Potpisite peticiju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

manijak1

Post by manijak1 »

baš me zanima šta bi nas dočekalo da se utakmica igrala u Zenici ili Sarajevu..
Vjerovatno i skoro sigurno sve bi ostalo u sferi verbalnog i dovoljno dobro izoliranih navijača ..........vi biste tepih možda ? :D :D .
ja kažem da se u drugom poluvremenu niste vidjeli na terenu što nije slučaj sa tribinama .........bumerang se uvijek može baciti .........pretpostavljam da ti nisi potpisnik peticije ? :D :D
Zadig

Post by Zadig »

manijak1 wrote:
Vjerovatno i skoro sigurno sve bi ostalo u sferi verbalnog i dovoljno dobro izoliranih navijača ..........vi biste tepih možda ? :D :D .
ja kažem da se u drugom poluvremenu niste vidjeli na terenu što nije slučaj sa tribinama .........bumerang se uvijek može baciti .........pretpostavljam da ti nisi potpisnik peticije ? :D :D

zavisi koje manijak
:D
TheGame

Post by TheGame »

manijak1 wrote:
ako se mi nismo vidjeli onda vi uopšte niste krenuli još iz Sarajeva za Beograd :D

kakva peticija :? :D
manijak1

Post by manijak1 »

kakva peticija
:D :D I ja se pitam :D :D jer te očito nema za tebe :D :D dakle The Game stanje je 5343 :D :D a možeš se i ti
Jednom i više puta u ime Pravde :D oglasiti ..........još samo da nađem uzročno posljedičnu vezu s Bogom.........možda se i navučeš :D :D :D :D
Last edited by manijak1 on 17/10/2005 18:16, edited 1 time in total.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Ma nemojte ba potpisivat. ovce bile, ovce ostale...sve cekaju da vide sta ce drzava za njih da uradi, a drzava ih handri vec 10 godina.

I ne mora FIFA nista da uradi, bar ce im se staviti do znanja da nismo svi ovce i da vidimo sta se radi.
Ova akcija je pokrenuta od strane Tuzlaka, a ja sam vec pisala NY Times, LA Times, Michael Moore, angazovala 3 Americka vojnika da proture peticiju medju vojskom i angazovala sve ljude koje znam ovdje na poslu, naravno uz obrazlozenje sa slikama. Ovo vise nije o sportu i tome ko je bolji u fudbalu, ovo je o ljudima koji se ponose zlocinima i koriste svaku priliku da pokazu kako su ih upravo ONI pocinili, da ne bi ne daj Boze, ko drugi uzeo kredit za njih.

Ma samo vi ne potpisujte, Srebrenica ce se opet desiti, cekajuci "zvanicnu vlast" da reaguje...a reagovat ce...kad na vrbi rodi grozdje i kad Bosna i Hercegovina a i SiCG budu demokratske zemlje.
manijak1

Post by manijak1 »

Lucy 01 ..............raste broj :oops: :D potpisanih :D :D
TheGame

Post by TheGame »

Evo javljaju da je Haag odpečatio neke nove optužnice...jedna je protiv Ilije Petkovića.

Nekad je to bilaaa Ljuuuticeee Bogdaaaanaaa, danas je to ulica Matejeee Kežmaaanaaaa. :)

ide isto ko ono: otišo si Đilda..

manijak zna :D
danas

Post by danas »

bravo lucy! :)

sad si me motivisala; upregnucu i ja svoje na poslu. a dacu i muzu zadatak da pokaze slike i da mozda i mi napisemo pismo. pogotovo sam se iznervirala jer je jucer u NY Timesu u turistickoj sekciji bio predstavljen beograd na naslovnoj stranici, kao "grad koji se treba obavezno posjetiti" :x pa sam bas posla da pisem pismo kao odgovor na taj clanak i da pokazem slike sa utakmice kao dokaze... :-?
manijak1

Post by manijak1 »

