Oralni sex (On)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tigris

Post by tigris »

znaci,sve ostalo je najbolje :D

jedni se na zube i zale :roll: :D :D
farky

Post by farky »

tehnika je individualna stvar, ne mogu izdvojiti nista posebno

u principu, najbolje je kad za vrijeme oralnog sexa nisam svjestan gdje sam :D

a najgore je kad svjesno to sve promatram :roll:
Lisac

Post by Lisac »

gdje, shta, kako? :D

da se radi o zdravoj radoznalosti josh 'ne sasvim upucenih' djevojchica (kakvih na ovom forumu ne fali) mozhda bi neko i pokushao 'priblizhiti materiju' :D, ali ovdje je najglasnija u pitalicama anais, kojoj (nadam se da me nece shvatiti pogreshno) chini mi se savjeti ovakve vrste mozhda najmanje trebaju. dodushe nije ni tigrici mahane, ali ona pita (opet mi se chini) vishe iz zabave. :D

e pa drage moje, anais na drugoj oralnoj temi (ona) reche kako ne postoje 2 iste i kako se svaka razlikuje od one druge. kako treba istrazhivati, pronalaziti i otkrivati osjetljiva mjesta. kako smo na razlichitim mjestima razlichito senzibilizirani. zashto onda mislite da postoji univerzalna 'tehnika' kada su mushkarci u pitanju. mozhda zato shto smo svi isti :D i rokcemo :D

o ovim stvarima se da prichati dok ne prodje erekcija :D :D no latinska poslovica kazhe da je ponavljanje majka znanja :D prema tome, vjezhbajte djevojke, samo vjezhbajte i necete morati vishe nishta pitati :D :D
silentbob

Post by silentbob »

nestasna wrote:
silentbob wrote:ludilo je kad sjedis u fotelji,gledas ligu prvaka,lagano pivara u jednoj ruci, drugom copas mezu, a mlada ga zada dole
joj sto ne mogu ovih filmskih postova, gdje si to ti sjedio i gledao ligu prvaka, s pivarom u ruci a mlada ga zadavala?
sjedio,a ona jos u ruci drzala mezu :)
anais_nin

Post by anais_nin »

Lisac wrote: e pa drage moje, anais na drugoj oralnoj temi (ona) reche kako ne postoje 2 iste i kako se svaka razlikuje od one druge. kako treba istrazhivati, pronalaziti i otkrivati osjetljiva mjesta. kako smo na razlichitim mjestima razlichito senzibilizirani. zashto onda mislite da postoji univerzalna 'tehnika' kada su mushkarci u pitanju. mozhda zato shto smo svi isti :D i rokcemo :D
jedno od mojih pitanja je bilo gdje djevojke najcesce grijese....jer to tesko da ces joj ispricati tokom ili neposredno poslije tog cina (ili uopste)....bilo bi glupo da ja odgovaram na to pitanje (mada bih vjerovatno mogla jer sam se naslusala dovoljno zalopojki iz usta mojih dobrih muskih prijatelja)...ono kao ma dobro mi je, ali......i onda ide referat...

i ne trazi se "univerzalna" tehnika....ali ima i kod nas nekih "caka" koje cesce pale nego sto ne pale...ali nece niko od nas da pocne da otkriva tajne dok vi ne pocnete konkretno odgovarati na ovoj temi...

da su ovi oko mene ovako sutili ko zaliveni nikad ja ne bih nista naucila....prvo teorija pa onda praksa :D
AmerVogosca

Post by AmerVogosca »

sve je to fino sjajno i krasno bajno dok nakon cina nepocne ljubljenje :-?
anais_nin

Post by anais_nin »

AmerVogosca wrote:sve je to fino sjajno i krasno bajno dok nakon cina nepocne ljubljenje :-?
vjerovao ili ne, ima ih koji se posebno na taj dio loze :D
silentbob

Post by silentbob »

ima nesto u cinu ljubljenja nakog onoga....mene pali pravo....jednom mi je bilo sega jer sam konto da se posredno ljubim sa cunom :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Felacio 101 :lol:

The Basics
Too often oral sex is initiated by sucking on the penis. To achieve a more powerful orgasm, it is better practice to start with some teasing. With the exception of a quickie, fellatio should be started with some well placed teasing. Start by kissing and licking around his penis, on the inner thighs, then on to his testicles, and then slowly up his shaft towards his glans (the head of his penis). Once you get there, use your tongue to tickle him around the glans, and especially on his frenulum, the split on the underside of his penis. At this point, he should be hard as a rock and super-sensitive to everything that you do. You can continue teasing if you like, but we don’t recommend teasing too long, as this can become frustrating for the receiver.

One common problem women performing fellatio make is using only their mouth to repeatedly stroke his penis. They continue doing this until either it works, or they get a sore jaw and neck. A good “blow job” should not be too repetitive, should include stroking using a hand and the exploration of his testicles, thighs and (if you and he like) the anal region. By mixing up your style, you allow your muscles to relax, you can avoid getting a sore neck and you can improve your performance.

How you mix it up should depend on what your partner’s likes. Although there is a lot to say about fellatio that can get the job done in a matter of minutes, it is the longer ones that usually result in more intense orgasms, and coincidently are remembered. (Click here to read about stroking techniques).

It is a good idea to keep an eye on his scrotum (his testicle “sack”), as it is usually a good indicator of how close he is to coming. As a guy gets closer to climax, the skin on his scrotum tightens and pulls his testicles towards his body to warm them up. You can let this happen on its own, or help out by stimulating his testicles with a hand, tongue, or mouth.
anais_nin

Post by anais_nin »

Felacio 202

More Advanced

Once you get the basics, and are comfortable and experienced with them, there are a lot of options to increase the pleasure. One option is using lubricants on his shaft. This will allow you to stroke faster without causing irritation. There are a wide variety of products that can be used,this includes: flavored lubricants, lubricants that heat up when blown on or rubbed, water based, oil based and many others. On this note, using whipped cream, spreads, and other food can also be incorporated to make the “blow job” more erotic.

