E moj ti.....
Uzmi bolan knjigu. Bilo koju. Iz svake knjige se moze nesto nauciti. Obrazuj se. Pusti Sulejmana. Sve je to prelij-nadolij. Skupljaj reference. Moze te neko nekad prozvat (to mozes vidjeti iz ovoga slucaja).
I ako ne respektujesh moju pisanu rijec, ne bi ni moje reference respektovao kad bih ti ih i izlozio.
Posto ja iste respektujem (inace ih ne bi skupio) onda nema te sile koja bi me natjerala da ih tebi na pljuvanje izlozim. Jer, kako vidim, tu oblast si savladao. Na pljuvanje mislim.
Sto ce ti onda Sulejman Bugari?pouku pametnima moze dati i najveci glupan... naime, pametni lahko pronalaze pouke... ali da bi to shvatio moras biti pametan, zar ne shvatas?
Ipak si ti za njegove skolice.tvoja druga teze je u svezi sa ovim sto sam vec napisao... naime, bugari prica svima, a pametni u tome nalaze pouke, kakve, pa to pametni znaju
inace, obracanje pametnim je na tragu ideje da je i islam za pametne, one koji razmisljaju, pa nalaze pouke u svojoj okolini i onome sto je allah stvorio... ne petljaj se gdje hodati ne znas
ne stvara bugari sebe kompetentnim, barem ne na nacin na koji ti insinuiras... ti ponovo o selekciji, ponavljam ti, obratis se svima, pametni skontaju... kontas?... ponovo ne kontas
zadnju stavku ne mogu komentirati, naime, vidim da ne kontas
Ni ti nemash pojma o filozofiji islama.
Citash, a ne razumijesh.
Kad govorish, onda recitujesh. Daleko je islam od dubine tvoje dushe.
I nemoj me bogati vishe opterecivati nekim koprcanjima. Knjigu u ruke, pravac skola i skupljaj reference. Zbog tebe samoga.