Cure, šta radite kad vam se j**e, otkrijte sad il nikad?!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

simster

Post by simster »

_MaYa_ wrote:
simster wrote:
_MaYa_ wrote:a samo ste podvrdilo ono šro sam već znala.. da ste patetične cure...

jadne i usamljene dirkaju se i šute o tome ko da ej ne znam šta loše u tome...

fuj sramim se ženskog roda u bosni.... da žalost bude veća.. posjećenost teme o varanju je i to kako bogata, jer sve što rade je da se jebu i to na onaj seljači primitivni način, otmeš frajera il varaš psotojećeg....

il sjećam se dobro scene, ja s tipom u autu i jebemo se , da mi se jebemo aha, i onako parking kao i sva druga jebališta... i neko auto stade ispred nas, nagovorim tipa da iziđe da pomogne tipu da ga upali... gdje cu aj po mraku hodati... a on kaže... cura se sakriva... aaaaaj seljankeeeeeeee

aj kako mrzim ovaj mentalitet aj majko moja mila... fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf fuj fuj fuj fuj fuj fujf ufuj fuj fuj fujf
ne mogu da shvatim da se neko jebe u autu?! ako si toliko siromasan da nemas svoj stan onda bar imas valjda dovoljno para za hotel?! a ako nemas para ni za hotel, e onda brate, ti imas vecih problema nego da razmisljas ko se kako samozadovoljava. meni neki dan nudi jedna lokalna studentica sex u njenom golfu, a ja se samo pitam odakle joj obraz da misli da sam toliko ocajan pa da bih pristao na sex u autu???? svasta ima u ovoj jadnoj i cemernoj bosni...
a sad definitivno znam da se ne jebeš :lol: kakva izjava :lol: ama sad sam 100% sigurna da pičke vidio nisi :lol: :D ... ili ti baš nisu sve na broju.... ili čekaj ima još jedno ili a to je da imaš toliko love pa plaćaš sex jer koji bi normalan muškarac odbio sex s studenticom u NJENOM golfu... pa ja bi ga prihvatila :D

stari provaljen si ... aj pali ;)

pa frajeru kreneš van ovo ono... vi u autu i digne ti se, ... i ti već došao do grada, aha... znam vratiš se kući upališ svijeće romantika muzikica... naravno, kad gledaš puno filmova...

ma šta u autu, na autu :lol: :D
vjerovala ti ili ne ja ne mogu da stignem da jebem sve sto mi se nudi. i ti bi bila ta, ali bih te vjerovatno odbio jer bi se nasla bolja i opet ne bih imao vremena za nekoga kao sto si ti.

konkretno ovu malu nisam jebao jer se ne oblaci po mom ukusu pa makar imala svoj stan a ne golfa. a u golfu ne bih jebao jer to je za ocajnike, cak i spontano ako dodje do toga i nemam gdje da je vodim opet mogu uzeti hotel u svako doba dana ili noci.

a ako bih bio u tako ocajnoj situaciji da nemam para da platim hotel makar u hadzicima onda mi sigurno ne bi bilo do sexa.

jebao sam ja prije i na plazi i u haustoru i na klupi, ali to je bilo kad sam bio tinejdzer i mislio da je sex podvig a ne samo zabava.
micika

Post by micika »

pape wrote:
micika wrote:Ajme Pape :D :D sta :D ucini od tebe ta nemoralna mahala :lol: :lol: :lol:
Ps:te amo mucho :D
:) Mici dusho, ovo gore uopce nije nemoralno i neprikladno za Mayinu temu. :D Percipiraj to kreativnim dijelom svoje dushe. :zzzz:
:P Ik hou van je! :roll: (Mici, ... ovo znachi - ja te volim) ... eh, ... mozes misliti kako to ruzno zvuchi kad se uzivo kaze. :roll: Nema na dunjaluku jezika da loshije zvuchi. :(
Hm :D nije da nisam kreativna :D :D al' nejse :P
Nego pusti mayu i jezik,jesil' ti mene pozelio :D :D hajd naleti na kafu,tu sam jos mjesec dana :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

micika wrote: Hm :D nije da nisam kreativna :D :D al' nejse :P
Nego pusti mayu i jezik,jesil' ti mene pozelio :D :D hajd naleti na kafu,tu sam jos mjesec dana :D
:roll: A co`ek, ... na putu??? :D
micika

Post by micika »

pape wrote:
na putu za ahiret :D :D :D ako treba :D
pape

Post by pape »

micika wrote:
pape wrote:
na putu za ahiret :D :D :D ako treba :D
:D OK, ... njemu 72-ije (mozda), a meni ti, ... opet (mozda). Ni njemu ni meni nije nista sigurno. :roll: Sad ce me anamoni napasti jer je njemu kao, .... sigurno. :zzzz:
pitt

Post by pitt »

papito.....u crno ce te mirci zaviti :D:D
micika

Post by micika »

pape,misa li ti,nista mozda :D :D ja sam ti zagarantovana :D :D i garant me nebi mijenjao za one 72 :D :D :D

pitt,nisam miRci nego miCi :oops: :D
pitt

Post by pitt »

omaklo mi se..... :D:D
pape ne slusaj je....ona ti je ko ona sirena iz bajki,........sto mami mornare dok joj ne padnu saka :D:D
micika

