najbolja zena

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
rei wrote: eh i to je fino , ali on ne zeli uvijek po restoranima nego je upravo
danas pozelio tvoj burek, a ako te postuje i obasipa ljubavlju
on ce ti to saopstiti na njezniji nacin a tebi ako je iole stalo do njega
i ako ga volis ti ces mu tu zelju sa zadovoljstvom ispuniti.... jedino
tvoj stav razumijem u slucaju da si jako sebicna ili da ti bas i nije
stalo do nejga :D :-)
eh ako je vikend onda me mozda i nagovori :lol: ali u toku sedmice takodje postoji velika velika sansa da sam preumorna za pravljenje pite :D zar nije bolje da sam umorna za kuhanje a ne za seks? :lol: i onda se pitaju "zasto zene uvijek 'boli glava'"? :lol: :lol: :lol: cccccc :x a brate dragi u VFu prave one male frkove bureka rijetko koja nena bi ih tako dobro napravila.... :lol: :D

uhhh dobro je izvuce se ti :lol: evo Murate hoce vikendom :lol:

p.s. uh pa sto ne kazes da ti je to zahmetli napravit.... cini mi se
ti se falila da znas pa ja zato :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote: uhhh dobro je izvuce se ti :lol: evo Murate hoce vikendom :lol:

p.s. uh pa sto ne kazes da ti je to zahmetli napravit.... cini mi se
ti se falila da znas pa ja zato :lol:
:lol: ma ja volim kuhat...ja cim imam imalo slobodnog vremena ne treba mene nimalo nagovarati na to :lol: :D samo kazem da to pravljenje pite ne treba podrazumijevati i uzimati zdravo za gotovo...a kada se njegovi prohtjevi i moje mogucnosti ne poklapaju uvijek ima pita iz VFa ili sa carsije :lol: :D eto ti kompromis :D
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote:danasnje zene,ko bi im udovoljio
nece da kuhaju,neredovan im orgazam, sminkanje frizura
da li je to vise uopste ona klasicna zena?
jooooooooooooooooooj murate :lol: :D a sta je to "klasicna" zena? ona sto je sjedila kuci, cuvala djecu, kuhala, i cekala muza, i sav svijet joj se oko toga vrtio??? glumila orgazam ili nije smjela reci da ga nije dozivila jer Boze moj koga je to briga???

ja ne smatram da bi se moderna zena trebala pretvoriti u muskarca, ja licno uzivam u svojoj zenstvenosti...ali sada to sto ja zelim karijeru i orgazam po tebi kvari moj imidz zene? :? :roll:

pa ne valja ici iz krajnosti u krajnost.... on nju postuje i obasipa ljubavlju
a ona mu nece skuhati ono sto on voli .... cuj nemoj mi govoriti
da me volis pokazi mi to .... :D pa naravno da je stvar u komunikaciji
i kompromisima. :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote:
anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote:danasnje zene,ko bi im udovoljio
nece da kuhaju,neredovan im orgazam, sminkanje frizura
da li je to vise uopste ona klasicna zena?
jooooooooooooooooooj murate :lol: :D a sta je to "klasicna" zena? ona sto je sjedila kuci, cuvala djecu, kuhala, i cekala muza, i sav svijet joj se oko toga vrtio??? glumila orgazam ili nije smjela reci da ga nije dozivila jer Boze moj koga je to briga???

ja ne smatram da bi se moderna zena trebala pretvoriti u muskarca, ja licno uzivam u svojoj zenstvenosti...ali sada to sto ja zelim karijeru i orgazam po tebi kvari moj imidz zene? :? :roll:

kakve veze imaju pita i orgazam? :? :lol: :lol:
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
rei wrote:
anais_nin wrote: jooooooooooooooooooj murate :lol: :D a sta je to "klasicna" zena? ona sto je sjedila kuci, cuvala djecu, kuhala, i cekala muza, i sav svijet joj se oko toga vrtio??? glumila orgazam ili nije smjela reci da ga nije dozivila jer Boze moj koga je to briga???

kakve veze imaju pita i orgazam? :? :lol: :lol:

uz dobru komunikaciju da se sve uskladiti :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote: uz dobru komunikaciju da se sve uskladiti :lol:
eh sad sve zavisi od dinamike....moze biti ili

ona njemu: dragi, pita ili seks?

ili

on njoj: draga pita ili orgazam?

:lol: :lol: :lol:
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
rei wrote: uz dobru komunikaciju da se sve uskladiti :lol:
eh sad sve zavisi od dinamike....moze biti ili

ona njemu: dragi, pita ili seks?

ili

on njoj: draga pita ili orgazam?

