Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_MaYa_ wrote:a samo ste podvrdilo ono šro sam već znala.. da ste patetične cure...
jadne i usamljene dirkaju se i šute o tome ko da ej ne znam šta loše u tome...
fuj sramim se ženskog roda u bosni.... da žalost bude veća.. posjećenost teme o varanju je i to kako bogata, jer sve što rade je da se jebu i to na onaj seljači primitivni način, otmeš frajera il varaš psotojećeg....
il sjećam se dobro scene, ja s tipom u autu i jebemo se , da mi se jebemo aha, i onako parking kao i sva druga jebališta... i neko auto stade ispred nas, nagovorim tipa da iziđe da pomogne tipu da ga upali... gdje cu aj po mraku hodati... a on kaže... cura se sakriva... aaaaaj seljankeeeeeeee
ne mogu da shvatim da se neko jebe u autu?! ako si toliko siromasan da nemas svoj stan onda bar imas valjda dovoljno para za hotel?! a ako nemas para ni za hotel, e onda brate, ti imas vecih problema nego da razmisljas ko se kako samozadovoljava. meni neki dan nudi jedna lokalna studentica sex u njenom golfu, a ja se samo pitam odakle joj obraz da misli da sam toliko ocajan pa da bih pristao na sex u autu???? svasta ima u ovoj jadnoj i cemernoj bosni...
a sad definitivno znam da se ne jebeš kakva izjava ama sad sam 100% sigurna da pičke vidio nisi ... ili ti baš nisu sve na broju.... ili čekaj ima još jedno ili a to je da imaš toliko love pa plaćaš sex jer koji bi normalan muškarac odbio sex s studenticom u NJENOM golfu... pa ja bi ga prihvatila
stari provaljen si ... aj pali
pa frajeru kreneš van ovo ono... vi u autu i digne ti se, ... i ti već došao do grada, aha... znam vratiš se kući upališ svijeće romantika muzikica... naravno, kad gledaš puno filmova...
ma šta u autu, na autu
vjerovala ti ili ne ja ne mogu da stignem da jebem sve sto mi se nudi. i ti bi bila ta, ali bih te vjerovatno odbio jer bi se nasla bolja i opet ne bih imao vremena za nekoga kao sto si ti.
konkretno ovu malu nisam jebao jer se ne oblaci po mom ukusu pa makar imala svoj stan a ne golfa. a u golfu ne bih jebao jer to je za ocajnike, cak i spontano ako dodje do toga i nemam gdje da je vodim opet mogu uzeti hotel u svako doba dana ili noci.
a ako bih bio u tako ocajnoj situaciji da nemam para da platim hotel makar u hadzicima onda mi sigurno ne bi bilo do sexa.
jebao sam ja prije i na plazi i u haustoru i na klupi, ali to je bilo kad sam bio tinejdzer i mislio da je sex podvig a ne samo zabava.
micika wrote:Ajme Pape sta ucini od tebe ta nemoralna mahala
Ps:te amo mucho
Mici dusho, ovo gore uopce nije nemoralno i neprikladno za Mayinu temu. Percipiraj to kreativnim dijelom svoje dushe. Ik hou van je! (Mici, ... ovo znachi - ja te volim) ... eh, ... mozes misliti kako to ruzno zvuchi kad se uzivo kaze. Nema na dunjaluku jezika da loshije zvuchi.
Hm nije da nisam kreativna al' nejse
Nego pusti mayu i jezik,jesil' ti mene pozelio hajd naleti na kafu,tu sam jos mjesec dana
micika wrote:
Hm nije da nisam kreativna al' nejse
Nego pusti mayu i jezik,jesil' ti mene pozelio hajd naleti na kafu,tu sam jos mjesec dana
A co`ek, ... na putu???
na putu za ahiret ako treba
OK, ... njemu 72-ije (mozda), a meni ti, ... opet (mozda). Ni njemu ni meni nije nista sigurno. Sad ce me anamoni napasti jer je njemu kao, .... sigurno.
simster wrote:
a sad definitivno znam da se ne jebeš kakva izjava ama sad sam 100% sigurna da pičke vidio nisi ... ili ti baš nisu sve na broju.... ili čekaj ima još jedno ili a to je da imaš toliko love pa plaćaš sex jer koji bi normalan muškarac odbio sex s studenticom u NJENOM golfu... pa ja bi ga prihvatila
stari provaljen si ... aj pali
pa frajeru kreneš van ovo ono... vi u autu i digne ti se, ... i ti već došao do grada, aha... znam vratiš se kući upališ svijeće romantika muzikica... naravno, kad gledaš puno filmova...
ma šta u autu, na autu
vjerovala ti ili ne ja ne mogu da stignem da jebem sve sto mi se nudi. i ti bi bila ta, ali bih te vjerovatno odbio jer bi se nasla bolja i opet ne bih imao vremena za nekoga kao sto si ti.
konkretno ovu malu nisam jebao jer se ne oblaci po mom ukusu pa makar imala svoj stan a ne golfa. a u golfu ne bih jebao jer to je za ocajnike, cak i spontano ako dodje do toga i nemam gdje da je vodim opet mogu uzeti hotel u svako doba dana ili noci.
a ako bih bio u tako ocajnoj situaciji da nemam para da platim hotel makar u hadzicima onda mi sigurno ne bi bilo do sexa.
jebao sam ja prije i na plazi i u haustoru i na klupi, ali to je bilo kad sam bio tinejdzer i mislio da je sex podvig a ne samo zabava.
izvini ali jel možeš meni sebi i ostatku svijeta učiniti u slugu i nekako kako da ti fino kažem... nestati? prekomičan si... zapravo, neka te... ah čula ssam da ima i ovakvih al ovo je...
pa ne znam sta vam je ali kod mene to vrijeđanje ne prolazi... možeš me vrijeđati ali kad me vrijeđaš ja onda znam koji si nivo i onda ne uzimam u obzir nikakve komentare ni misljenja ništa...
evo reći ču jednu rečenicu tj pitanje a vi veoma bez predrasude i bez obzira što se radi odgovoriti...
da li je normalno da se o muškom drkanju priča na sva vrata, a kada se pita ženu kako masturbira, onda se to ne smije pitati, to je provokacija i ja sam malograđanka???
mislim mene to zanima, eto... ne mogu kolegice pitati jer mi ej glupo, ovdje mi je ok i osjecam se slobodno da pitam? u čem je onda problem?