Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ne mislim da treba izjednacavati kvalitet sa duzinom trajanja zadržavanja penisa u vagini. Ljepsa je duža predigra (uključujući mnogo mnogo oralnog sexa) i onda samo opušteno ne voditi računa o tome da se nešto produžava nego samo prirodno i tada su obično orgazmi u isto vrijeme, pa makar nastupili samo nakon par minuta. A sama predigra tako fino napali partnere da je orgazam sasvim normalan nakon kratkog vremena i zaista je divan vrhunac.
Suprotno tome, ima onih koji misle da sto duze "guraju" postižu bolji kvalitet. Uh, ni slučajno. Jer ono okreni obrni pa nikako meni lično (a i mnogim curama s kojima sam pričala) postiže suprotan efekat - efekat dosade i želje da partner što prije završi pa samim tim se i cure češće pretvaraju da su imale orgazam.
Zato, pjetliči bolje se bacite na predigru i procitajte kakvu knjigu sa upustvima kako oralno zadovoljiti ženu, onda sve to iskombinirajte i tada će "mališa" doći kao šlag na tortu, a ako samo mališa učestvuje ili večinom mališa onda se šlag "razvodni"
hananah -. A sama predigra tako fino napali partnere da je orgazam sasvim normalan nakon kratkog vremena i zaista je divan vrhunac.
Suprotno tome, ima onih koji misle da sto duze "guraju" postižu bolji kvalitet. Uh, ni slučajno.
S obzirom da mi i onako treba jedno 40 minuta da odceifim da mogu doziviti orgazam, pa tako 2-3 puta na noc, mislim da nije fer da ga jos i odgadjam... a preigre znaju trajati po dva-tri sata...
hananah wrote:Pa ne mislim da treba izjednacavati kvalitet sa duzinom trajanja zadržavanja penisa u vagini. Ljepsa je duža predigra (uključujući mnogo mnogo oralnog sexa) i onda samo opušteno ne voditi računa o tome da se nešto produžava nego samo prirodno i tada su obično orgazmi u isto vrijeme, pa makar nastupili samo nakon par minuta. A sama predigra tako fino napali partnere da je orgazam sasvim normalan nakon kratkog vremena i zaista je divan vrhunac.
Suprotno tome, ima onih koji misle da sto duze "guraju" postižu bolji kvalitet. Uh, ni slučajno. Jer ono okreni obrni pa nikako meni lično (a i mnogim curama s kojima sam pričala) postiže suprotan efekat - efekat dosade i želje da partner što prije završi pa samim tim se i cure češće pretvaraju da su imale orgazam.
Zato, pjetliči bolje se bacite na predigru i procitajte kakvu knjigu sa upustvima kako oralno zadovoljiti ženu, onda sve to iskombinirajte i tada će "mališa" doći kao šlag na tortu, a ako samo mališa učestvuje ili večinom mališa onda se šlag "razvodni"
Eeee, sve je to opet individualno....ja ih znam koje vole po sat-dva...
Pa 2-3 sata je ok, to i govorim ali 2-3 sata maštovitosti, znači puno milovanja i ljubljenja, šaputanja, zatim oralnog sexa u kombinaciji sa ostalim zavrzlamama, a ne samo "guraj" i "guraj"
hananah wrote:Pa 2-3 sata je ok, to i govorim ali 2-3 sata maštovitosti, znači puno milovanja i ljubljenja, šaputanja, zatim oralnog sexa u kombinaciji sa ostalim zavrzlamama, a ne samo "guraj" i "guraj"
trpaj trpaj ?
ovdje se raspravlja o tehnickim detaljima a ne senzualnosti koja je valjda urodjena
zar bi da te neko miluje i mjeri prolazno vrijeme ?
,a preskoči guranje ??
žene su senzualne a muškarci sirovi sex
to je valjda jasno
ljudi treba se bicevat...pa da vidite sexa....sve nesto milovanje folovi..ko na filmovima,ono nesto se ko fol sexaju (cuj sexaju ) ma nigdje veze samo se drapaju...daj ba akcije....hoces,neces u 9 je Valter