Evo javljaju da je Haag odpečatio neke nove optužnice...jedna je protiv Ilije Petkovića.
..........nekome je ovo smešno no meni je žalosno :oops: a Đilda je otišao ......... :oops: baš zbog takvih koji svoje optužnice neće moći sakriti :oops: .
Prema tome The Game .........malo više stila ne bi škodilo da ne postane vulgarno .
TheGame

Post by TheGame »

danas wrote:bravo lucy! :)

sad si me motivisala; upregnucu i ja svoje na poslu. a dacu i muzu zadatak da pokaze slike i da mozda i mi napisemo pismo. pogotovo sam se iznervirala jer je jucer u NY Timesu u turistickoj sekciji bio predstavljen beograd na naslovnoj stranici, kao "grad koji se treba obavezno posjetiti" :x pa sam bas posla da pisem pismo kao odgovor na taj clanak i da pokazem slike sa utakmice kao dokaze... :-?
a šta ima veze grad beograd sa utakmicom :x frku su napravili navijači iz R.Srpske kao i ovi sa finim navijačkim imenima ala Fukare ili robijaši koji su odgovorili na provokacije... a još treba da se utvrdi koje započeo.

fuuuj
pitt

Post by pitt »

ma Beograd nema veze ni sa cim....ratnim zlocincima pogotovo....jel tako gameru? :roll:
manijak1

Post by manijak1 »

a šta ima veze grad beograd sa utakmicom frku su napravili navijači iz R.Srpske kao i ovi sa finim navijačkim imenima ala Fukare ili robijaši koji su odgovorili na provokacije... a još treba da se utvrdi koje započeo.

fuuuj
Meni ovaj tvoj stav već poznat i viđen ...........od 97-e :D :D sve nešto izjednačavate vlastite balvane sa tuđim trnjem .........ne ide to tako a još manje prolazi ...............fuuuuj i tebi :D :D
danas

Post by danas »

TheGame wrote:
danas wrote:bravo lucy! :)

a šta ima veze grad beograd sa utakmicom :x frku su napravili navijači iz R.Srpske kao i ovi sa finim navijačkim imenima ala Fukare ili robijaši koji su odgovorili na provokacije... a još treba da se utvrdi koje započeo.

fuuuj
da si mi ti rekao nesto drugo osim "fuj" ozbiljno bih se zabrinula... ovako, znam da sam na dobrom putu... :)
manijak1

Post by manijak1 »

pitt wrote:ma Beograd nema veze ni sa cim....ratnim zlocincima pogotovo....jel tako gameru? :roll:
Gluho bilo..........sve su to oni u Podgorici osmislili :oops: :D
TheGame

Post by TheGame »

manijak1 wrote:
..........nekome je ovo smešno no meni je žalosno :oops: a Đilda je otišao ......... :oops: baš zbog takvih koji svoje optužnice neće moći sakriti :oops: .
Prema tome The Game .........malo više stila ne bi škodilo da ne postane vulgarno .
izvini ja nisam vrijedjao rahmetli Đildu...ja isto navijam za Želju, u njemu sam ponikao. sa optužnicom sam htio da ukažem na glupost situacije u koju se ljudi upuštaju, a dobro znaš da sve što može da nas stigne je novčana kazna.jer u nijednome trenutku nije bila ugrožena sigurnost igrača.
ono za kežmana ide sa melodijom Đildine pjesme..nije bilo zlonamjerno
Majjah

Post by Majjah »

gavrilo wrote:prosle godine sam dobio isto tako ponudu od petitiononline... radilo se o nezavisnosti rs (sto naravno nisam potpisao).

mozete zamisliti koliko ih je potpisalo... a od nezavisnosti nista :D

poenta price... nasoj sreci nema kraja grobari nam lizu jaja...

hehehe, nasao sam bio i ja tu peticiju i potpisao sa Osama bin Laden iz Srpskog Kabula! Jos su mi poslali E-mail gdje su mi se zahvalili i trazili da se javim jer im treba volontera-ma Cirkus! :))
TheGame

