kako ona odlucicar-x wrote: ko da ja tu mogu nesto da promijenim, kako god da se ona odluci..
ili moje prezime ako te zenim
ponudio si joj
Moderator: anex
pa normalnodanas wrote:kako ona odlucicar-x wrote: ko da ja tu mogu nesto da promijenim, kako god da se ona odluci..![]()
![]()
![]()
ili moje prezime ako te zenim![]()
![]()
ili te ne zenim
![]()
ponudio si jojsvasta nesto
![]()
![]()
Ja sam jos na dvici po pitanju broja prezimena.danas wrote:bravo vozdraVozdra_123 wrote:ja sto su se ove tete pomamile![]()
sve njih treba u kuhinju gdje im je mjesto![]()
sta vi mislite kad budem imao 4 zene da sve 4 imaju svoja prezimena
niposto![]()
![]()
ja imam 5 prezimena!jedno rodjeno (pravo mudzahedinsko
![]()
) i onda po jedno od svakog haremlije
![]()
![]()
par za i ti slicno razmisljas ?danas wrote:djeca ste vi...
mlad si ti vozdraVozdra_123 wrote:wow....
i'm speechless....
da li vi ostali "stariji" ovako slicno mislite?
a ostale cure?
na sta ovo drustvo ide? cini mi se unazad prema zivotinjskim nagonima
niste vi naivni... pa brak nije totalitarna institucija... u kojem ni jedan clan nema nikakve individualnosti, vec su podredjeni samo braku kao takvom...Vozdra_123 wrote:par za i ti slicno razmisljas ?danas wrote:djeca ste vi...![]()
![]()
znao sam ja da ste vi tete pravi lisice![]()
mi muskarci ispadnemo naivke
Bravo Vozdra.Vozdra_123 wrote:zajebanciju na stranu...
zasto neke cure ovdje uzimaju kao razlog sto treba zadrzati svoje prezime kao sta ako se razvedemo![]()
![]()
ako cemo poceti brak sa pricom o razvodu sta onda imamo uopste pricati o braku
upala wrote:ja nevidim ovde nikakav problem u zadrzavanju prezimenaa....cak u nekim religijama stoji da se zena nesmije pripisivati tudzem rodu!!!!znaci uzimati tudze prezime kao svoje
dalje sta vam smeta ako vam zena zadrzi svoje pored vaseg prezimena et to meni nije jasno?!?!!?
![]()
![]()
![]()
Ovako:sanaman wrote:a u cemu je problem ako uzmes prezime svog buduceg muza ?ja nevidim ovde nikakav problem u zadrzavanju prezimenaa
kao sto rekoh zahebane ste vi cure sve odredaPR80. wrote:Ne zaboravi da ce taVozdra_123 wrote:dobro ja znam sta mi sada treba....
neka koja ima para tako ako se razvedemo da je ja opeljesim![]()
tvoja
buduca supruga uvijek biti bar jedan korak ispred tebe.
![]()