih guzova...
nisam siguran
....ni priblizno
Kako stoji situacija kud muskaraca i njihovih guzova...
-
FortunaBela
Ma ne bi mu ni trebala dijeta da se sexa redovno....