Pa ja koliko sam upucen, onaj primitivizam na marakani je dolazio od srba iz RS a ne od srbijanaca. Problem je kod nas a ne u Srbiji tj Novom Sadu u ovom slucaju.stella_sa wrote:a da budem iskrena nekako bih i željela da novosađanima ne bude bas lijepo. Ipak je prevrsilo mjeru
"60 Minuta" -snimak nasih navijaca!
-
JD
-
stella_sa
Ma znam to, ali bi eventualni incident vjerovatno vise "upalio" rulju iz rs-a. Ma sorry, ovo su emocije a ne razum. Dodje mi da obucem bratov dres BiH i odem u rsJD wrote:Pa ja koliko sam upucen, onaj primitivizam na marakani je dolazio od srba iz RS a ne od srbijanaca. Problem je kod nas a ne u Srbiji tj Novom Sadu u ovom slucaju.stella_sa wrote:a da budem iskrena nekako bih i željela da novosađanima ne bude bas lijepo. Ipak je prevrsilo mjeru
- manijak1
Ljubavnick , Loris
taksisti

-
stelium
1.Beograd je onu noc bio pun(!) Srba koji sa onim sranjem na tribinama nisu imali apsolutno nista a nisu bili u stanju da se ograde od istog(to je pokazao izvjestaj njemackog ARD-a).Ako je takvih bilo 100000 u cijeloj Srbiji,daje li mi to pravo da kazem:Mrzim sve Srbe!
Ne daje! A bilo ih je znatno vise.
2.Svaki od bosanskih navijaca koji je isao ili je bio potpuno zelen na sceni(Beograd je jeno od najjebenijih gostovanja za sve Evropljane,medjusobno se cak kolju,JF protiv Delija,JF protiv 1970...) ili je isao svjesno "na noz" kao sto su to moja raja rekla:
F.K.(32) , Hooligan,kojem su Srbi brata zaklali i koji trazi priliku da im se osveti.Ocekivao je sve najgore.
B.K.(26):"Bice jebeno,racunam na sve,pitanje je hocu li se vratiti!"
S.F.(29):Meni ce biti dovoljno da mi jedan shaka dopadne...i gotov je,za ostalo me nije briga!"
3.Ugledati se na Engleze/Poljake/Ruse/Shvabe(naci cu video fajlove)
Skupi se ekipa zeljna krvi,30 na 30,shaka na shaku,telefon,tu smo i tu,na toj livadi i opleti.Ostali svijet postiti da navija.
Samo par mojih razmishljanja,prateci scenu od 1987.
Ne daje! A bilo ih je znatno vise.
2.Svaki od bosanskih navijaca koji je isao ili je bio potpuno zelen na sceni(Beograd je jeno od najjebenijih gostovanja za sve Evropljane,medjusobno se cak kolju,JF protiv Delija,JF protiv 1970...) ili je isao svjesno "na noz" kao sto su to moja raja rekla:
F.K.(32) , Hooligan,kojem su Srbi brata zaklali i koji trazi priliku da im se osveti.Ocekivao je sve najgore.
B.K.(26):"Bice jebeno,racunam na sve,pitanje je hocu li se vratiti!"
S.F.(29):Meni ce biti dovoljno da mi jedan shaka dopadne...i gotov je,za ostalo me nije briga!"
3.Ugledati se na Engleze/Poljake/Ruse/Shvabe(naci cu video fajlove)
Skupi se ekipa zeljna krvi,30 na 30,shaka na shaku,telefon,tu smo i tu,na toj livadi i opleti.Ostali svijet postiti da navija.
Samo par mojih razmishljanja,prateci scenu od 1987.