hlopta wrote:Belminator wrote:Zapad na njihovu zalost a ne nasu, jer je to stvar njihove neupucenosti, njihovoga neznanja, ima pogresnu sliku o nama. I sta sad mi trebamo pravdati se i govoriti im ma ne nismo mi takvi. Bosna je daleko od islamske zemlje, da je tako ne bi se mladi zaljubljivali bez obzira na vjeru a koliko je jos samo takvih primjera i jos uvijek zamisli postoje mijesani brakovi u BiH bez obzira na skoru proslost... niti bi zene hodale polugole po gradu, umjesto pokrivene... zaista to sto oni misle to je njihov problem, ko god da je dosao u BiH nije se pokajao. Ja sam ljetos druzio se u Sa sa jednom amerikankom Jenifer, inace knjizevnicom iz San Franciska, cura je odusevljena Sarajevom. Kada sam joj ja rekao da bi zelio zivjeti među golemim neboderima, rekla mi je; covjece ti si lud ovo je ljepota i pokazala put Ferhadije. A prije nje dolazila joj je Baka u Sa i Dubrovnik i bukvalno je natjerala da posjeti ova dva grada.
E a nemozes negirati da su sve vise vehabijske sekte prisutne u Bosni.I zadnji put,ako se dobro sjecam,bilo je bogami podosta pokrivenih djevojaka a i bradatih muskaraca.Toga nije bilo prije rata
Pa i u SAD na primjer koji trenutno vodi najzesci rat protiv islamskog terora ima pokrivenih zena i bradatih muskaraca. Nedavno je jedna pokrivena muslimanka u San Francisku dobila ne znam tacno, ali nekoliko miliona odstete jer joj je sefica u radnji gdje je radila trazila da skine maramu sa glave. A priglupa sefica je automatski izletila sa posla...