Sex toys can add more stimulation. Whether it is a regular vibrator, a vibrating cock ring, or an oral simulator, these toys can greatly intensify the stimulation. These days, there is virtually a sex toy for everything and everyone, so check out our toy store to find a product that is perfect for you.

If your man likes to experiment, we recommend stimulating his prostate gland with your finger or an anal toy to take his orgasms to a whole new world of pleasure. For more information on this, please refer to the anal play article.

Another more difficult to master skill is deep throating. In this, the performer takes the entire penis into the mouth and down the throat - hence the name. In many cases, the sensation is so intense that climax in men comes quickly. As enjoyable as this may be, it takes time to learn to control your gag reflex. You can train your gag reflex by trying to take as much of the penis as you can when performing fellatio. Your partner should restrain from any thrusting during this exercise! With time, you will be able to go deeper and deeper, until finally you’ll be able to take the whole thing.
maccarona

Post by maccarona »

silentbob wrote:ima nesto u cinu ljubljenja nakog onoga....mene pali pravo....jednom mi je bilo sega jer sam konto da se posredno ljubim sa cunom :lol:

interesantno :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Ejaculation
Most men find it very erotic to have a partner swallow their semen, but if you really don’t feel comfortable with it, don’t do it. Options include: catching it in your mouth, then spitting it out; using a tissue to catch it; or, just letting it shoot and clean up the mess afterwards. To find out more about semen, we suggest reading our article on male ejaculation.

Many women stop performing fellatio right after their man ejaculates. Instead, you should continue to gently stimulate orally or with your hand for a minute or two longer. After a climax, the penis becomes much more sensitive, so try giving it to him a little longer. Be careful though, some men find this after-play too intense to handle.

Warnings and Suggestions

Very few men like the feeling of teeth on their penis. Teeth can cause discomfort, cuts, and scratches to the skin if you are not careful. This is easily avoided by tucking your lips around your teeth before you take the penis in your mouth.
vratnik

Post by vratnik »

Svaka pali, svaka dobija. Uzmite ga u usta i nema greske. Mi smo jednostavni. Sta god da radite, u redu je.
Ako vam se gricka izvadite protezu. Ne grickati!
Meni je vazno da kontakt nikad ne prestaje, ruka na mudima, usta puna posla, (khm, khm). Koristiti chunu kao didge. (kao zujati, ili mumljati ili kako vec dok je cuna u ustima, ko nije probao ne zna.. a vrijedi)
PS: ne znam zasto se se svi okomili na silentboba? Ovo sa ligom sampiona i pusenjem je mrak. Ne daj se silent. Sta je dame, pa nije valjda da vas muski nikad tako ne zadovolje da vi recimo i sljedeci dan sa blazenim osmjehom lebdite i dok vam je dragi "zauzet" gledanjem fudbala, fino pridjete, otkopcate slic i pocnete?! Ako to ne radite, vrijeme je da pocnete.
A oni muskarci kojim se to ne svidja nek se ne javljaju posto to nisu.
silentbob

Post by silentbob »

maccarona wrote:
silentbob wrote:ima nesto u cinu ljubljenja nakog onoga....mene pali pravo....jednom mi je bilo sega jer sam konto da se posredno ljubim sa cunom :lol:

interesantno :D :lol:
jasta je :lol: :lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma zubi su ok, samo jebeno je kad proteza ostane zakacena na penisu :D:D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

vratnik wrote: Sta je dame, pa nije valjda da vas muski nikad tako ne zadovolje da vi recimo i sljedeci dan sa blazenim osmjehom lebdite i dok vam je dragi "zauzet" gledanjem fudbala, fino pridjete, otkopcate slic i pocnete?! Ako to ne radite, vrijeme je da pocnete.
vjerovao ili ne, nisu svi muskarci ludi za fudbalom :D
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
vratnik wrote: Sta je dame, pa nije valjda da vas muski nikad tako ne zadovolje da vi recimo i sljedeci dan sa blazenim osmjehom lebdite i dok vam je dragi "zauzet" gledanjem fudbala, fino pridjete, otkopcate slic i pocnete?! Ako to ne radite, vrijeme je da pocnete.
vjerovao ili ne, nisu svi muskarci ludi za fudbalom :D
pa da,ima jos sportova :lol:
novalic

Post by novalic »

moj najvise voli klizne sportove 8-)
silentbob

Post by silentbob »

jasta brate,najbolje je :D ...klizanje,plazanje,uklizavanje...samo nek je sklisko kako treba :D :D
novalic

Post by novalic »

eto, ode tema u helac.. mislim.. u sport :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Ne dam ja temu :D:D

Gdje si novo ljubim te u anagram :D:D:D:D
novalic

Post by novalic »

hornito, jel' bi ti sa mnom upraznjavao oralni 8-)
horns&drums

Post by horns&drums »

novalic wrote:hornito, jel' bi ti sa mnom upraznjavao oralni 8-)
Sta? Sat higijene? Moze ali ako imas svoju cetkicu i ako ne prskas puno :D:D Ja prskam :D 8-)
novalic

Post by novalic »

ja uvijek nosim kabanicu.. joj.. ne na kisu bez kabanice 8-)
štzngrm

Post by štzngrm »

napraviš mezu, otvoriš vino, pustiš omiljeni film i spustiš ženu da ne priča :lol:
Post Reply