Koju igru igras? :P

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Stitch__

Post by Stitch__ »

stidljiv wrote:
Stitch__ wrote:Championship Manager 03/04 PLEASE MAKE IT STOP !!!

:D

i Nba Live 2003

imam i 2004, kao i Fifu 2004, al kod obje igre isti problem... igra je instalirana, crack instaliran...i kad je pokusham pokrenuti, ekran se zacrni, i nakon par sekundi vrati me na desktop... :shock: :? :? bez ikakve error poruke :?

imal iko pojma do cega bi moglo bit? :?
Problem je u cracku...tj ne valja crack...stavi drugi CD od igrice i pokrenut ce je bez problema...

nece :( isti klinac...samo se zacrni ekran, i vrati me na desktop :(
r_faruk

Post by r_faruk »

sto se tice tih point and click avantura i ja sam fanatik, prekuco sam Draculu - resurection, za noc poceo igrat u 2 posljepodne, a zavrsio u jutro oko 5 sati i lego spavat, cijelo sam vrijeme bio za racunarom, jedes i igras, a jel iko igro Mystery of the Druids, jako dobra igrica, na tri cd, i traje dosta dugo, zatim forgotten, broken sword je takodjer dobra igrica, i nancy drew, ali ubjedljivo do sad najbolja Mystery of the Druids, a moze li mi iko reci kako se zavrsava GRIM FANDANGo, proso sam on more i jos malo iza, i cd mi se sjebe tako da mi se vise nije dalo igrati

PS: a morowind sam nabavio al mi nije mogo na racunar, odvratna grafika pa mi se nije dalo igrat, o cemu je?
BigBoss

Post by BigBoss »

A kakav je onaj "the angel of darknes" sa Larom Croft valjal to sta, izgleda da je ona cetvorka mnogo bolja, ono u Egiptu. :)
2STONED

Post by 2STONED »

PACMAN ja vazda..... :D
car-x

Post by car-x »

ja sam godinama zbog projekta na institutu igro unreal tournament.. taj institut inace svake godine organizuje prvenstvo u UT-u, kad su studenti u prilici da rokaju profesore i obrnuto..

poslije UT-a, navadili su me na na half-life: counter strike.. klasika.. ali sam to obriso s konfljutera jer mi jednostavno jelo slobodno vrijeme..

sredinom prosle godine sam kupio Helo za PC, i neki dan je odigro do kraja.. sad s nestrpljenjem cekam da drugi dio izadje za PC (za Xbox je vec izaso).. po meni je to jedna od najboljih igara koje sam igro.. super prica, super likovi, super oruzje.. super protivnici.. jos kad se igra u multiplayer modusu.. ludilo..
mirovnjak

Post by mirovnjak »

Preporucujem nove Pirates, stvara zavisnost.
The legend boy

Post by The legend boy »

Ma ljudi što jest,jest COD united offensive mi je najbolja zadnja igra koju sam igrao,a predlazem još i .........
Medal of Honor Alied Assault i Pacific Assault
a ko voli sportske igre nek uzme
nba 2005 i pro evolution 4!!!
Forsaken

Post by Forsaken »

Warcraft 3 TFT, i na BNetu.
Post Reply