@DaysleepeR
I ja sam sa tog pungas.com portala i spadam medju osnovni i uzi krug osnivaca AMK Pungas ! Hondagirl ti je rekla da web portal i sam klub razdvojis jer to nije isto, a ako te bas zanima, klub se zove AMK PUNGAS samo zato sto se osnovni osnivacki krug ljudi upoznao i pokrenuo osnivanje kluba preko Pungas.com foruma !
Citam tvoje postove i textove protiv ljudi koji vole brza, nasminkana ili auta sa jakom muzikom i smatram da tvoje druge kolege i ne misle bas ko i ti !
Ja vrlo dobro poznajem i Babuku kojeg spominjete i jos dosta ljudi iz Sarajevskih Moto klubova ! BTW, i Babuka ima jednog strasnog i napucanog Golfa koji grmi i leti po gradu !
Moras shvatiti da i u tim auto krugovima ima podjela na 2 grupe ! Krezave kretene koji ginu i ubijaju po ulicama i normalnu raju koja jednostavno voli auta ! Isto tako i u krugovima motorista ima takva podjela, al ja ti to ne moram govoriti jer ti to vjerovatno znas !
U jednom postu si spomenuo, vezano za idiote u majicama i papucama na motoru, kako i njih treba postovati jer se nikad ne zna koliko kilometara imaju iza sebe... Te kretene ne treba postovati jer kaljaju i vas obraz sa svojim sminkerskim nastupima po gradu na bijesnim motorima sa "R" oznakom, a sumnjam da su mogli postici neku veliku i respektabilnu kilometrazu, jer takvi ljudi kad padnu, tesko da opet ustanu,nema sta da ih cuva ! A svako na motoru kad tad padne ! Kolega ti je vec napisao kako ga je kvalitetna oprema spasila pa je zavrsio sa samo par savova na koljenu ! Nazalost, opet mu se desila povreda i nije prosao neogreban i pored adekvatne opreme ! Sumnjam da bi jedan sminker u bilderskoj majici i japankamaprosao sa par savova ! Prije bi ga strugali spahtlom sa obliznjeg zida ili sa asfalta !
Ja se komotno mogu svrstati u klasu ljudi gdje je i Hondagirl i vjeruj da sam se uvijiek sklanjao i pravio prostora za motoristu da sto komotnije i sigurnije prodje pored mene i nikada nisam ugrozio ni jednog motoristu !
Postujem sve ucesnike u saobracaju bez obzira jel voze bicikl,motor,auto ili bilo koje drugo vozilo !
Na kraju svega brat mi obozava auta a vozi i motor a i ja sam kupujem motor za par dana ! Opet sumnjam da ces me sresti u gradu bez kacige, jakne, rukavica i pratece opreme, i da se krecem 60 kmh, sa pritisnutim kvacilom i da turiram uprazno da me raja cuju i vide ! Ovo sam vidio neki dan i doslo mi je da pregazim idiota skupa da motorom koji je turirao, al na kraju skontah da ce se kad svi takvi "laici" u japankama i bilderskim majicama zalijepiti u zid i zavrsiti sa svojim kilometrima i karijerom prije nego sto dostignu taj nivo vrijedan respecta drugih motorista o kojem ti pricas ! Citav ovaj text sam napisao jer ne mogu da shvatim da uopste branis te kretene u japankama, a isto tako da ti malo pojasnim kako se stvari krecu i na 4 tocka, jer sudeci po tvojim postovima nisi bas bio upucen ! Nadam se da sam ti sada malo iskristalisao situaciju !
Lijep pozdrav i vidimo se na cesti, na 2 ili na 4 tocka ! Svejedno !