Reklame koje vas iritiraju

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

r_faruk

Post by r_faruk »

ma hajd kad je na tv pa mozes i prebaciti na nesto drugo, al kad ih pocnu "vozat" po ulici.......................................
paauk

Post by paauk »

oni iz viljabaha jos nisu stigli na zabavu :D :D :D :D
alek

Post by alek »

i ona: gomila zena sjedi za stolom i udise :? neku kafu iz kese
traje vjecnost
:D
sulesavic

Post by sulesavic »

Najnovija - Moderne djevojke, koristite li Mopled? ERATO. Bilo je pitanje dana kad æe se neko njih sjetiti iskoristiti
flora.sa

Post by flora.sa »

sulesavic wrote:Najnovija - Moderne djevojke, koristite li Mopled? ERATO. Bilo je pitanje dana kad će se neko njih sjetiti iskoristiti
uh...cijeli dan pjevusim...meni je lako :D ...nije mi lako :D ...meni je lako :D ...zaraza :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

joj mogo bi roman napisati o ovoj temi :D

sjecal se ko one od prije par godina, mislim da je za ariel, lafo neki par, i govori on "ja sam iz pariza" ona: "A ja iz toskane" i onda zajedno kazu "i tako je rodjena velika ljubav" :? nidje veze

onda ono HAJDE DA TRAZIMO ZAKOPANO BLAGO arggggggggggh :x

pa onaj seljak sa kockastom glavom sto je odabrao profesiju slobodnog novinara da bi mogo istrazivat deterdzente :lol: :x

anorexicar sto reklamira tajd :x

onda za neki deterdzent, zaboravih koji, kad safata curu pa joj izlije mrlju na majicu....a ona kao vrisne...aaaah....to samo u reklami moze....u stvarnosti bi mu samarcinu zavezala da se ne digne :D

da ne zaboravim jebeni OUST....argh osipam se cim se sjetim reklame...drugi osvjezivaci zraka samo prikriju neugodne mirise i sve je jos gore...ali oust razgradjuje neugodne mirise...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :x :x :x :x :x

"moja prijateljica ivana je savrsena gnjavatorica" :lol:

molfix i coca cola su mi super. i ova nova za karlovacko sa zerom i severinom je legendarna :D djurin arix je dobar isto, haman jedina reklama za deterdzent da lici na nesto :)
bug

Post by bug »

generalno me :D nerviraju :D generalno me sve :D:D nervira :D
al vidjeh jednu simpaticnu za neku :D majonezu, tata znamo da ces biti gladan kad dodjes pa smo ti ja i mama ostavile sendvic :oops:... bananu :roll: :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja volim one malo starije niveine reklame :D stvarno su kvalitetne
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Upakuju naši biznismeni sok od smreke prije nego nam i to neko klepi, kako bi izgledala reklama?

Meni se sviđa prva erotska tv. reklama u ex. YU za sokove sa ljekovitim biljem: Ž, iz Slovenije.

Kad radio-reklama ima dio poruke: Dođite i uvjerite se, ne idi ni za živu glavu!
bato99

#60 Re:

Post by bato99 »

irfan2 wrote:e bas ovih dana zebancija medju rajom ....
savrseno mucenje: zatvoris nekoga u prostoriju sa velikim monitorom koji je recimo nemoguce razbit..iza neprobojnog stakla ili tako nesto
i pustas mu po cijeli dan reklame za deterdjente....

sto bi rekli, za ispiranje vesa i mozga :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5ar5rovic

#61 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by 5ar5rovic »

Postovi uglavnom tretiraju TV reklame pa ne znam jesam li na pravom mjestu. Ipak, užasno me nervira što ne mogu doprijeti do dubine reklame u kojoj nam "Oni šalju signale". Ista se firma takođe reklamira sa sloganom "24 sata sa vama". Pošto se radi o Fabrici duhana Sarajevo, ne mogu prepoznati skrivenu poruku ko šalje signale ???, kakve signale ??? kome šalje signale ??? Merylin Monroe, Humphrey Bogart, Winston Churchill, oni nam šalju signale ??? Jedino što je sigurno da je 24 sata sa korisnicima proizvoda FDS-a je latentna opasnost prisutna 24 sata sa vama. Na kraju, vjerujem da tamo niko nema pojma šta to znači ali nažalost, nemaju ni blizu smisla za reklamiranje nečega što se ne smije reklamirati, kao što to savršeno radi Tvornica duhana Rovinj.
bato99

#62 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by bato99 »

5ar5rovic wrote:Postovi uglavnom tretiraju TV reklame pa ne znam jesam li na pravom mjestu. Ipak, užasno me nervira što ne mogu doprijeti do dubine reklame u kojoj nam "Oni šalju signale". Ista se firma takođe reklamira sa sloganom "24 sata sa vama". Pošto se radi o Fabrici duhana Sarajevo, ne mogu prepoznati skrivenu poruku ko šalje signale ???, kakve signale ??? kome šalje signale ??? Merylin Monroe, Humphrey Bogart, Winston Churchill, oni nam šalju signale ??? Jedino što je sigurno da je 24 sata sa korisnicima proizvoda FDS-a je latentna opasnost prisutna 24 sata sa vama. Na kraju, vjerujem da tamo niko nema pojma šta to znači ali nažalost, nemaju ni blizu smisla za reklamiranje nečega što se ne smije reklamirati, kao što to savršeno radi Tvornica duhana Rovinj.
šalju signale raka pluća
tranquil

