Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stitch__ wrote: ok onda, zamisljajmo da je utorak, da pjeva ta voditeljica, a ja ti stavljam jaje u oko u onom cosku kod TV-a
oooooooooo ne sjedim ja tamo moj sto je ili kraj onog "prostor za konobare" kraj velikog sanka, ili odmah negdje blizu bine... ako cemo u budjak, onda bolje na galeriju
mama29 wrote:Objasnite mi jel jos uvijek ISV Radio organizuje one koncerte, ili je to daaaaaaavno okoncano
mama ne okreci
(isv radio ne postoji vec 5-6 godina a sloga vise nije isv rock club komercijalizovalo se, sad se zove "music club sloga" i u pauzama svirki pustaju i techno, rap, a jednom sam cuo i HANKU PALDUM )
mama29 wrote:Objasnite mi jel jos uvijek ISV Radio organizuje one koncerte, ili je to daaaaaaavno okoncano
mama ne okreci
(isv radio ne postoji vec 5-6 godina a sloga vise nije isv rock club komercijalizovalo se, sad se zove "music club sloga" i u pauzama svirki pustaju i techno, rap, a jednom sam cuo i HANKU PALDUM )
Znam da ISV vec dugo ne postoji. Nego, oni su imali onu frekfenciju preko neta??? Zar ni to vise ne funkcionise?
Pustaju Hanku Pladum
Ah, jesam ja ostarila. Nekada su tamo bili dobri koncerti; Vlatko Stefanovski, Rambo,Damir Urban...
ne znam za net program, ubi konekciju a ja ne idem na te koncerte, vazda paprena karta bude zapravo sam isho na irinu i htio otic na juru stublica pa otkazan bio