moj jedan jaro... je znao reci... kada se pozdravljao s curama..
ljubim te gdje piskis
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
samo tako nastavi, zaradices 10 na ispitutigris wrote:isto tako nije lose da je gledate sa divljenjem ono zabezeknuto kao da prvi put vidite ili kao da vidite pravu veneru
ovo me anais isibala pa mram da pisem
anais_nin wrote:samo tako nastavi, zaradices 10 na ispitutigris wrote:isto tako nije lose da je gledate sa divljenjem ono zabezeknuto kao da prvi put vidite ili kao da vidite pravu veneru
ovo me anais isibala pa mram da pisem![]()
ima obnovit godinu....Bumbar wrote:anais_nin wrote:samo tako nastavi, zaradices 10 na ispitutigris wrote:isto tako nije lose da je gledate sa divljenjem ono zabezeknuto kao da prvi put vidite ili kao da vidite pravu veneru
ovo me anais isibala pa mram da pisem![]()
ja cu da ga padnem
Ne kontam sta ne volis?Grozny wrote: inace, te klitoralno ne volim nesto...to mi nekako ko iznudjeno bude..
ja sam svoje rekla davno na tu temu i to na temi "misterije zenskog orgazma"....to nisam nikad i mislim da necu nikad skontati...ako ja nekome moram glumiti da mi je dobro u krevetu cak i kad nije sta cu uopste s tim likom?'?tigris wrote: a anais sto se tice tog da osluskuju disanje i dr znakove moram reci da to ne znaci puno za muskarce kad svi znamo da zene cesto glume zadovoljstvo
anais_nin wrote:Ne kontam sta ne volis?Grozny wrote: inace, te klitoralno ne volim nesto...to mi nekako ko iznudjeno bude..![]()
pa ako ne volis oralno eto ti u startu minusa...to se definitivno tokom osjeti....i te iznudjene situacije su najodvratnije....ono sto mi je najzinimiljivije je da sam susrela jako puno muskaraca koji ne vole davati oralni (pa onda to i ne rade), ali ni jednog koji ne voli da dobiva oralni...naravno, ima i brdo zena koje ne vole davati oralni, ali svejedno to rade....spolne razlike![]()
nego eto idemo dalje za one kojima taj zadatak nije mrzak....evo ovako ukratko par savijeta koji poticu iz grupnih sesija AFZa![]()
jednu stvar sam vec spominjala, ali posto se zene konstantno zale na nju eto da je ponovim....klitoris nije iste duzine, velicine, senzitivnosti, kod bilo koje 2 zene...znaci sa svakom novom, pocinje novo istrazivanje....ako ne znas, ne vidis, ne kontas PITAJ...ako ti se ne pita ima ispitivat teren rukom, valjda se po njenim reakcijama moze zakljuciti gdje je sta....
druga stvar gdje oba pola grijese...tijelo nam nije isto....taj osjetljivi dio tijela nam nije isti....razlicito reagujemo na isti nivo pritiska, ritam itd itd....ono sto muskarci obicno rade je zadaju tempo i pritisak dole koji oni ocekuju tokom oralnog (i zene to isto rade) tako da cesto bude preintenzivno, pregrubo, prebrzo prebrzo....pokusajte malo osluskivati njeno disanje, njene pokrete, pa se drzite stvari na koje ona pozitivno reaguje....
treca i jako bitna stvar....poenta NIJE orgazam...ok moze ona svrsiti a da cijeli proces ionako bude bezze...a mislim da vam to nije u interesu...znaci oralni nije maraton do njenog orgazma....cijeli proces bi trebao biti prijatan.....jos konkretnih savijeta slijedi...to be continued
Jedan moj jaro je jos ekstremniji, on je govorio curama "Ljubim te kad piskis"novalic wrote:![]()
moj jedan jaro... je znao reci... kada se pozdravljao s curama..
ljubim te gdje piskis