i tu skljocina teorija nalazi potvrduShoba wrote:ovo je dokaz da nacija nema nikakve veze sa vjerom. Taj tip iz Splita sto je presao na islam je i dalje Hrvat....
Sve vise Hrvata prelazi na Islam
- Bosanac sa dna kace
ITEKAKO!!!novalic wrote:i tu skljocina teorija nalazi potvrduShoba wrote:ovo je dokaz da nacija nema nikakve veze sa vjerom. Taj tip iz Splita sto je presao na islam je i dalje Hrvat....
-
simster
#53 Re: Sve vise Hrvata prelazi na Islam
nije glupost. islam je nacin zivota i nemoguce je biti dobar musliman i istovremeno prihvatiti odvajanje crkve, odnosno religije od drzave, a to je postulat uredjenja zapadnih zemalja.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sta je to normalno i ko nam odredjuje kriterij tog "normalnog". Normalno nije voditi dva svjetska rata, koristiti nuklearno naoruzanje, koristiti se metodama svrgavanja i postavljanja "demokratskih" (poslusnih) vlada diljem svijeta...etc. Moja opaska o zlu i prevratu zapadne civilizacije je ironija na tvoju glupost o nekompatibilnosti islama i zapada.simster wrote:sukob civilizacija. ono sto je na zapadu normalno to je tebi zlo, znaci islam nije kompatibilan sa zapadnom civilizacijom.
-
Kick off
Haha boli tebe cuna sto sve sarajlije idu na dzumu.ici na dzumu i biti fanatik nije isto ali razumijem tvoje frustracije.tebi su karadzic i milosevic obecali da ce sarajevo biti samo srpsko.uglavnom bitno je da se takvi kao ti ne cuju niti vas vise iko ne jebe ni pet posto.djubrad jedna.gdje je papak eliminator da eliminise ovog maloumnika?simster wrote:a ko ne primjecuje da se sarajevo pomuslimanilo u zadnjih 10 godina? danas je poput teherana i dzalalabada, tesko je naci nekoga da nije islamski fanatik. mozda ima cirka 10 ljudi u gradu koji ne ide na dzumu.Cazinjanin wrote:kad sam ovu temu pokrenuo, pravo da vam kazem, ovaj tekst sto sam procitao me asocirao na opceprisutno prihvatanje Islama i u Sarajevu. Jer, ako se iko krece u krugovima studenata i omladine, moze primjetiti mnogo prelazaka na Islam, i povrat omladine vjeri.
Last edited by Kick off on 01/12/2005 20:36, edited 2 times in total.
-
mosor1
#56 Re: Sve vise Hrvata prelazi na Islam
Je, a sve je vise i Hrvata budista. Ja licno znam 4. Isto u Splitu.Cazinjanin wrote:Sve više Hrvata prelazi na Islam
- danas
#57 Re: Sve vise Hrvata prelazi na Islam
samo sam cekalamosor1 wrote:Je, a sve je vise i Hrvata budista. Ja licno znam 4. Isto u Splitu.Cazinjanin wrote:Sve više Hrvata prelazi na Islam
-
zlata
Pa je'l'se ne sjecate kad se je pojavio Beogradjanin-"KradempoItaliji"....koji je pres'o na Islam...i svi ga docekali...sa "Brat" Bosnjak!Bosanac sa dna kace wrote:ITEKAKO!!!novalic wrote:i tu skljocina teorija nalazi potvrduShoba wrote:ovo je dokaz da nacija nema nikakve veze sa vjerom. Taj tip iz Splita sto je presao na islam je i dalje Hrvat....![]()
![]()
![]()
![]()
-
Kick off
Zlato opet tizlata wrote:Pa je'l'se ne sjecate kad se je pojavio Beogradjanin-"KradempoItaliji"....koji je pres'o na Islam...i svi ga docekali...sa "Brat" Bosnjak!Bosanac sa dna kace wrote:ITEKAKO!!!novalic wrote: i tu skljocina teorija nalazi potvrdu![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kakav Hrvat! Prekrstit'ce ga u "Bosnjaka"..i onda ce se sjetit da su Turci drzali sve do zeledja Zadra...i da su bosanske granice nekad bile do Splita.
Bit'ce tako...ako frajer ne utekne Budistima...pred sunetluk
!
-
zlata
Nije zivota mi! Sjecam se...da se je zalio...da mu je ime "Vlasko" pa "Braci muslimanima" pozli kad cuju...pa zato bi najvolio promjenit ime. I bas...pri tom je (na forumu) post'o "Bosnjak"!
Sjecam se da je spomen'o da mu nek'o od rodbine rodom iz BiH...i valjda bi to vazilo kao njegova "pravo" etnicko porijeklo! Ma sega ziva! K'o kad se Emir "Krstas-Troprstas" "vratio" Srpstvu!
Sjecam se da je spomen'o da mu nek'o od rodbine rodom iz BiH...i valjda bi to vazilo kao njegova "pravo" etnicko porijeklo! Ma sega ziva! K'o kad se Emir "Krstas-Troprstas" "vratio" Srpstvu!
-
zlata
Vele da ga je zena natjerala...da izgradi onu crkvu na njegovoj "Gori". Zanima me...je'l' i kitu "dogradio"? Je'l' sad ista k'o original, il'mu je i dalje "turska"? 
Sjecam se sad...kad sam nekad predavala engleski...i moj ucenik...zaljubio se u mladu Zidovku. Njezini, iako "liberalni" i svjetovni Zidovi...nisu htili cut...da im se kcer uda za Goja. Uglavnom...sin tradicionalnih Portugalaca katolika se sprem'o za sunetluk, u svojoj 25-oj godini. Oh Ljubav, Ljubav!
Sjecam se sad...kad sam nekad predavala engleski...i moj ucenik...zaljubio se u mladu Zidovku. Njezini, iako "liberalni" i svjetovni Zidovi...nisu htili cut...da im se kcer uda za Goja. Uglavnom...sin tradicionalnih Portugalaca katolika se sprem'o za sunetluk, u svojoj 25-oj godini. Oh Ljubav, Ljubav!