mobiteli i lijepo ponašanje:)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

danas

Post by danas »

ja nemam mobitel... :roll: :roll: :D
zena21

Post by zena21 »

ja se ne javljam samo dok vozim i dok radim... ono :oops: :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

blah dupli :-) :-)
Last edited by Bea_Trix on 14/08/2007 14:20, edited 1 time in total.
Sogan

Post by Sogan »

danas wrote:ja nemam mobitel... :roll: :roll: :D
get a life!
Lace

Post by Lace »

sto ce ti kad imas prijemnik ugradjen u glavi...ostalo ti od zadnje otmice koju pocinise vanzemaljci :D

p.s. da se ne prepadnu djeca, vanzemaljci postoje samo u razvijenim zemljama :D

:)
danas

Post by danas »

Lace wrote:
sto ce ti kad imas prijemnik ugradjen u glavi...ostalo ti od zadnje otmice koju pocinise vanzemaljci :D

znam :D
samo me jebe sto kad idem u BH moram da uzmem jedan, dole i dalje nerazvijeno, primitivizam :D :D
Lace

Post by Lace »

danas wrote:
Lace wrote:

samo me jebe sto kad idem u BH moram da uzmem jedan, dole i dalje nerazvijeno, primitivizam :D :D
sacekaj da te opet otmu pa neka ti urade upgrade :D i objasni im da ti treba primitive level :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

ma nije to stvar primitivnosti :D nego je brate tacno da se ovdasnji svijet dokopa te tehnike bas onako papanski :D u inostranstvu odrasli ljudi ako posjeduju mobitel, ili ga nose samo kad im treba ili imaju takav posao, a kod nas djeca od cetrnaest godina se ponasaju ko da su vlasnici milionske kompanije i moraju biti budni 24h ili haman doktori pa primaju pozive u po noci :D u inostranstvu samo tinejdzeri luduju za mobitelima :D uglavnom.

niko meni o bontonu :roll: :D
danas

Post by danas »

Lace wrote:
danas wrote:
Lace wrote: sto ce ti kad imas prijemnik ugradjen u glavi...ostalo ti od zadnje otmice koju pocinise vanzemaljci :D

sacekaj da te opet otmu pa neka ti urade upgrade :D i objasni im da ti treba primitive level :D
sad ce doci dajdzic da kaze, nece ni grom u koprive dva puta :D :D
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:ma nije to stvar primitivnosti :D nego je brate tacno da se ovdasnji svijet dokopa te tehnike bas onako papanski :D u inostranstvu odrasli ljudi ako posjeduju mobitel, ili ga nose samo kad im treba ili imaju takav posao, a kod nas djeca od cetrnaest godina se ponasaju ko da su vlasnici milionske kompanije i moraju biti budni 24h ili haman doktori pa primaju pozive u po noci :D u inostranstvu samo tinejdzeri luduju za mobitelima :D uglavnom.

otprilike tako... :D
a sve ce ovo prestati sad kad i vi dole dobitete 'nacionalni roaming' :D :D
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:ma nije to stvar primitivnosti :D nego je brate tacno da se ovdasnji svijet dokopa te tehnike bas onako papanski :D u inostranstvu odrasli ljudi ako posjeduju mobitel, ili ga nose samo kad im treba ili imaju takav posao, a kod nas djeca od cetrnaest godina se ponasaju ko da su vlasnici milionske kompanije i moraju biti budni 24h ili haman doktori pa primaju pozive u po noci :D u inostranstvu samo tinejdzeri luduju za mobitelima :D uglavnom.

otprilike tako... :D
a sve ce ovo prestati sad kad i vi dole dobitete 'nacionalni roaming' :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja ljudi uopste ne znam svoj broj telefona :D Ne znam ni kucni :D jedino znam broj muzevog moba :oops: :D
danas

Post by danas »

Minnela wrote:
mamica 31 wrote:ja ljudi uopste ne znam svoj broj telefona :D Ne znam ni kucni :D jedino znam broj muzevog moba :oops: :D
Dobro si ti :roll: Ja ne znam ni muzev :roll: :D :D
ni ja... :roll: ne znam ni jedan broj telefona, sve na jebenom speed dialu... :roll: pardon, alien chipu u glavi :D :D

ali se zato sjecam broja telefona moga momka iz 1989-e :shock: :shock: :roll: :D
Lace

Post by Lace »

mamica 31 wrote:ja ljudi uopste ne znam svoj broj telefona :D Ne znam ni kucni :D jedino znam broj muzevog moba :oops: :D
ja znam samo kucni :-? :D
Lace

