Iskreno zalim sto nije ubio nekog tvog,pa da te onda upitam za misljenje o njemu.Duh bez sjekire wrote:Caco je bio dobar covjek i Topa je dobar covjek i Aljo je bio dobar covjek.
Caco je bio heroj.Mada je poslije uradio dosta stvari koje nije trebao.
Caco je bio rodzeni mahalac i ostao je to do kraja.
Cacina dzenaza sve govori,poslije Aljine to je bila najveca dzenaza u Sarajevu ikada.
Caco jeste ubijen od zlocinacke ruke.Caci nije sudzeno,nego je ubijen,podmuklo i na prevaru a njegov ubica jos uvijek seta medzu nama.
Švrakiću, švraka ti se pokakila na beretku...
-
nebi
-
rehaktor
nije ti valjda sva pamet u sjekiri bila?Duh bez sjekire wrote:Caco je bio dobar covjek i Topa je dobar covjek i Aljo je bio dobar covjek.
Cacina dzenaza sve govori,poslije Aljine to je bila najveca dzenaza u Sarajevu ikada.
Caco jeste ubijen od zlocinacke ruke.Caci nije sudzeno,nego je ubijen,podmuklo i na prevaru a njegov ubica jos uvijek seta medzu nama.
-
Duh bez sjekire
Pa,jako je malo falilo da ubije nekoga iz moje najblize familije,jako malo.Takodze ucestvovao sam u akciji na Bistriku,ne sa Cacine strane.Sto medzutim nista ne mjenja na cijeloj stvari.Najveca greska mu je bila sto je pobio drotove,doduse i one civile.No nama iz Sarajeva ce uvijek ostati u sjecanju onaj prvi herojski dio njegove ratne proslosti i na ona robinhudovska hapsenja po Sarajevu.Jeli znas kad su Topa i Caco hapsili one iz Dobrotvora na Mejtasu,ma to su jedne od najljepsih ratnih slika.nebi wrote:Iskreno zalim sto nije ubio nekog tvog,pa da te onda upitam za misljenje o njemu.Duh bez sjekire wrote:Caco je bio dobar covjek i Topa je dobar covjek i Aljo je bio dobar covjek.
Svidzalo se to tebi ili ne,klinci sa Bistrika i danas nose njegove slike u novcaniku,a u mahalsko objasnjenje,zasto je Bistrik najbolji dio Sarajeva je taj;Pa cuj ba,Caco je odavde.
Osim toga moje pitanje je bilo kad neko vezanom covjeku puca iza ledza u glavu bez sudzenja,kako se to zove,tako je ubijen Caco,od zlocinacke ruke.
-
vodoinstalater
Nije mu trebalo sudjenje za ono sto je pocinio dobio je kaznu mada bi ja ipak volio da je danas u Zenici i da ja na nekom teskom prinudnom radu koji bi po mogucnosti trajao do kraja njegovog radnog vijeka.
To cije slike nosi djecurlija po novcanicima i jeste problem.
Bolji bi im bilo da nose recimo sliku Sergeje Barbareza a ne jednog kriminalca koji je sticajem okolnosti bio ko sto sam kazes RobinHud par dana!
To cije slike nosi djecurlija po novcanicima i jeste problem.
Bolji bi im bilo da nose recimo sliku Sergeje Barbareza a ne jednog kriminalca koji je sticajem okolnosti bio ko sto sam kazes RobinHud par dana!