Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
flora.sa wrote:akcenat ti je na ne zna...ta nije ti rekao da neće moći voljeti, samo da nije siguran...
Svako ko raspravlja o bivsoj/bivsem uglavnom misli na tu osobu. Izgleda mi da bi on noge polomio na njen prvi poziv... ja bih ponovo u "potragu"... sorry....
Saian wrote:znachi svaki chas spremash objesiti tastaturu o klin, to bug nece dat jel, kao ne pali vishe "ma forum je samo zahebancija" kod nje
.licil ' i tebi bug na ovo
ne znam da mi je pitt dao sliku kad sam ga molio, mozda bih ti i mogo odgovorit 'vako silencio, reko daj da vidim, kao ne moze ne znam ja sad zasto, ostavlja to prostora za spekulacije
pitt wrote:nije nesretnice..........posao je u pitanju :D necu imat vremena vise za vas besposlene :D
nadamo se da ces biti bolje placen a imati obaveza ko i dosada...sto ti mi svi skupa ti od sveg srca zelimo pisi cesce no dosad...vec smo te se silno uzelili
zena wrote:nadamo se da ces biti bolje placen a imati obaveza ko i dosada...sto ti mi svi skupa ti od sveg srca zelimo pisi cesce no dosad...vec smo te se silno uzelili
zena wrote:nadamo se da ces biti bolje placen a imati obaveza ko i dosada...sto ti mi svi skupa ti od sveg srca zelimo pisi cesce no dosad...vec smo te se silno uzelili
bug jos nije a ne znamo kad ce :D
gluho bilo :D:D Nemojte mi bug dirati jer ce osveta biti strasna