Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jao jao Amere...pod jedan ili je tvoja draga nerealno nesigurna, u kom slucaju ako si vec 4 godine s njom i upracas da njoj taj neki bezazleni flert smeta, onda brate dragi ukini to ponasanje....koliko ti moze biti bezvezno ocijukanje s tim konobaricama u poredjenju s tim da ce se ona u vezi toga nasekirati??!!! bolje sprijeciti nego lijeciti....
e sad druga opcija je da ona fakat nije paranoja nego da ti volis malo vise flertovati pa da joj time dajes osjecaj nesigurnosti, u kojem slucaju i treba da ti ronca do besvijesti
pa ti vidi koji ti se odgovor vise svidja
i vjerovatno ne place zbog tvog povisenog tona nego zbog frustracije sto stalno ponavlja jedne te iste stvari, ko pokvarena ploca, a ti uvijek po svom
anais_nin wrote:jao jao Amere...pod jedan ili je tvoja draga nerealno nesigurna, u kom slucaju ako si vec 4 godine s njom i upracas da njoj taj neki bezazleni flert smeta, onda brate dragi ukini to ponasanje....koliko ti moze biti bezvezno ocijukanje s tim konobaricama u poredjenju s tim da ce se ona u vezi toga nasekirati??!!! bolje sprijeciti nego lijeciti....
e sad druga opcija je da ona fakat nije paranoja nego da ti volis malo vise flertovati pa da joj time dajes osjecaj nesigurnosti, u kojem slucaju i treba da ti ronca do besvijesti
pa ti vidi koji ti se odgovor vise svidja
i vjerovatno ne place zbog tvog povisenog tona nego zbog frustracije sto stalno ponavlja jedne te iste stvari, ko pokvarena ploca, a ti uvijek po svom
HERKA OPET ME PRETICES
taman sam krenula da mu to ispostiram
AmerVogosca wrote:
tako musko zeli isto to sve i nekad tacku na i stavit.
htjeli ili ne priroda je tako htjela da je muskarac u tom smislu sekundu unapredjen.
paznja paznja, zivo blato
ma u cemu je to muskarac unaprijedjen????? trebao si se zadrzati na onom prvom postu mislim ako cemo tako stereotipno, ako je muski "posao" da povisuje glas, onda je "zenski" da baca roncu....tako da ste se onda dobro nasli