:lol: :lol: :lol:

pa nije svaki dan i jedno i drugo :? ma ne brini sta god mu das
od tebe dobro je :lol:

p.s. sta bi sa Sabana nek ti on kaze :-)
Last edited by rei on 26/10/2005 14:47, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote: pa nije svaki dan i jedno i drugo :? ma ne brini sta god mu das
jedno od to dvoje bi trebalo biti svaki dan :lol: pa ti vidi

nego jesi ti muskog ili zenskog roda? :D
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
rei wrote: pa nije svaki dan i jedno i drugo :? ma ne brini sta god mu das
jedno od to dvoje bi trebalo biti svaki dan :lol: pa ti vidi

nego jesi ti muskog ili zenskog roda? :D

cuj sad svaki dan a pominjes VF ehh sto ga sad .... kazem ti ja
sve se moze kad se hoce naravno sto se tice i njega i nje....

iskreno ja sam za tebe mislila da si musko , najiskrenije :lol:
a nakon ove teme mislim da si ipak zensko :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote: cuj sad svaki dan a pominjes VF ehh sto ga sad .... kazem ti ja

:lol: :lol: :lol: za to prvo nisam mislila na svakodnevnu konzumaciju pite :lol: :D onaj drugi sastojak je bitniji za brak ili ti ga vezu :D

a ja sam za tebe mislila cijelo vrijeme da si zensko ali si me stavovima na ovoj temi malo zabrinula pa rekoh da provjerim :D :D :D
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
rei wrote: cuj sad svaki dan a pominjes VF ehh sto ga sad .... kazem ti ja

:lol: :lol: :lol: za to prvo nisam mislila na svakodnevnu konzumaciju pite :lol: :D onaj drugi sastojak je bitniji za brak ili ti ga vezu :D

a ja sam za tebe mislila cijelo vrijeme da si zensko ali si me stavovima na ovoj temi malo zabrinula pa rekoh da provjerim :D :D :D

ma ako je tebi stalo do njega pravila bi ti njemu svaki dan sto voli i zeli,
ali naravno ako je zeni bitna karijera , oni ce nabaviti kucnu pomocnicu pa ce im praviti to sto oni vole...a onda imati vremena i previse.....za.... naravno opet ako su u mogucnosti da je sebi priuste a ako nisu nece njegova zelja za burekom upropastiti moju karijeru...niti sex... ma kazem ti sve se moze kad se hoce.... :D :D :D

p.s. ne plasi se nisam mislila svaki dan da pravis :D uh zaboravih reci
naravno da ce i on pokazati svoja kuharska umijeca

:D
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote: ma ako je tebi stalo do njega pravila bi ti njemu svaki dan sto voli i zeli,
ali naravno ako je zeni bitna karijera , oni ce nabaviti kucnu pomocnicu pa ce im praviti to sto oni vole...a onda imati vremena i previse.....za.... naravno opet ako su u mogucnosti da je sebi priuste a ako nisu nece njegova zelja za burekom upropastiti moju karijeru...niti sex... ma kazem ti sve se moze kad se hoce.... :D :D :D

p.s. ne plasi se nisam mislila svaki dan da pravis :D
:D pa i ja kazem KOMPROMIS....nekad ja napravim...a nekad on trkne do buregdzinice pa donese pitu...vuk sit, a ovce na broju :D i okle kucne pomocnice, ali postoji pravedna raspodjela obaveza...

a ne, kao sto bi neki sanjali da bude, da ona stoji s keceljom u kuhinji NAKON posla, a on se laganini zavali sa pivom, daljinski u ruke, sve 4 u zrak :lol: :D ma ni u OZu vise nema tako :lol: :D
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
rei wrote: ma ako je tebi stalo do njega pravila bi ti njemu svaki dan sto voli i zeli,

:D pa i ja kazem KOMPROMIS....nekad ja napravim...a nekad on trkne do buregdzinice pa donese pitu...vuk sit, a ovce na broju :D i okle kucne pomocnice, ali postoji pravedna raspodjela obaveza...

a ne, kao sto bi neki sanjali da bude, da ona stoji s keceljom u kuhinji NAKON posla, a on se laganini zavali sa pivom, daljinski u ruke, sve 4 u zrak :lol: :D ma ni u OZu vise nema tako :lol: :D

pa naravno da nema to je ono sto mi odmah idemo iz krajnosti u krajnost
ali ja sam polazila od pretpostavke da on nju postuje i obasipa je ljubavlju
a ako je tako onda ce vjerovatno i biti pravedne raspodjele poslova,
naravno ona ne bi trebala da se dovodi u pitanje :D ali nece se ni
strogo pridrzavati toga ako je u pitanju ljubav i postovanje.... :D
Dog_Father

Post by Dog_Father »

a pogledajte malo s druge strane

kakav je muskarac najbolji?

kad uporedite misicav, trbusnjaci, crn, zelene oci i ostalo sto ide uz tj stereotip (nesposoban), i s druge strane prosjecnog muskarca koji je uz prosjecnost i dobar kucni majstor, a onaj prvi ne zna ni sijalicu promijeniti,