Post by micika »

pitt wrote:omaklo mi se..... :D:D
pape ne slusaj je....ona ti je ko ona sirena iz bajki,........sto mami mornare dok joj ne padnu saka :D:D
pitt,pojma neznas o cemu pricas :D :D kad bi znao sto neznas :D eh :oops:

pape,ne slusaj ga :D :D zlobnik jedan :oops: :D
pitt

Post by pitt »

pape je moj drug i moja je duznost da ga upozorim :D:D
pape

Post by pape »

micika wrote:

:D Nisam ja obican mornar. Ja pushim lulu i jedem spinat. :D
pitt

Post by pitt »

Znaci oliva ti treba :D:D
micika

Post by micika »

pape wrote:
micika wrote:

:D Nisam ja obican mornar. Ja pushim lulu i jedem spinat. :D
hm :D :D ako mi se jezik razveze :D :D umalo ne lanuh :D
nego pape,kad cemo se vise upoznat :D :D da znamo koga to volimo :D
pape

Post by pape »

micika wrote: hm :D :D ako mi se jezik razveze :D :D umalo ne lanuh :D
nego pape,kad cemo se vise upoznat :D :D da znamo koga to volimo :D
:) Evo vidi, ... kad sam bio maji, ... rodila me mama. :-)
Image
:D A sad sam stari, ... zayebani morski vuk, ... repinu sam sakrio iza ledja. :D
micika

Post by micika »

Ovaj maji je sjadak :D :D mada bih ja tebe vejikog :D :D
pape

Post by pape »

micika wrote:Ovaj maji je sjadak :D :D mada bih ja tebe vejikog :D :D
:-) I ja bih tebe, ... pravo da ti kazem. :-)
micika

Post by micika »

Eh onda ti posaljem svoju vejiku sjiku :D :D pa da znas koga bi :D :D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

simster wrote:
_MaYa_ wrote:
simster wrote: a sad definitivno znam da se ne jebeš :lol: kakva izjava :lol: ama sad sam 100% sigurna da pičke vidio nisi :lol: :D ... ili ti baš nisu sve na broju.... ili čekaj ima još jedno ili a to je da imaš toliko love pa plaćaš sex jer koji bi normalan muškarac odbio sex s studenticom u NJENOM golfu... pa ja bi ga prihvatila :D

stari provaljen si ... aj pali ;)

pa frajeru kreneš van ovo ono... vi u autu i digne ti se, ... i ti već došao do grada, aha... znam vratiš se kući upališ svijeće romantika muzikica... naravno, kad gledaš puno filmova...

ma šta u autu, na autu :lol: :D
vjerovala ti ili ne ja ne mogu da stignem da jebem sve sto mi se nudi. i ti bi bila ta, ali bih te vjerovatno odbio jer bi se nasla bolja i opet ne bih imao vremena za nekoga kao sto si ti.

konkretno ovu malu nisam jebao jer se ne oblaci po mom ukusu pa makar imala svoj stan a ne golfa. a u golfu ne bih jebao jer to je za ocajnike, cak i spontano ako dodje do toga i nemam gdje da je vodim opet mogu uzeti hotel u svako doba dana ili noci.

a ako bih bio u tako ocajnoj situaciji da nemam para da platim hotel makar u hadzicima onda mi sigurno ne bi bilo do sexa.

jebao sam ja prije i na plazi i u haustoru i na klupi, ali to je bilo kad sam bio tinejdzer i mislio da je sex podvig a ne samo zabava.
izvini ali jel možeš meni sebi i ostatku svijeta učiniti u slugu i nekako kako da ti fino kažem... nestati? :lol: prekomičan si... zapravo, neka te... ah čula ssam da ima i ovakvih al ovo je... :lol: :lol:

izvini care, nemam komentara... pobjedio si... :lol:

jadan :(
farky

Post by farky »

Cure, šta radite kad vam se j**e
:oops: svadjate se :oops: koliko se da primjetiti :oops: :D :D :D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

pa ne znam sta vam je ali kod mene to vrijeđanje ne prolazi... možeš me vrijeđati ali kad me vrijeđaš ja onda znam koji si nivo i onda ne uzimam u obzir nikakve komentare ni misljenja ništa...

argumente molim!
pitt

Post by pitt »

ne daj se majo :D:D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

pitt wrote:ne daj se majo :D:D
hvala pitte :)

znači mi :lol:
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

evo reći ču jednu rečenicu tj pitanje a vi veoma bez predrasude i bez obzira što se radi odgovoriti...

da li je normalno da se o muškom drkanju priča na sva vrata, a kada se pita ženu kako masturbira, onda se to ne smije pitati, to je provokacija i ja sam malograđanka???

mislim mene to zanima, eto... ne mogu kolegice pitati jer mi ej glupo, ovdje mi je ok i osjecam se slobodno da pitam? u čem je onda problem?
pape

Post by pape »

:roll: Mayo, .... Mayice, ... :roll: ... jel` to opet zasp`o? :roll:
Image
:-? Oca mu yebem! :-?
sofist

Post by sofist »

Mayo samo samaraj licemjere . :lol:
Post Reply