odgadjate li orgazam

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

hananah

Post by hananah »

Pa ne mislim da treba izjednacavati kvalitet sa duzinom trajanja zadržavanja penisa u vagini. Ljepsa je duža predigra (uključujući mnogo mnogo oralnog sexa) i onda samo opušteno ne voditi računa o tome da se nešto produžava nego samo prirodno i tada su obično orgazmi u isto vrijeme, pa makar nastupili samo nakon par minuta. A sama predigra tako fino napali partnere da je orgazam sasvim normalan nakon kratkog vremena i zaista je divan vrhunac.
Suprotno tome, ima onih koji misle da sto duze "guraju" postižu bolji kvalitet. Uh, ni slučajno. Jer ono okreni obrni pa nikako meni lično (a i mnogim curama s kojima sam pričala) postiže suprotan efekat - efekat dosade i želje da partner što prije završi pa samim tim se i cure češće pretvaraju da su imale orgazam.
Zato, pjetliči bolje se bacite na predigru i procitajte kakvu knjigu sa upustvima kako oralno zadovoljiti ženu, onda sve to iskombinirajte i tada će "mališa" doći kao šlag na tortu, a ako samo mališa učestvuje ili večinom mališa onda se šlag "razvodni" :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

hananah -. A sama predigra tako fino napali partnere da je orgazam sasvim normalan nakon kratkog vremena i zaista je divan vrhunac.
Suprotno tome, ima onih koji misle da sto duze "guraju" postižu bolji kvalitet. Uh, ni slučajno.
:) :) :)
Qler

Post by Qler »

ja prvo zadovoljim svoju dragu, najcesce predigrom, e onda kad se uzverem, ko' dijete na tresnju :D i upalim stopericu :D :D

salim se, ali predigra je i meni dobra stvar, i tada mi je extra. pogotovo dragoj :D a to me pali :D

oralni obavezno :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

S obzirom da mi i onako treba jedno 40 minuta da odceifim da mogu doziviti orgazam, pa tako 2-3 puta na noc, mislim da nije fer da ga jos i odgadjam... a preigre znaju trajati po dva-tri sata...

maratonci trce pocasni krug :D 8-)
Dezze

Post by Dezze »

hananah wrote:Pa ne mislim da treba izjednacavati kvalitet sa duzinom trajanja zadržavanja penisa u vagini. Ljepsa je duža predigra (uključujući mnogo mnogo oralnog sexa) i onda samo opušteno ne voditi računa o tome da se nešto produžava nego samo prirodno i tada su obično orgazmi u isto vrijeme, pa makar nastupili samo nakon par minuta. A sama predigra tako fino napali partnere da je orgazam sasvim normalan nakon kratkog vremena i zaista je divan vrhunac.
Suprotno tome, ima onih koji misle da sto duze "guraju" postižu bolji kvalitet. Uh, ni slučajno. Jer ono okreni obrni pa nikako meni lično (a i mnogim curama s kojima sam pričala) postiže suprotan efekat - efekat dosade i želje da partner što prije završi pa samim tim se i cure češće pretvaraju da su imale orgazam.
Zato, pjetliči bolje se bacite na predigru i procitajte kakvu knjigu sa upustvima kako oralno zadovoljiti ženu, onda sve to iskombinirajte i tada će "mališa" doći kao šlag na tortu, a ako samo mališa učestvuje ili večinom mališa onda se šlag "razvodni" :D
Eeee, sve je to opet individualno....ja ih znam koje vole po sat-dva... :zzzz:
hananah

Post by hananah »

Pa 2-3 sata je ok, to i govorim ali 2-3 sata maštovitosti, znači puno milovanja i ljubljenja, šaputanja, zatim oralnog sexa u kombinaciji sa ostalim zavrzlamama, a ne samo "guraj" i "guraj" :x
tataratira

Post by tataratira »

hananah wrote:Pa 2-3 sata je ok, to i govorim ali 2-3 sata maštovitosti, znači puno milovanja i ljubljenja, šaputanja, zatim oralnog sexa u kombinaciji sa ostalim zavrzlamama, a ne samo "guraj" i "guraj" :x

trpaj trpaj ? :-)

ovdje se raspravlja o tehnickim detaljima a ne senzualnosti koja je valjda urodjena

zar bi da te neko miluje i mjeri prolazno vrijeme ?
,a preskoči guranje ??

:lol:

žene su senzualne a muškarci sirovi sex
to je valjda jasno
silentbob

Post by silentbob »

ljudi treba se bicevat...pa da vidite sexa....sve nesto milovanje folovi..ko na filmovima,ono nesto se ko fol sexaju (cuj sexaju :lol: :lol: ) ma nigdje veze samo se drapaju...daj ba akcije....hoces,neces u 9 je Valter :D :D
Derim

Post by Derim »

nema govora krkane ja orgazam ne odgađam nikad ja gdje god mogu ja ga trehnem a ponekad i nešto oderem jer bolan kurcu vrijeme prolazi :x :lol: :lol: :lol: :o
Post Reply