Post by Lace »

danas wrote:
Minnela wrote:
Dobro si ti :roll: Ja ne znam ni muzev :roll: :D :D
ni ja... :roll: ne znam ni jedan broj telefona, sve na jebenom speed dialu... :roll: pardon, alien chipu u glavi :D :D

ali se zato sjecam broja telefona moga momka iz 1989-e :shock: :shock: :roll: :D
:D :D

upravo sam odlucila provjeriti hocu li se sjetiti broja svog bivseg momka iz 94-e...i sjetila sam se :D

:lol: :lol:
Last edited by Lace on 14/08/2007 15:37, edited 1 time in total.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

to se zovu prvi znaci senilnosti. To, kad se sjecate stvari od ihihi godina :D :D :D
i nista mi gore nema kada neko izvadi mobitel da ukuca moj broj, a ja kazem " eh kad bih ja znala koji mi je broj" :roll: Ispada kao da necu da kazem :D
a ne znam ni ukucat broj u mobitel :D muz me zove tehnicki ignorant :D

a sramote. Neki dan muza pitam gdje su diskete :lol:
eto, sta ti ovaj porodiljni moze uradit :D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

odgovarate li na poruke/propustene pozive ili ne? i je li pristojno ne odgovoriti :D ono, znaci li to, odhebi lezerno :D imam kulturolosko-civilizacijskih problema pipl :D naime, dopisivala sam se porukama sa djevojkom koja je strankinja, nisam odgovorila na jednu poruku i ona je ljuta :D
zena21

Post by zena21 »

na propustene pozive ne odgovaram... smatram da ce neko, ako me treba, pozvati opet...

na sms uglavnom odgovorim, jer i ja mrzim kad neko ignorise moj sms :D
tech10

Post by tech10 »

Pa koliki mu je? :lol:
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

zena21 wrote:na propustene pozive ne odgovaram... smatram da ce neko, ako me treba, pozvati opet...

na sms uglavnom odgovorim, jer i ja mrzim kad neko ignorise moj sms :D
isto tako sa pozivima :D

a odgovoriti na sms je deset sekundi :roll:

ovo mi se slucajno dogodilo :D
danas

Post by danas »

Minnela wrote:
danas wrote:
Minnela wrote: Dobro si ti :roll: Ja ne znam ni muzev :roll: :D :D

sigurno je bila velika ljubav u pitanju :roll: :D :D
ma jok :D nego je to vjerovatno bio zadnji broj koji sam morala 'okretat' da nazovem :lol:
Yamahalac

Post by Yamahalac »

ja vala na svoj odgovaram u 95% situacija, sms uvijek, u neko normalno vrijeme se javim, kasno teze, ako je situacija takva da bi nekome smetao ton onda ga stavim na silent i javim se kasnije
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:odgovarate li na poruke/propustene pozive ili ne? i je li pristojno ne odgovoriti :D ono, znaci li to, odhebi lezerno :D imam kulturolosko-civilizacijskih problema pipl :D naime, dopisivala sam se porukama sa djevojkom koja je strankinja, nisam odgovorila na jednu poruku i ona je ljuta :D
i ja imam kulturoloske probleme :D kad sjedim u sarajevu sa nekim i zvoni mi telefon ili dobijem sms :D ja podjem da procitam ili odgovorim a onda ispadnem nekulturna :D ko biva samo za telefonom visim :roll: :D
Motokultivator

Post by Motokultivator »

Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:odgovarate li na poruke/propustene pozive ili ne? i je li pristojno ne odgovoriti :D ono, znaci li to, odhebi lezerno :D imam kulturolosko-civilizacijskih problema pipl :D naime, dopisivala sam se porukama sa djevojkom koja je strankinja, nisam odgovorila na jednu poruku i ona je ljuta :D
i ja imam kulturoloske probleme :D kad sjedim u sarajevu sa nekim i zvoni mi telefon ili dobijem sms :D ja podjem da procitam ili odgovorim a onda ispadnem nekulturna :D ko biva samo za telefonom visim :roll: :D
da, hm :D mene bas te stvari zanimaju, posto sam politeness freak :-) :-) kad sam u drustvu koje cesto vidjam ne gasim ga i javljam se, a kad sam sa nekim koga dugo nisam vidjela, nekad ga ugasim... nekad ne :D u principu, mislim da se treba ispricati i otici od stola da razgovaras :-) :-) :-)

a valjda i poslati izvinjenje ako ne odgovoris odmah na sms...
Post Reply