dinash wrote:srbija i crna gora se prikljuce bosni i ... mirna bosna. a i svi srbi u jednoj drzavi.
eto.
pristup pregovorima za clanstvo SiCG u EU?!
-
dinash
izjasnili se ili ne ... k'o da njih ko sta pita ... odo ja u kafanu. veceras sredjujemo problem hrvatsko-slovenacke granice u piranskom zalivu ...gavrilo wrote:dinash bolan... meni to nebi smetalo... ali zar se bosnjaci i hrvati nisu '92 izjasnili protiv takve zajednice![]()
![]()
ajd zivili![]()
-
St.Germain
mogu mislit kakva se sve rjesenja nakon litara pive cine prihvatljivimdinash wrote:ma on je sam sebi najveci neprijatelj. brez skrbi sto bi rekli nasi slovenacki susjedi (jesam li spomenuo da smo rijesili i "pitanje" hrvata u BiH?)St.Germain wrote:ocrnte usput onog supka Rupela
-
St.Germain
vjerujemdinash wrote:samo miroljubljiva rjesenja molim lijepo!
-
dinash
-
Mr_M
Slovenija do Porečadinash wrote:izjasnili se ili ne ... k'o da njih ko sta pita ... odo ja u kafanu. veceras sredjujemo problem hrvatsko-slovenacke granice u piranskom zalivu ...gavrilo wrote:dinash bolan... meni to nebi smetalo... ali zar se bosnjaci i hrvati nisu '92 izjasnili protiv takve zajednice![]()
![]()
ajd zivili![]()
-
dinash
jok. bosna do trsta.Mr_M wrote:Slovenija do Porečadinash wrote:izjasnili se ili ne ... k'o da njih ko sta pita ... odo ja u kafanu. veceras sredjujemo problem hrvatsko-slovenacke granice u piranskom zalivu ...gavrilo wrote:dinash bolan... meni to nebi smetalo... ali zar se bosnjaci i hrvati nisu '92 izjasnili protiv takve zajednice![]()
![]()
ajd zivili![]()
minimum.
-
St.Germain
nek cinici na skali patetike daju ocjenu od 1-10 ako kazem da covjeku koji u glavi nema granica pripada cijeli svijetFair Life wrote:Bolje bi se bilo istezati prema zapadu, ali kad ti kazes Tokio... haj' neka bude barem zapadni Tokio.St.Germain wrote:kakav trst, tokio minimum