Vecina zena ce izabrati onog prvog...
rei

Post by rei »

Dog_Father wrote:a pogledajte malo s druge strane

kad uporedite misicav, trbusnjaci, crn, zelene oci i ostalo sto ide uz tj stereotip (nesposoban), i s druge strane prosjecnog muskarca koji je uz prosjecnost i dobar kucni majstor, a onaj prvi ne zna ni sijalicu promijeniti,

pobogu sta je sa osjecajima :?
anais_nin

Post by anais_nin »

ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....mozda jeste nekoj curici od 18 godina :D ili za neku prolaznu avanturu...

misici, trbusnjaci...ma sve je to prolazno...ama ne mora biti ni dobar kucni majstor...ako on mene zna nasmijati, ako mozemo razgovarati satima, i isto tako sutiti zajedno satima, ako mi se licem razlije osmijeh cim ga pogledam, on ce u mojim ocima biti i najljepsi i najsposobniji i sve naj naj naj :D kad nalete zivotne krize nisu ti misici i trbusnjaci, a ni ta crna kosa ono sto pruza oslonac i daje snagu :D
lejlasa

Post by lejlasa »

anais_nin wrote:

ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....mozda jeste nekoj curici od 18 godina :D ili za neku prolaznu avanturu...

misici, trbusnjaci...ma sve je to prolazno...ama ne mora biti ni dobar kucni majstor...ako on mene zna nasmijati, ako mozemo razgovarati satima, i isto tako sutiti zajedno satima, ako mi se licem razlije osmijeh cim ga pogledam, on ce u mojim ocima biti i najljepsi i najsposobniji i sve naj naj naj :D kad nalete zivotne krize nisu ti misici i trbusnjaci, a ni ta crna kosa ono sto pruza oslonac i daje snagu :D

Anais zna, Anais zna :D :D :)
anais_nin

Post by anais_nin »

lejlasa wrote: Anais zna, Anais zna :D :D :)
:lol: :lol: :lol: :lol: ko bi rekao da sam ja ovako romanticna? :lol: :D
rei

Post by rei »

lejlasa wrote:
anais_nin wrote:

Anais zna, Anais zna :D :D :)

eh hajd sad pravi pitu :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote: eh hajd sad pravi pitu :lol:
:lol: :lol: :lol: a sad stvarno idem kuci da pravim buredjike :lol: :D
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:

a kad pitas "okle kucne pomocnice" pa sta drugo... ako ona ganja
karijeru, a moras biti odmorna za sex jer on recimo nije vican kucanskim poslovima tako da u vodu pada ova pravedna raspodjela poslova sta preostaje drugo nego da "nabavite" kucnu pomocnicu.... :D
flora.sa

Post by flora.sa »

najbolja žena je ona koja najviše odgovara tebi, tvojoj ličnosti, i senzibilitetu, i onome što ti tražiš u jednoj ženi...

Murate, to ti je dogovor...
anais_nin

Post by anais_nin »

rei wrote: a kad pitas "okle kucne pomocnice" pa sta drugo... ako ona ganja
karijeru, a moras biti odmorna za sex jer on recimo nije vican kucanskim poslovima tako da u vodu pada ova pravedna raspodjela poslova sta preostaje drugo nego da "nabavite" kucnu pomocnicu.... :D
nisam ja bona neka ljenguza...stignem ja sve al' ono "nogom u guzicu" :lol: :D naucila me mama svaki dan po malo pa ti nece trebat kucna pomocnica...sa ili bez njega ciscenje i raspremanje mi ne gine...a sto se kucnih poslova tice...ne mora on ves peglat (e za to bih vrlo rado uzela kucnu pomocnicu, jednom sedmicno :lol:) moze fino da ode u kupovinu namirnica za kucu, moze otici racune platiti, moze da ne baca stvari po kuci kod stigne, za mene je i to popola :D iskreno, i da imam dovoljno para da je platim, ne bih voljela kucnu pomocnicu, ovako povremenu ispomoc za posebne poslove tipa peglanje ok, ali da mi neko lijevi visi u kuci svaki dan, neka hvala :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Ona koja... zna osmijehom zapovijedati.
silentbob

Post by silentbob »

ocekivati od ljepse polovine da nakon radnog dana jos i pravi rucak ili posprema stan nije fer,bezveze je to..postoji milion mjesta gdje se moze kupiti gotova hrana koja je isto tako dobro pripremljena kao i ona spremljena kod kuce,a vrijeme koje je potrebno da se spremi rucak moze se iskoristiti na puno bolji nacin :), a sto se tice ostalih poslova..zasto ne pomoci ljepsoj polovini u pospremanju kuce..nije to nista strasno..cak nekada moze biti i stimulativno :)
Post Reply