Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moj Skljoco, dobro ti je sin reko. Prno si ti u cabar davnih dana. A ko da si mi malo i prokiso, uscuo se, povukao vlagu. Ne moze te covjek ni za glavu ni za rep uhvatiti. Daj nesto konkretno reci, kakav ti je plan i program? Sta misli tvoja porodica o naporima koje ulazes? Daj nam vise materijala za diskusiju.
Revolucionar wrote:Salim se ima tu neke logike skljoco.Savjet nemozes tako ozbiljnu temu pocinjati sa prdenjem.Jel se kaze prdenje?
-----------------
Ja sam "cojka" citiro ! A za srpsko-hrvatsko-"bosnjacki" Odlazak sa Vlasti i ne mogu naci bolji izraz ... ma ... "coek" je u pravu 100% ! !
dow wrote:Moj Skljoco, dobro ti je sin reko. Prno si ti u cabar davnih dana. A ko da si mi malo i prokiso, uscuo se, povukao vlagu. Ne moze te covjek ni za glavu ni za rep uhvatiti. Daj nesto konkretno reci, kakav ti je plan i program? Sta misli tvoja porodica o naporima koje ulazes? Daj nam vise materijala za diskusiju.
---------------
Sve mi izgleda da si i ti jedan od onih koji su Prnuli ! Ili si simpatizer njihovog prdeza kojem je odzvonilo !