Post by TheGame »

pitt wrote:ma Beograd nema veze ni sa cim....ratnim zlocincima pogotovo....jel tako gameru? :roll:
oni koji su učinili zločine znaju se imenom i prezimenom i više-manje svi su u haagu...beograd je metropola, volio je ti ili ne volio, da nije ne bi dobili eurobasket, vaterpolo europsko itd.
pitt

Post by pitt »

TheGame wrote:
oni koji su učinili zločine znaju se imenom i prezimenom i više-manje svi su u haagu...beograd je metropola, volio je ti ili ne volio, da nije ne bi dobili eurobasket, vaterpolo europsko itd.
Vise manje svi u hagu? A nisu i ne kriju se po beogradu? U kojem li ti svijetu zivis da mi je znati :-) :-) :-)
TheGame

Post by TheGame »

pitt wrote:
TheGame wrote:
Vise manje svi u hagu? A nisu i ne kriju se po beogradu? U kojem li ti svijetu zivis da mi je znati :-) :-) :-)
pa ne može i sat i lanac...karadžič i mladić sigurno nisu u beogradu...nisu frajeri...njih čuvaju oni koji ih i traže
danas

Post by danas »

TheGame wrote:
pa ne može i sat i lanac...karadžič i mladić sigurno nisu u beogradu...nisu frajeri...njih čuvaju oni koji ih i traže
imal' ko od vas da nije zadojen ovim teorijama zavere, svetske urote protiv nebeskog naroda?!? :roll: :? :shock: :roll: :-?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ma da ......u tom Želji je ponikao i Koroman .........a vidio si da zna da psuje ........tamo neke majke .........i da se kurči kad je siguran ...........iz Sarajeva ga se i ne sjećam
Gavro ........tvoja poenta je jasna i ta sreća vezana za ovo nema veze s jajima onih koji su tamo bili i nalazim da mi je njen smisao dovoljan da shvatim da iz ponora nesuvislosti i neznanja ne može te niko iščupati osim ako i ti voliš da zatvaraš oči kad treba i porediš neuporedive veličine .
Neće vas boljeti ali može njih da zaboli :D :D do bola neviđenoga
TheGame

Post by TheGame »

danas wrote:
TheGame wrote:
imal' ko od vas da nije zadojen ovim teorijama zavere, svetske urote protiv nebeskog naroda?!? :roll: :? :shock: :roll: :-?
srbi ih sigurno ne čuvaju jer bi davno bili prodani ko Zloba..

kontaš?
TheGame

Post by TheGame »

manijak1 wrote::oops: Ma da ......u tom Želji je ponikao i Koroman .........a vidio si da zna da psuje ........tamo neke majke .........i da se kurči kad je siguran ...........iz Sarajeva ga se i ne sjećam
Gavro ........tvoja poenta je jasna i ta sreća vezana za ovo nema veze s jajima onih koji su tamo bili i nalazim da mi je njen smisao dovoljan da shvatim da iz ponora nesuvislosti i neznanja ne može te niko iščupati osim ako i ti voliš da zatvaraš oči kad treba i porediš neuporedive veličine .
Neće vas boljeti ali može njih da zaboli :D :D do bola neviđenoga
neka psuje...njegov obraz...to je više provokativne prirode da se napravi frka da padne kakav karton nego što on ne voli muslimane..

by the way: Koroman ti je ortak sa Spahićem
manijak1

Post by manijak1 »

Koroman ti je ortak sa Spahićem
Spahiću na obraz :oops: :D ........ali to za kartone stoji međutim ne sjećam se da je neko psovao nekom srpskočetničku majku u Sarajevu a i tada su kartoni trebali :oops: i bili važni .
TheGame

Post by TheGame »

manijak1 wrote:
Koroman ti je ortak sa Spahićem
Spahiću na obraz :oops: :D ........ali to za kartone stoji međutim ne sjećam se da je neko psovao nekom srpskočetničku majku u Sarajevu a i tada su kartoni trebali :oops: i bili važni .
hebo igrača koji ne psuje..ja kad sam igrao nema šta nisam radio...pljuvao, udarao, psovao, grizao, hvatao za pakšu, damu...uglavnom sve da steknem psihološku prednost pred protivnikom..
Post Reply