#63 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by tranquil »

Furka na indijance - dimni signale, lula mira, folovi :D
5ar5rovic

#64 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by 5ar5rovic »

tranquil wrote:Furka na indijance - dimni signale, lula mira, folovi :D
Ako je zaista to zamisao FDS kojom je pokrio sav medijski prostor i put prema... svim gradovima u BiH, onda su svojom glupošću bez konkurencije trajno zakovani na šampionskom mjestu. Koji indijanci... Koja Drina i Aura.
Za Churcilla znam da nije bio indijanac, e za Merylin već nisam siguran...
Proizvođaći nakon nekog vremena povuku svoje gluposti iz medija, ali SIGNALI traju li traju i šire se ...
Odron!!!
Topla voda

#65 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by Topla voda »

sve me reklame iritiraju
sve
nervira me kompletna potrosacka kultura
molim boga da neko izmisli tv sa peep efektom,ko sto su nekad bili videorekorderi,koji su zaustavljali snimanje kad krenu reklame,kad se snima preko tajmera,pa ga nastavljali poslije reklama.
ovo je vani bilo
kad jednom bude tv sa peep efektom,da cim krenu reklame ,zavrti na neki drugi kanal..ja cu bit sretan i prvi cu ga kupiti
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#66 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by ladyblue18 »

Topla voda wrote:sve me reklame iritiraju
sve
nervira me kompletna potrosacka kultura
molim boga da neko izmisli tv sa peep efektom,ko sto su nekad bili videorekorderi,koji su zaustavljali snimanje kad krenu reklame,kad se snima preko tajmera,pa ga nastavljali poslije reklama.
ovo je vani bilo
kad jednom bude tv sa peep efektom,da cim krenu reklame ,zavrti na neki drugi kanal..ja cu bit sretan i prvi cu ga kupiti
mislim da takvo nesto vec postoji i to nekoliko godina u SAD-u, zove se TIVO ako se dobro sjecam :)
dezurni_ucenik

#67 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 03:56, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#68 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by mIRCerka »

Sve i jedna reklama sa Damirom.
tech10

#69 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by tech10 »

Meni je mrska ona :Likval je obavezni dio moje kuhinje.
Skyfox

#70 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by Skyfox »

odkud jorgovan :roll: komsinice jeste ovo trazili (narkichki osmjeh)
malosutra81

#71 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by malosutra81 »

Skyfox wrote:odkud jorgovan :roll: komsinice jeste ovo trazili (narkichki osmjeh)
:oops: molim lijepo, reklama ide ovako:
"dok se okrenes proljece gotovo...prodje jorgovan..." u to druga ulijece: "E, nemoj!, Proljece traje dok ja to kazem i jorgovan mirise dok ja to hocu...."
(dalje ne znam tekst, jer taman stignem da cujem ovo dok ne nadjem daljinski i presaltam... :oops: )

kunem se da mi se povraca na ovu reklamu...

a druga je ona (isto na temu deterdzenata) kad mama i cerka s prozora gledaju komsinicu kako stere ves...i kao mama uoci neku flekachu na njenom carsafu...eto valjda slab joj taj njen deterdzent pa nije mogao oprati :-) :-) :-)
jasko_ba

#72 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by jasko_ba »

mIRCerka wrote:Sve i jedna reklama sa Damirom.
:mrgreen: :thumbup: vala ih i ima zadnjih dana ko nikad...sve za konstitutivnost :run:
Last edited by jasko_ba on 18/12/2008 00:05, edited 1 time in total.
zalizani

#73 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by zalizani »

titula the worst shit ever ide u ruke
Ovo nisam ja,ovo je moja Shauma
Cholina_Lokica

#74 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by Cholina_Lokica »

kad vidim ono dvoje kindercadi sto prljaju majicu i stavljaju rajcicu ispod kragne kao tajnu mrlju, i super mama to sredi vanishom, najradije bih glavom razbila tv :x :x :x :x
tranquil

#75 Re: Reklame koje vas iritiraju

Post by tranquil »

Mogu li se pominjati radio reklame? :lol:

Znam par upečatljivo iritantnih, starijih, iz vremena dok je radio Kameleon još uvijek bio samo lokalni radio u Tuzli.

DIjalog na ulici:
- "Gospođo, gospođo, nešto vam se puši iz cegera"
- "Ah to je friško pecivo iz pekare Hukić, probajte".

Ili druga, počinje sa glasom naratora:

"Pustinja Sahara, 50 stepeni na suncu, u hladu čak i više. Dvojica idu, iscrpljeni"
- "Vode, VODEEEE"
- "Pijeska, PIJESKAAAAAAA"
- "Pa ti si lud, pijesak je svuda oko nas"
- "EEEEE, ali pravi kvarcni pijesak, e to mogu pronaći samo u ...." (davno je bilo hebiga zaboravih preduzeće što je proizvodio kvarcni pijesak :lol: )
Post Reply